2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ben kizimda bir hafta hastanede kalmistim sarilik cikmisti isiga tutmamislardi ama kontrol altina almislardi ucaklarda kullanilan kabin valizinden alacam ben ona hazirlarim cok kalirsam esim getirir
Bende kabin vslizine sığarsa eşyaları oyle goturmeyi düşünüyorum.

Kizlar bu arada o asik oldugum bebek arabasi seti vardiya @Kaderim 35 in tavsiyesiyle i ternetten yorumlarini okudum pek iyi yorumlar yok kafam karisti simdi ne alsam bilemedim her markaya baktim magazada her cesit vardi ve hic biri iste bu degildi ne yapsak ne alsak bilemedim
Ya bende araba işini surekli sallıyorum.çok sıkıntılı bir iş ya.tek tek mi alsam .ikiz mi alsam bilemiyorum.senin secenek daha çok.bence arabanın hafifte olması lazım cnm .onuda düşün karar ver.sonuçsen tek lacagımız gunler olacak.arabaya koyup kaldırmak kolay olmalı ve iyi katlanmalı.senin orada daha cok seceneğin var bence,

Sen merak etme.sıkı bir takiple hepsi hallolur inşallah.
Insallah canim zaten diyabetli anneler genelde soyle diyor dogumdan sonra iki cocugun oluyor resmen bi tarafta sekerin bi tarafta bebegin bi cocugum olmasini okadar cok istedimki zorluk kismini hic dusunmedim bile sekerim dustugu bi anda bebek aglasa pompada insulinim bittigi bi anda yada o kismini simdilik dusunmeden sadece bebegime konsantre olmus durumdayim
Ya bende araba işini surekli sallıyorum.çok sıkıntılı bir iş ya.tek tek mi alsam .ikiz mi alsam bilemiyorum.senin secenek daha çok.bence arabanın hafifte olması lazım cnm .onuda düşün karar ver.sonuçsen tek lacagımız gunler olacak.arabaya koyup kaldırmak kolay olmalı ve iyi katlanmalı.senin orada daha cok seceneğin var bence,

Evet canim allah kolaylik versin her anlamda size ikiz zormus gercekten ikiz arabalarinda bi yanyana olan var bide arkali onlu olan sanki arkali onlu bana daha kullanisli geldi en azindan kapidan falan gecerken zorlanmazsiniz diye dusundum bu benim nacizane fikrim. Bu arada evet hafif olmasi ve kolay katlanmasi cok onemli tabi birde katlaninca fazla yer kaplamamasi bakalim ne bulucaz

Insallah canim zaten diyabetli anneler genelde soyle diyor dogumdan sonra iki cocugun oluyor resmen bi tarafta sekerin bi tarafta bebegin bi cocugum olmasini okadar cok istedimki zorluk kismini hic dusunmedim bile sekerim dustugu bi anda bebek aglasa pompada insulinim bittigi bi anda yada o kismini simdilik dusunmeden sadece bebegime konsantre olmus durumdayim

Evet canim allah kolaylik versin her anlamda size ikiz zormus gercekten ikiz arabalarinda bi yanyana olan var bide arkali onlu olan sanki arkali onlu bana daha kullanisli geldi en azindan kapidan falan gecerken zorlanmazsiniz diye dusundum bu benim nacizane fikrim. Bu arada evet hafif olmasi ve kolay katlanmasi cok onemli tabi birde katlaninca fazla yer kaplamamasi bakalim ne bulucaz
Cnm bende bastan beri hep arkalı önlü düşündüm.ama bir mağazaya gidip bakmadım daha.

Cnm bende bastan beri hep arkalı önlü düşündüm.ama bir mağazaya gidip bakmadım daha.
Bende ev toparlansin odasina cikaralim dolaplarini giydilerini vs yikayip utuletip sonra eksiklikler ve detaylara bakicam. Bebek bezi cop kutu almak istiyorum atinca hemen baglanip koku ve bakterilerin disari cikmasina engel oluyormus biberon seti alicam bebek arabasi perde nevresim ve uyku seti takimi bebek odasi halisi lambasi bir ikide odaya renk katacak oyuncak tarzi isikli falan birseyler almak istiyorum odasini suslemek icin bebek bezi gogus ucu kremi bir iki gecelik pijama daha aman allahim az birsey zannediyordum daha ne cok eksigim varmis:(

Bnde su araba konusunu cok arastirdim, arkali onlu olan kafama yatiyordu ama bi sitede annler cocuklarin arkada otururken ondekinin yerine gecmek istedigini, ve bebegine haksizlik yaptigini dusundugunu yaziyordu, bide arkada ki nn oturduhu yer yatiriliyormus ama o zamnda ondekinin yatirilmiomus. Yanyana oluncada araba cok buyuk oldugu icin, kaldirimda gitmek zorlasiyor, magazaya girmek oyle, arabaya sigmiyormus. Bn ikiz arabadan vazgectim.bunlari okuyunca. Soyle yapilibilir iki araba alacan, zaren yanliz cikamazsin iki bebek olunca, birini sen digerini artik kiminle cikacaksan veya esinle kullanirsin. Bazen de evde bi tanesini esine birakirsin, tek bebekle cikarsin. Bide birlestirme aparatlari varmis ikisini birlestirmek icin, nasil bide bunalri düsun derim canim. Bn tek tek alacam

