2015 Kasım İkiz Anneleri :)

0dolunay0

"Cennette ikiz melek annesi...:("
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
2.035
1.147
37
Merhaba Canlar. 7+0'da doktorun önceden kalp atışı dinlemek için verdiği randevu gününde ultrasona girdiğimizde büyük bir şok yaşadık. Çünkü çok şükür ki ekranda bir değil iki tane kalp atıyordu:KK36::KK68: Halbuki keseyi görmek için gittiğimzde tek kese vardı ve adet günü HCG değerim sadece 243'tü. Üstelik doğal yollarla gebe kaldım ve ailelerde ikiz de yok. Yani tam bir sürpriz oldu bize:KK76: Bir tanesi bile mucizeyken Rabbim bizlere iki tane birden nasip etti çok şükür:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar: hemen bu başlığa geldim ama kasım ve ikiz annesi kimseyi göremeyince başlığı kendim açtım. Umarım tek değilimdir:KK48: Rabbim bebeklerimize zamanında(erken doğum olmadan), sağ salim ve huzurla kavuşmayı nasip eder inşallah. Bebeklerimiz de zihnen ve bedenen eksiksiz, zeki, uslu ve hayırlı evlatlar olarak dünyaya gelirler ve uzun ömürleri olur inşallah:nazar::nazar::anneadayı::nazar::nazar:

KASIM 2015 İKİZ ANNELERİ :KK200::emir_bebek::emir_bebek::KK200:
Anne Adı :anneadayı:Tahmini Doğum Tarihi :nazar:Bebeklerin Cinsiyeti :nazar::nazar:Bebeklerin Doğduğu Haftası:nazar:Bebeklerin Doğum Kilosu:nazar::KK200: Bebişler
gfr gfr 1 Kasım 2015Erkek - Erkek---
B betul10 21 Kasım 2015---Çift yumurta
@0dolunay0 /USER]
@Deliprensesim 17 Kasım 2015----
@sedag 20 Aralık 2015Erkek - Erkek --Çift Yumurta
gadriell gadriell 2 Aralık 2015---Çift Yumurta
@duygu3231 16 Aralık 2015---Çift Yumurta
@selected_79 1 Aralık 2015Erkek -Erkek--Çift Yumurta
@hlme grbz 19 Kasım 2015----
@Doga14 17 Kasım 2015Kız - Kız--Çift Yumurta
@Nghnhn 23 Kasım 2015Kız - Erkek--Çift Yumurta
@sumici 11 Kasım 2015Kız - Kız--??
@ozcn ?Kız - Erkek--Çift Yumurta
@matchless87 28 Kasım 2015Kız - Kız--Tek Yumurta
@ayensu 3 Aralık 2015---Tek Yumurta

[td]22 Kasım 2015[/td]
[td]Erkek - Erkek [/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]Tek Yumurta[/td]

[tr]
[td][USER=575426]@izmir123
[/td]
[td]23 Kasım 2015[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]Çift Yumurta[/td]
[/tr]

[/user]

Son düzenleme:
Sanırım pek kimse yok :KK70:
arkadaşım merhaba ben de kasım ve ikiz annesi olucam Allah nasip ederse.. ben de 8+1 im...benim tüp bebekle oldu hamileliğim ama tam bir sürpriz çünkü dr um tek embriyodan umutluydu ama şükürler olsun bebeklerimin ikisi de annelerine tutundular... ama çok tedirginim bir şey olur diye.. dün de burnum kanadı.. burun kanaması yaşayan arkadaş var mı ve normal mi acaba?

arkadaşım merhaba ben de kasım ve ikiz annesi olucam Allah nasip ederse.. ben de 8+1 im...benim tüp bebekle oldu hamileliğim ama tam bir sürpriz çünkü dr um tek embriyodan umutluydu ama şükürler olsun bebeklerimin ikisi de annelerine tutundular... ama çok tedirginim bir şey olur diye.. dün de burnum kanadı.. burun kanaması yaşayan arkadaş var mı ve normal mi acaba?
Hamilelikte normal benimde ara ara kanıyor. Senin erken başlamış sanki. Kanı sulandıran ilaçlardan olabilir diye düşünüyorum. Rahatsız edici boyuttaysa dr a danışın derim.Bu arada hayırlı olsun bebekleriniz:))

Hamilelikte normal benimde ara ara kanıyor. Senin erken başlamış sanki. Kanı sulandıran ilaçlardan olabilir diye düşünüyorum. Rahatsız edici boyuttaysa dr a danışın derim.Bu arada hayırlı olsun bebekleriniz:))
Coraspin ve klixan kullaniyorum ondan kaynaklanmis olabilir.. Cok fazla kanamadi cok sukur ama kontrole gidince dr a sorucam.. Bu arada sen kac haftaliksin?

Kizlar merhaba benim dun iki tane kese gorundu ama biri digerinden biraz geri dedi doktorum ya onu kaybedecez yada gec dollenmistir dedi
Cok endiseliyim haftaya kalp atisina cagirdi cok korkuyorum 1.5 yil once bir bos gebeligim olmustu bunlarinda oyle olmasindan korkuyorum

Arkadaslar 8 haftalik ikiz bebek bekleyen bir anne adayiyim.. Dr kontrolune sadece 1 kez gittik.2. Kontrole 20 gun sonra gel dedi.. Bana bu sure cok uzun geldi..ikiz anne adaylari sizler ne kadar gun arayla kontrole gidiyorsunuz ??

