Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Kızlar aranizda kadrolu öğretmen arkadaşlar var mı ? Doğumlar Şubat'ta olacak Allah nasip ederse. İzinler bittikten sonra ne yapmayı düşünüyorlar acaba. Çünkü izinler bittikten sonra her türlü yine okul zamanına denk geliyor izinlerin bitişi
Ben 🙋‍♀️ Şubat sonuna geliyo doğum. Hazirana kadar doğum izni eğer yetmezse son haftalarda rapor dalan almayı düşünüyorum üst üste.o şekilde haziranı atlatıp seminer döneminde başlamayı düşünüyorum yazın maaş alabilmek işin. Eylül geldiğinde ise duruma göre bakıcaz bakacak birini bulabilirsem baktırcam yoksa ücretsiz izne çıkcam

Boğa burcu :) resim yapmayı falan da seviyor çok sanatsal bir kişilik 😂 ben de gerçekten çok şaşırmıştım. Ben evin 3. ve son kızıyım anneme kendimle ilgili bir şeyler soruyorum çoğu şeyi hatırlamıyor 😂
Ben de ikinciyim:) doğru dürüst bebeklik fotoğrafım bile yok. O yüzden büyüdüğünde ona hatıra kalacak şeylere çok kıymet veriyorum🥲 kayınvalıdenıze helal olsun yapan yapıyormus o zaman bile demek ki:)

Bende dayanamam normalde ama iki günden bişey olmaz sonucta hatıra kalacak resimlerimiz olcak buda önemli diye düşünüyorum 🙂
Evet hatıra kalması çok güzel, çok da güzel kutlama yapılır, bebek de ileride izler ama ne bileyim ben öyle zarfa falan koydursam herhalde nasıl öğrenebilirim diye çatlardım. Hatta yarınki kontrolde herkesten önce ben öğrenicem diye seviniyordum 😂

Ben de ikinciyim:) doğru dürüst bebeklik fotoğrafım bile yok. O yüzden büyüdüğünde ona hatıra kalacak şeylere çok kıymet veriyorum🥲 kayınvalıdenıze helal olsun yapan yapıyormus o zaman bile demek ki:)
Tabi tabi benimde çok az fotoğrafım var. Bizimkiler canından bezmiş 😂😂😂 ben de tebrik etmiştim görünce helal olsun gerçekten. Neyse biz yapalım bebişlerimize. Şu an ultrason fotolarını bile atlamadan saklıyorum 😂

Ben de Arda ismini çok severdim. Oğlum olursa o ismi koyacağım derdim ama öğretmen olduktan sonra sınıflarımdaki bütün ardaların zeka seviyesi, algıları o kadar düşüktü ki ya da zekası iyiyse de sosyal olarak o kadar kötülerdi ki isimden çok soğudum. Bende de böyle bir şey var yani. İster istemez kişilikle isimleri birleştiriyoruz ve ona göre seviyor ya da soğuyoruz.
Bende bu var öğrencileri düşünüyorum isim düşünürken 😄 mesela sanki yunus emre ler de yaramaz oluyor, elifler uslu akıllı... Vardır elbet ismin etkisi. Baran boran mesela uzak durulması gereken isimler bence dkfjffk
Kızlar aranizda kadrolu öğretmen arkadaşlar var mı ? Doğumlar Şubat'ta olacak Allah nasip ederse. İzinler bittikten sonra ne yapmayı düşünüyorlar acaba. Çünkü izinler bittikten sonra her türlü yine okul zamanına denk geliyor izinlerin bdkfjff
Ücretsiz izin kullanıcam dogumdan sonra iki ay asla yetmez toparlanmaya bence 😓

Bende bu var öğrencileri düşünüyorum isim düşünürken 😄 mesela sanki yunus emre ler de yaramaz oluyor, elifler uslu akıllı... Vardır elbet ismin etkisi. Baran boran mesela uzak durulması gereken isimler bence dkfjffk

Ücretsiz izin kullanıcam dogumdan sonra iki ay asla yetmez toparlanmaya bence 😓
Evet tahmini doğum 19 Şubat. İki aylık doğum öncesi iznini, dayanabilirsem ara tatil bittikten hemen sonra başlatmak istiyorum. Yani dayanabilirsem bir problem çıkmazsa doğum öncesi iznini doğum sonrasında kullanmak istiyorum. Planladığım gibi gitmeZse de bende ücretsiz izin kullanıp ikinci dönemi kapatmayı düşünüyorum

Kızlar üç ayın üzerine ilişkiye girdik. İnanılmaz acıdı evliliğin ilk ayı gibi oldu. Bir de vajinismus geçmişim var benim o günlere gittim. 😔😔benim gibi olan var mı grupta acaba. Normal doğum istiyordum ama emin değilim artık kendime güvenim azaldı. Geçer mi bu durum hamilelikten midir

Kızlar iyi akşamlar herkese biz cinsiyeti öğrendik Allah a şükür bir prensesimiz olacak 🥹🌺 aşırı duygusalım 🤍 ancak beni üzecek bir durum oldu fetal sonucumuzda bir değerlendirme sonuçsuz kalmış (monosomy x tesirinde no result yazıyor) doktor ya tekrar kan verin yada perinatolojide o testleri yaptırın dedi bu durum beni çok üzdü böyle bişey duyan var mı o kadar bekledik ama sonuçsuz kalması içimize şüphe düşürdü doktor korkmayın endişelenmeyin bişey çıkmaz dedi ama insan üzülüyor sevincim buruk geçti