Bnde su araba konusunu cok arastirdim, arkali onlu olan kafama yatiyordu ama bi sitede annler cocuklarin arkada otururken ondekinin yerine gecmek istedigini, ve bebegine haksizlik yaptigini dusundugunu yaziyordu, bide arkada ki nn oturduhu yer yatiriliyormus ama o zamnda ondekinin yatirilmiomus. Yanyana oluncada araba cok buyuk oldugu icin, kaldirimda gitmek zorlasiyor, magazaya girmek oyle, arabaya sigmiyormus. Bn ikiz arabadan vazgectim.bunlari okuyunca. Soyle yapilibilir iki araba alacan, zaren yanliz cikamazsin iki bebek olunca, birini sen digerini artik kiminle cikacaksan veya esinle kullanirsin. Bazen de evde bi tanesini esine birakirsin, tek bebekle cikarsin. Bide birlestirme aparatlari varmis ikisini birlestirmek icin, nasil bide bunalri düsun derim canim. Bn tek tek alacam

Cok guzel fikir canim

Ins. Ikiz annesi olacak arkadaslar
Ense kalinligi 2li 3lu 4lu test vs.siz bunlarin hepsini yaptirdinizmi.
Bazilarinin ikizlerde guvenilir sonuc vermedigi okudum cogu yerde.ben yarin 13.haftami tamamlayacagim ins. Bidahaki gidisimdede 15im bitmis olcak allahi izniyle. Doktoeum cok yogundu bugun testler hakkinda bisey soylemedi. Acaba yaptirmayacakmiki.

Bende ev toparlansin odasina cikaralim dolaplarini giydilerini vs yikayip utuletip sonra eksiklikler ve detaylara bakicam. Bebek bezi cop kutu almak istiyorum atinca hemen baglanip koku ve bakterilerin disari cikmasina engel oluyormus biberon seti alicam bebek arabasi perde nevresim ve uyku seti takimi bebek odasi halisi lambasi bir ikide odaya renk katacak oyuncak tarzi isikli falan birseyler almak istiyorum odasini suslemek icin bebek bezi gogus ucu kremi bir iki gecelik pijama daha aman allahim az birsey zannediyordum daha ne cok eksigim varmis:KK43:
Zormuş bu işler.acaba diyorum bizmi çok ayrıntılı düşünüyoruz.bende halı .lamba ,perde .duvar kagıdı bakmam lazım.çöp kutusuda cok mantıklı hijyen için.oyuncağı hiç düşünmedim daha

serenci serenci bu bizim iyi gunlerimiz, daha tombik olunca iki kat zorlanacaz, dönüslerde sıkıntı var gece yatarken, zaten lavaboya kalkmaktan uyuyorum diyemem. Ama bnm kuzularim da donuyorlar ayaklarini karnima sürte sürte hareketler yapioelar, ama bazen can acitsada cokk ama cok sükur diyorum bu guzel duyguyu yasadigim icin:KK9:
Az kaldı canım napalım...Dediğin gibi bunada şükür :))

Ins. Ikiz annesi olacak arkadaslar
Ense kalinligi 2li 3lu 4lu test vs.siz bunlarin hepsini yaptirdinizmi.
Bazilarinin ikizlerde guvenilir sonuc vermedigi okudum cogu yerde.ben yarin 13.haftami tamamlayacagim ins. Bidahaki gidisimdede 15im bitmis olcak allahi izniyle. Doktoeum cok yogundu bugun testler hakkinda bisey soylemedi. Acaba yaptirmayacakmiki.
Cnm ben 2,3 ve 4 lü test yaptırmadım.daha doğrusu drum yapmadı.,sonuçlar doğru çıkmayabilirmiş ikizde.11. Haftada ense ve burun kemiğine bakıldı ve o hafta hatmony testi yaptırdım.

Kızlar bitti,duvar kağıdı ve perde hali hariç tabi :)))aldiklarimi komple yikadim utulendi 20151008_201756.webp 20151008_201745.webp 20151008_201724.webp 20151008_201655.webp 20151008_201638.webp

Cnm ben 2,3 ve 4 lü test yaptırmadım.daha doğrusu drum yapmadı.,sonuçlar doğru çıkmayabilirmiş ikizde.11. Haftada ense ve burun kemiğine bakıldı ve o hafta hatmony testi yaptırdım.
11.haftam gecti malesef.
Peki bunlari yaptirmadigim icin bir kaybim olurmu canim.harmony demi bunlari konteol eden bir.test acaba

Canım odanın büyüklüğünü tam farkedemedim..çok küçük kaldı demistin yaa..giriş kapısından odanın genişliğini çekermişim merak ettim nasıl yerleştirdiğini böyle anlayamadım..çok güzel ler allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...

mrb kızlar nasılsınız?? bana günler geçmek bilmiyor çok heyecanlanıyorum doğum zamanını düşününce

Cnm biz onuda düşünüyoruz.ama ne yapacagımı şaşırdım,ve doğumdan once arabaları almak lazım.çünkü ana kucagı lazım olacak.yoksa ben arabayı hemen almazdım.

serenci serenci canim masallah heosi cok guzel. Saglikla kullansin minnaklarin. Ikiz anne adayi olarak ilerisi icin idolumsunuz:-)cinsiyetleeini ogreneyim ins. Bende hayirlisiyla. Siz.kacta ogrenmistiniz

Back
X