- 24 Aralık 2015
- 9
- 4
- 6
- 40
Hayır denememiz olmadı gorusmeye gidiyoruz olmaz diyorlar alternatif tıbbi çok kısa bi zmn denedik en son gittiğimiz Dr. Kıbrıs a sperm bankasına gidin dedi o derece yanıBende 13 yıllık evliyim 7 negatif tüp bebek denemem var sizdeki sorun nedir tüp bebek denemeleriniz oldumu
Amin cnm, rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırla olumlu sonuçlansın inşallah hepimizin de..Muhtemelen ben de başlycam yine yeniden ilaçlara..Zaman bile yoruyor insanı geçen saliseler..Ne yapalım bu da bizim imtihanımızBende esrofeme başladım... 31 inde kontrol var hayırlısı olsun...Forumları okuyup güzel haberler aldıkça geride kalıyor gibi hissediyor insan kendini:) Bir an önce olsunda şu 10 gün geçsin istiyor insan...
Peki sorun tam olarak neHayır denememiz olmadı gorusmeye gidiyoruz olmaz diyorlar alternatif tıbbi çok kısa bi zmn denedik en son gittiğimiz Dr. Kıbrıs a sperm bankasına gidin dedi o derece yanı
Sizin sorununuz neydi kaç defa tüp bebek denedinizAllahtan ümit kesilmez. Herşey onun istediği zaman gerçekleşir
Hayirli olsun canim, Rabbim yüzünü guldursun insallahgünaydın arkadaşlar,bende bu gün adet oldum.yarın başlıyorum Allah nasip ederse.Kahraman beyle görüşeceğim.
Aynen cnm ya insallahhh, sen yarin mi kan testi yapcaktin
testin pozitif cikmamis miydi cnm seninBenim maalesef negatif. Allah sizin yüzünüzü güldürsün umarım.
Canım kesinlikle bahceci veya memorial dene derim. Küçük bir yerde laboratuvar vb. Iyi olmuyor. Elbetteki oralarda deneyip de pozitif olan bir sürü insan var, ancak zaten maliyetli ve zor tedavi. Heleki böyle amh düşük vb,sorunlar oldugunda iyi bir merkez tercih etmelisinMerhaba arkadaşlar yaşım 30 bende de amh 0,50 ve tiroidim olduğundan yumurtalık rezervim az dedi doktor. İlk defa tüp bebek denememiz olacak bu yüzden çok heyecanlı ve tedirginiz. İstanbul'a 2saatlik mesafede yaşıyoruz. Yaşadığım yerde de tüp bebek merkezi var ama yine de aklımda hep memorial veya bahçeci var. Sizce tedaviye ilk burada mı başlamalıyım?
Üzüldüm cnm testin pozitif cikinca oldu diye düşünmüştüm, diğer denemenizde olur inşallahBenim maalesef negatif. Allah sizin yüzünüzü güldürsün umarım.
Cnm dun aksam kan testinde pozitif cikti ama yarin iki katina ciktigini görmeden umutlanmak istemiyorum inşallah artarak devam ederse ben başka doktorla devam etmeyi dusunuyorumKızlar merhaba,benim merak ettiğim tüp bebek ile hamile olan arkadaşlar aynı doktorunuzlamı devam edeceksiniz gebelik takibi ve doğumda ben devam etmeyi düşünüyorum ama yeterli Zaman ayırabilirlermi dersiniz
Hangi hastane de yaptırdım cnmCnm dun aksam kan testinde pozitif cikti ama yarin iki katina ciktigini görmeden umutlanmak istemiyorum inşallah artarak devam ederse ben başka doktorla devam etmeyi dusunuyorum
Transferi soruyorsan tip fakültesinde yaptirdm cnmHangi hastane de yaptırdım cnm
Hayırlı olsun galiba pozitifi almissinTransferi soruyorsan tip fakültesinde yaptirdm cnm
Ben ilk kontrolü tüp bebek doktorunda yaptırdım. Ama geriye kalan diger kontrolleri kendi kadın doktorumda yaptiricamKızlar merhaba,benim merak ettiğim tüp bebek ile hamile olan arkadaşlar aynı doktorunuzlamı devam edeceksiniz gebelik takibi ve doğumda ben devam etmeyi düşünüyorum ama yeterli Zaman ayırabilirlermi dersiniz
Merhaba sizdeki sorun neydi kaçıncı denemede pozitifi gördünüz cevaplarsanız sevinirimBen ilk kontrolü tüp bebek doktorunda yaptırdım. Ama geriye kalan diger kontrolleri kendi kadın doktorumda yaptiricam
Ben ilk kontrolü tüp bebek doktorunda yaptırdım. Ama geriye kalan diger kontrolleri kendi kadın doktorumda yaptiricam[/QUO
Anladım benim kendi kadın doktorum yoktu zaten,tüp doktorum oldu 1 yıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?