17551990372344048293224944900652.webp

Kızlar iyi akşamlar herkese biz cinsiyeti öğrendik Allah a şükür bir prensesimiz olacak 🥹🌺 aşırı duygusalım 🤍 ancak beni üzecek bir durum oldu fetal sonucumuzda bir değerlendirme sonuçsuz kalmış (monosomy x tesirinde no result yazıyor) doktor ya tekrar kan verin yada perinatolojide o testleri yaptırın dedi bu durum beni çok üzdü böyle bişey duyan var mı o kadar bekledik ama sonuçsuz kalması içimize şüphe düşürdü doktor korkmayın endişelenmeyin bişey çıkmaz dedi ama insan üzülüyor sevincim buruk geçti

Bazen böyle şeyler oluyormuş. Birçok konuda okudum. Yeniden kan verenler var. Olumsuz bir sonuç çıkmaması güzel bence.
Sadece yeterli dna tespit edilemediği için bazı sonuçlar çıkmayabiliyor deniyor.

Hangi firmada yaptırmıştınız testi?

Ben 🙋‍♀️ Şubat sonuna geliyo doğum. Hazirana kadar doğum izni eğer yetmezse son haftalarda rapor dalan almayı düşünüyorum üst üste.o şekilde haziranı atlatıp seminer döneminde başlamayı düşünüyorum yazın maaş alabilmek işin. Eylül geldiğinde ise duruma göre bakıcaz bakacak birini bulabilirsem baktırcam yoksa ücretsiz izne çıkcam
Dogumdan sonra iki ay yani her türlü yine okul zamanına denk geliyor iznin bitişi. Raporu da öyle kolay kolay vermiyorlar sanırım off çok ters bir zamana denk geldi :)) simdiden bunun sıkıntısını çekiyorum

Kızlar üç ayın üzerine ilişkiye girdik. İnanılmaz acıdı evliliğin ilk ayı gibi oldu. Bir de vajinismus geçmişim var benim o günlere gittim. 😔😔benim gibi olan var mı grupta acaba. Normal doğum istiyordum ama emin değilim artık kendime güvenim azaldı. Geçer mi bu durum hamilelikten midir
Gayet normal bence. Üç ay az bir süre değil bence. Ama çok çok zor olmasina rağmen en iyisi normal doğum. Ben şahsen sezaryenden çok korkuyorum

Kızlar aranizda kadrolu öğretmen arkadaşlar var mı ? Doğumlar Şubat'ta olacak Allah nasip ederse. İzinler bittikten sonra ne yapmayı düşünüyorlar acaba. Çünkü izinler bittikten sonra her türlü yine okul zamanına denk geliyor izinlerin bitişi

Benim de 21 Şubat görünüyor doğum ama sezaryen olacağım için 11-12 şubatta olur.
ücretsiz izne ayrılacağım. Kızıma annem bakmıştı ama şimdi 2 çocuğa bakamayacağı için ücretsize ayrılmam lazım.

Bir arkadaşım ocakta doğum yaptı ama sonrasında seminere kadar rapor aldı. Rapor her türlü yolunu bulup alırsınız bence.

S
Benim de 21 Şubat görünüyor doğum ama sezaryen olacağım için 11-12 şubatta olur.
ücretsiz izne ayrılacağım. Kızıma annem bakmıştı ama şimdi 2 çocuğa bakamayacağı için ücretsize ayrılmam lazım.

Bir arkadaşım ocakta doğum yaptı ama sonrasında seminere kadar rapor aldı. Rapor her türlü yolunu bulup alırsınız bence.
Sanirim rapor almak öyle kolay olmuyor. Tam bilgim yok. Açıkçası etrafımda hiç okul dönemine denk gelip doğum yapmış öğretmen arkadaşlar olmadığı için bilgi alamiyorum birinci ağızdan.

Canım benim hayırlı olsun küçük prensesin sağlıkla gelsin 🌺🌹 hiç üzülme belki dna yetersiz geldi annenin kanına bebek kanı az karışırsa sonuçların kesinliği dahada düşüyor, belki hata payı var o kadar çok hatalı sonuç alıp sonra temiz çıkan durumlar okudum ki, sakın canını sıkma Allahım tertemiz haber almayı duyursun sonrasında, nereye yaptırmıştın

Merhaba ben varım. Mart başı gözüküyor doğum. Ama Şubat ortasında olur gibi geliyor. Tüm izni doğum sonrası kullanırsak yeter aslında. 15 -20 gün kalır belki. Onu da rapor alırım diye düşünüyorum. Hesaplamamda hata mı var bilemedim.

Merhaba ben varım. Mart başı gözüküyor doğum. Ama Şubat ortasında olur gibi geliyor. Tüm izni doğum sonrası kullanırsak yeter aslında. 15 -20 gün kalır belki. Onu da rapor alırım diye düşünüyorum. Hesaplamamda hata mı var bilemedim.
Tam izin doğum sonrası olursa toplam 4 ay oluyor. Bende öyle düşünüyorum. Dayanabilirsem karneleri verip ara tatil bittikten hemen sonra izni başlatmak istiyorum. Rapor en fazla kaç günlüğüne veriliyor acaba

Back
X