2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Yaaa kuzum sen yatak ölçülerine gore odaya metre ile ölçmemişmiydin..biz baktığımızda ölçülere gore baktık oda iyice boğulacak ondan vazgeçmiştik..ben senin oda büyük zannediyordum..ferah olcak ondan öyle alıyorsun zannettim..daha büyük oda yokmu o tarafa tasitsaniz mobilyaları..
Degistirebilecegim iki oda var oda biri giyinme odası e orayida daha yeni komple dolap yaptırdım...Diğer odada alt katta kalıyor oda bakiciya yapıldı,benim yan Odam bebeklerin en uygunu bu,evet ben o yüzden yanları dolapli yaptirmadim karyolalari sadece altlarında cekmeceleri var...Ama tabi dolap büyük e iki tane karyola şifonyer de küçük değil haliyle oda doldu...Çok küçük değil oda ama ben alıştım ya evdeki bütün odaların çok büyük olmasına ondan mi rahatsız oldum bilemedim...Belkide duvar kağıdını falan degistirmedigim için mi gözüme öyle geldi perdeler falanda yapılsa elbette güzel olur da bakicam işte...

Esim de bir gıcık ille benle yatağa gidecek..yaa git sen uykum yok midem ağrıyor kaburgam ağrıyor uykum gelince gelirim tv nin karşısında uykum gelmesi lazim yoksa yatağa girince daha da sinir oluyorum ağrılardan Esim de horladikca kuduruyorum bu sefer :))) söylenip duruyor oda gece bu sefer..
Bizim yatak odasında da tv var.bende tv olmadan imkansız yatamıorum.yani seyretmesem de scık olacak.çok zararlı:( ama uyuyamıyorum baska türlü.

Kizlar kac kilo ile tedaviye basladiniz ve su anda kac kilosunuz
Ben 68 ile basladim tedaviye su anda 85 kiloyum.Ben gogusten ve gobekten aldim

Bizim yatak odasında da tv var.bende tv olmadan imkansız yatamıorum.yani seyretmesem de scık olacak.çok zararlı:KK43: ama uyuyamıyorum baska türlü.
Bende uyuklamaya başlayınca yatak odası na gidiyorum..yatak başında priz varsa o bile benim uyku kalitemi etkiliyor..bas ağrısı olur sinirli kalkarım uyku kalitemi çok etkiliyor benim :(

44 43 filandim tedaviye başlarken..şimdi 56 lardayim..ama dun gece tartıldım 58 u gördüm..yuhh dedim kaç gündür yada sabah 56 idim hangi ara 2 kilo aldım..insan sabah tan aksama o kadar alırmı..wc ye çıkamayınca üstündeki kıyafet filan çok etkiliyor...

44 43 filandim tedaviye başlarken..şimdi 56 lardayim..ama dun gece tartıldım 58 u gördüm..yuhh dedim kaç gündür yada sabah 56 idim hangi ara 2 kilo aldım..insan sabah tan aksama o kadar alırmı..wc ye çıkamayınca üstündeki kıyafet filan çok etkiliyor...
Zaten sabah ac karina tartilman gerekiyor cnm

image.webp
Ikiz anneleri bebek arabasi hangisini dusunuyorsunuz
image.webp

K kaderim35 canim merak etmissin beni sende olmasan kimse bizi merak etmeyecek:) iyim canim cok sukur evdeki tadilatlar suruyor bir taraftanda temizlik yaptiriyorum cok yoruyorum ama iyim cok sukur esimle didisiyorum oyle iste canim

Canim bu durumda yasasin benden biri var demek gecti icimden seni duyunca tabi bu durumda yasasin denilmez ama asiri kilo aldim diye dertleniyorum arada bir gerci senin ikiz olmasina ragmen yine benden iyi durumdasin 54 le hamile kaldim simdi 73-74 kiloyum☺️☺️

K kaderim35 canim merak etmissin beni sende olmasan kimse bizi merak etmeyecek:) iyim canim cok sukur evdeki tadilatlar suruyor bir taraftanda temizlik yaptiriyorum cok yoruyorum ama iyim cok sukur esimle didisiyorum oyle iste canim

Canim bu durumda yasasin benden biri var demek gecti icimden seni duyunca tabi bu durumda yasasin denilmez ama asiri kilo aldim diye dertleniyorum arada bir gerci senin ikiz olmasina ragmen yine benden iyi durumdasin 54 le hamile kaldim simdi 73-74 kiloyum☺️☺️
Ayyy ask olsun .valla bende merak ediyordum cnm:)yorma kendini çok .bizide haftay duvar kagıdını secip yaptıracagız artık.bende eşimle su ara didişiyorum yanlız değilsin:))

Canim kiyamam ya isim var dedigin icin sormadik ya:(( bitince foto atarsin goruruz prensesin odasimi

Back
X