Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyleymis kuzu ama ben siz normalsiniz bana ne oluyor anlamadım masada durduğu gibi durmuyorSaglıkla gelsinlerde bence kilo hiç sorun değil cnm ya.zaten iki bebek olacak.ikizi olan arklar eriyeceksin diyorlar bana :))
Oylemi demisti hic hatirlamiyorum canim ya...Canim @elegim tatile çıktı yazamayacagim demişti
Tadilat ne yaptiriyorsunuz canım yorma kendini...ben şimdi halıları vercem yıkamaya..dun boyacı geldi kapılar in kasaları boyandı bir de çocuk odası boyandı..cumartesi bebek odası takimi gelcek mis goya...o gün kapıları da alır götürürüm demiş adam atölyeye...annem bugün temizledi çocuk odasının camini sildi oda boş yaaa...ama benim kocamın bulaştırdığı boya lar çıkmamış...napsın kadıncağız...telle de ovdu...güzelim laminatlarda minik minik noktalar var birde pervazlarda..gıcık herif bak dun para verip pasa pasa boyattı yarim gün de bitti iste oda..odanın rengini daha açık bir sari yaptırdık bu sefer...su perde halı ne yapcam ben bilemiyorumK kaderim35 canim merak etmissin beni sende olmasan kimse bizi merak etmeyecek:) iyim canim cok sukur evdeki tadilatlar suruyor bir taraftanda temizlik yaptiriyorum cok yoruyorum ama iyim cok sukur esimle didisiyorum oyle iste canim
Canim bu durumda yasasin benden biri var demek gecti icimden seni duyunca tabi bu durumda yasasin denilmez ama asiri kilo aldim diye dertleniyorum arada bir gerci senin ikiz olmasina ragmen yine benden iyi durumdasin 54 le hamile kaldim simdi 73-74 kiloyum![]()
Ne normali cnm ya.bu bnm gecn haftaki kilom buyuk ihtimal almışımdır:))) duz 15 diyimÖyleymis kuzu ama ben siz normalsiniz bana ne oluyor anlamadım masada durduğu gibi durmuyor![]()
Cnm kiloyu daha cok hangi haftalardan sonra aldın?Bunlar ikiz kizim tekti 25 kilo almistim
Aslinda kisiden kisiye degisiyor ben son zamanlar almistim ama burda bir kac arkadas var dikkat etmislerdi son zamanlar az aldilar benim vucudum kilo almaya musait cnmCnm kiloyu daha cok hangi haftalardan sonra aldın?
Hmm anladım ne bileyim ben günde 2 kere tartildigim için :)Ne normali cnm ya.bu bnm gecn haftaki kilom buyuk ihtimal almışımdır:))) duz 15 diyim
Anladım cnm.ben simdi hesaplıyotum.Yarın bnm 28 hafta bitecek şimdi hesaplıyorum:)) en kötü senaryoyu haftada 1 kilo alsam doğumada 35. Haftayı doldurup gitsem 7 kilo alırım.bu demek oluyor ki.22 kg ile bitirmiş oluyorum.tabi evdeki hesap çarşıya uyar mı bilmiorum.Aslinda kisiden kisiye degisiyor ben son zamanlar almistim ama burda bir kac arkadas var dikkat etmislerdi son zamanlar az aldilar benim vucudum kilo almaya musait cnm
İzine ayrilacagi gün yazmıştı canım yazamayacagim demiştiOylemi demisti hic hatirlamiyorum canim ya...
Canım olduğu kadar çok kendini hirpalama aman Allah korusunSagolun kizlar saka yaptim herkes iyi olsun bebeislerimizi saglikla kucagimiza alalimda gercekten gerisi onemli degil evin butun pencereleri degistirildi ev rezillik icinde kaldi temizlikcilernis bilmiyor resmen yada mahsus duzgun yapmiyorlar kagitlarinyapacak olan kisi desen agzi gozu oynuyor adamin bir gun geldi gecen hafta iki haftadir ortalarda yok guya pazar gelirim yaparim demis evi temizletiyorum tekrar kirleniyor zaten vucudumuzda dayaniksiz kolumu iki dk kolduga koyuyorum uyusuyor bacaklarim yine oyle karnim agiriyor halsizim hamile hamilede hic tadilat cekilmiyormus zaten evde bi tadilat basladimi sonu gelmiyor bari suda yapilsin buda yapilsin diyip duruyoruz herneyse kizlar basinizi agritmiyim hemen hemen hepimiz ayni dertle muzdaribiz allah hepimize kolaylik versin. Bu arada ben duvar kagidini dort duvarada beyaza karar verdim beyaz simli parlak mobilyalarda beyaz duvara renklendirmek icin stiker falan alabilirim zaten oyuncak ivir zivir derken oda renklenir sade olsun istedim benim beyaz takintim evimin buyuk cogunlugu beyaz darlaniyorum yoksa :) brnde başka bi deli
Canım olduğu kadar çok kendini hirpalama aman Allah korusun
Cnm sana yardımcı kadın geldi mi?Canım olduğu kadar çok kendini hirpalama aman Allah korusun
En güzelini yapıyorsun canımBen bile kendime inanamıyprum normalde çok inanaılmaz titiz ve düzen düşkünüyüm ama bebegim o kadar agır basıyorki tapan varsa yapıyor yoksa hiç ellemiyorum
O gün gelecek olan kadın hepimizi oyuna getirdi,yarın sabah gelecekler bakalım bir tane iyi bir bayan bulmuşlar hayırlısı...Ama tabi bana normalde gelen kadını hergün alıyorum artık yatılı yardimci başlayıncaya kadar...Cnm sana yardımcı kadın geldi mi?
Gelmediği iyi olmuş:)) hayırlısı olsun inşallah .bu gelecek olan istediğin gibi olur inşallah.O gün gelecek olan kadın hepimizi oyuna getirdi,yarın sabah gelecekler bakalım bir tane iyi bir bayan bulmuşlar hayırlısı...Ama tabi bana normalde gelen kadını hergün alıyorum artık yatılı yardimci başlayıncaya kadar...
İnşallah ama cnm bunlara güven olmuyor,700 $ çocuklar olana kadar falan diyorlarmis :))kendi ülkelerinde 130 ila 230 arası maaşlarıGelmediği iyi olmuş:)) hayırlısı olsun inşallah .bu gelecek olan istediğin gibi olur inşallah.