- 12 Ağustos 2013
- 472
- 117
- 123
- Konu Sahibi tatatataaa
-
Gördüm geldiiimmm kızlar bebisim büyümüş kocaman olmuş herseyi belirgin görünüyordu cinsiyetimizde kesinleşti oğlumuz geliyor insaAllah kilosunu söyledi doktor ama boyunu söylemedi boyu artık buyudugu icin tam olarak olculmuyormushadi bekliyoruz gör bebeğini gel
ben 19. haziranda gideceğim
Uğrayan yok mu sayfama bende 20 Haziran gideceğim hergun görmek istiyorum bebişimi Sırt ağrısı olan var mı pek oturamıyorum bile
BENİM KEMİKLERİM ÇOK ACIYOR MESELA İŞTE İKEN POPOMUN KEMİKLERİ BATIYOR SANKİ ACIYOR
YATARKENDE KEMİKLERİM ACIYOR
ARADA SIRT AĞRIM VE KASIK AĞRIMDA OLUYOR
selam kızlar hangi ialçları kullanıyorsunuz hala aspirin kullanan varmı.. ben bebek aspirini kullanıyorum sizde kullandınızmı
Canım ben decavit ve santafer fort kullanıyorumselam kızlar hangi ialçları kullanıyorsunuz hala aspirin kullanan varmı.. ben bebek aspirini kullanıyorum sizde kullandınızmı
aspirin kullanmadınmı canım.. bu arada ogluşun hayırlı olsun canım saglıkla kucagına almak nasip olur inşallahCanım ben decavit ve santafer fort kullanıyorum
merhaba canım, hayırlı olsun gebeliğiniz acaba bebk yastığını nasıl yaptınız fotoğraf koyma imkanız varmı?Yastık Yaptım kuzucuğa şimdide kapı süsü yapacağım gebelik ağırlamadan başlayayım dedim nasıl olsa evdeyim raporluyum fikirlerinizi merak ettim uğrarsanız sevinirim
Yok bana hiç vermedi doktorlarim ne tüp bebek nede şimdi gittiğim doktor vermediaspirin kullanmadınmı canım.. bu arada ogluşun hayırlı olsun canım saglıkla kucagına almak nasip olur inşallah
Ben corasprin kullanıyorum canım doktor hergün gin kullan unutma dedi tüp bebekte önemli dedi doğuma 10 gün kalasıca kadar kullanacakmışım açıklanamayan kusurları onarır dediselam kızlar hangi ialçları kullanıyorsunuz hala aspirin kullanan varmı.. ben bebek aspirini kullanıyorum sizde kullandınızmı
teşekkürler canım bende ilk başdan beri coraspirin kullandım şimdi bebek aspirini kullanıyorumBen corasprin kullanıyorum canım doktor hergün gin kullan unutma dedi tüp bebekte önemli dedi doğuma 10 gün kalasıca kadar kullanacakmışım açıklanamayan kusurları onarır dedi
tamam canım saolasıncanım Faceden elimin sesi diye girerseniz bebekler için süsleme de yapıyorum sayfada ben geldim annem yazılı kapak fotoğrafım var
Olsun canım sağlığı iyi ya onu da öğrenirsiniz %95 kız dediyse öyledir büyük ihtimal biliyorsun bana da %80 -90 erkek dedi kesinleşti boyunu benim doktorum ölçmedi yani olculmuyor dedi neden öyle dedi acaba senin ki ölçmüsKızlar bizde dun bebisimizi gördük. 182 gr. 17 cm boyu olmuş :) . Yüz üstü yatmış popoyuda havaya dikmis öyle duruyordu ne yapsak sirt üstü donduremedik.cinsiyet konusunda son noktayı koyacaktı ama gostermedi kuzucum.gerci % 95 in üzerinde kız demişti ama yinede kesin sonuç duymak istiyor insan. :)
Çok şükür iyi doğru söylüyorsun canım. Benim doktorum her seferinde kilosunuda boyunuda olcuyor.onceden baş popo mesafesi olculuyordu şimdi baş ayak mesafesine baktı. Artık baş ayak mesafesine bakacağız dedi. Sende istersen bir sonraki kontrolde sor canım.Olsun canım sağlığı iyi ya onu da öğrenirsiniz %95 kız dediyse öyledir büyük ihtimal biliyorsun bana da %80 -90 erkek dedi kesinleşti boyunu benim doktorum ölçmedi yani olculmuyor dedi neden öyle dedi acaba senin ki ölçmüs
Sağol canım. Evet seninki de aşağı yukarı böyledir.hadi bakalım inşallah sen de cumartesi görürsün bebisini.cinsiyetini de eğer benimki gibi saklmazsa net olarak ogrenirsin inşallahHayırlı olsun canım demekki benim kide o kilolarda birlikte transfer oldular yüzde 5 ilk kısmı duymak istiyor insan hele ben 2doktırda farklı dedi bakalım artık Cumartesi netleşecek gösterirse tabi
1 ay sonra bir sonraki kontrol benim doktorum sık sık çağırmıyor kızıyorum biraz bebişimi uzun süre göremiyorumÇok şükür iyi doğru söylüyorsun canım. Benim doktorum her seferinde kilosunuda boyunuda olcuyor.onceden baş popo mesafesi olculuyordu şimdi baş ayak mesafesine baktı. Artık baş ayak mesafesine bakacağız dedi. Sende istersen bir sonraki kontrolde sor canım.
4 lü mu yoksa 3 lü mu 3 lü yapıldımi canımBenim doktor 2 haftada en fazla 3 haftada bir çağırıyor bu hafta 4 lü test yapılacak sizler yaptırdınız mı
Yok canım ben de yaptirmadim doktorum istemedi aynen senin ki gibi gerek görmedi3lü yapılmadı gerek yok dedi 2 li test iyi geldi sizler 4 lü yaptırdınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?