Ayyy çok sevindim tek olmadığıma :) Korkma, duanı eksik etme, Rabbim can verdiyse onlara sağlıkla doğmayı da nasip eder inşallah:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar: burun kanaması gebelikte gayet normal, kan basıncı arttığı için olabiliyormuş :KK66:

Kizlar merhaba benim dun iki tane kese gorundu ama biri digerinden biraz geri dedi doktorum ya onu kaybedecez yada gec dollenmistir dedi
Cok endiseliyim haftaya kalp atisina cagirdi cok korkuyorum 1.5 yil once bir bos gebeligim olmustu bunlarinda oyle olmasindan korkuyorum
İnşallah geç döllenmedir canım. Sıkma canını, bol bol dua et :KK66:

Ayyy çok sevindim tek olmadığıma :) Korkma, duanı eksik etme, Rabbim can verdiyse onlara sağlıkla doğmayı da nasip eder inşallah:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar: burun kanaması gebelikte gayet normal, kan basıncı arttığı için olabiliyormuş :KK66:
Ben de cok sevindim..sanirim seninle hafta olarak hamilelik surecimiz ayni..burdan ysadiklarimizi, bebeklerimizin gelisim sureclerini ve dr kontrollerimizi paylasabiliriz..ben ikinci kotrolume bu cuma gidicem..bakalim kalp atislarini dr. dinleticek mi

Ben de cok sevindim..sanirim seninle hafta olarak hamilelik surecimiz ayni..burdan ysadiklarimizi, bebeklerimizin gelisim sureclerini ve dr kontrollerimizi paylasabiliriz..ben ikinci kotrolume bu cuma gidicem..bakalim kalp atislarini dr. dinleticek mi
takvim neden oluşturmadın canım :KK66: evet aynen ya benim hem ilk hem ikiz... Öğrenmem gereken çok şey var yani... inşallah duyarsın, ben 6hafta 6 günlükken duydum, darısı sana:KK39:

Mrb bende ikiz anne adayiyim cuma gunu randevum vardi 7-3 dük. Ikisininde kalp atisini gördük 1 .01 cm di biri digerini bilmiyorum biri digerinden biraz küçük. Sali gunu kendi kadin doktorumda randevum ona herseyi tek tek soracagim burada birlikte guzrl seyler paylaşmak dilegiyle

takvim neden oluşturmadın canım :KK66: evet aynen ya benim hem ilk hem ikiz... Öğrenmem gereken çok şey var yani... inşallah duyarsın, ben 6hafta 6 günlükken duydum, darısı sana:KK39:
Ben kadinlar kulubunde cok yeniyim.. Aynen benim de ilk ve ogrenecegimiz cok sey var gercekten..ben de ilk 6+4 gunlukken gittum dr.a ama dr.um bebeklere zarar verir diye sizekalp atisini dinletemem dedi..ama duymayi gercekten cok istiyorum iki yavrumun minik kalp atislarini

Mrb bende ikiz anne adayiyim cuma gunu randevum vardi 7-3 dük. Ikisininde kalp atisini gördük 1 .01 cm di biri digerini bilmiyorum biri digerinden biraz küçük. Sali gunu kendi kadin doktorumda randevum ona herseyi tek tek soracagim burada birlikte guzrl seyler paylaşmak dilegiyle
Hayirli olsun hemserim ben de izmirliyim.. İkizlerini saglikla kucagina alirsin insallah.. Doguma kadar paylasimlarimizi yapmaya devam :)

Ben kadinlar kulubunde cok yeniyim.. Aynen benim de ilk ve ogrenecegimiz cok sey var gercekten..ben de ilk 6+4 gunlukken gittum dr.a ama dr.um bebeklere zarar verir diye sizekalp atisini dinletemem dedi..ama duymayi gercekten cok istiyorum iki yavrumun minik kalp atislarini
Benim takvimin altında"takvimi eeklemek için tıklayın" yazıyor ya oradan öğrenebilirsin canım:KK66: niye acaba, doktor bize dinletti. 4 dakikayı geçmediği sürece sorun olmaz diye biliyorum. Belki bir dahakine dinletir :KK66:

Benim takvimin altında"takvimi eeklemek için tıklayın" yazıyor ya oradan öğrenebilirsin canım:KK66: niye acaba, doktor bize dinletti. 4 dakikayı geçmediği sürece sorun olmaz diye biliyorum. Belki bir dahakine dinletir :KK66:
Tesekkur ediyorum yardimlarin icin..takvimi olusturmaya calistim umarim becermisimdir..dt. Kontrolune kac gunde bir gidiyorsun..20 gun arayla benim randevum, bana cok uzun geldi..

Hayirli olsun hemserim ben de izmirliyim.. İkizlerini saglikla kucagina alirsin insallah.. Doguma kadar paylasimlarimizi yapmaya devam :)
Mrb canim ben izmirde buyudum izmirliyim diyebilirim. evlenip almanyaya geldim 6 senedir buradayim heryaz izmirdeyim bu sene gelemeyecegim seneye 4 kisilik bir aile olarak gelecegiz inşallah

X