- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
Benim biraz canim sikkin..
Sizlere de ayni tepkiyi veriyolarmi bilmem ama bu ara ben sik karsilasir oldum. İnsanlara ikiz beklediğimi soyledigimde sevinip sasiran kadar, kötü tepki verende var. Sanki kotu bi haber vermisim gibi, dunyanin en kötü seyiymis gibi, yüz ifadeleri takiniyorlar. Tamam biliyorum zaten kolay birşey değil. Zaten allahin izniyle yalniz bakmak zorunda yim. Ben tüm zorluklarin farkindayim zaten. Bu siteyi kadinlar kulübünü takip eden herkes gibi bende bilinçli biriyim. Neyin ne olduğunu, görüyor, biliyor,okuyorum zaten..
Su insanlar azcik sevinseler, azcik moral verseler nlur sanki. Ben tüp yaptim. Benim ilk çocuğum da tüp. tup yapmak maddi manevi ne kadar zor ancak yasayan bilir. Tabi bunu kendimize sakliyoruz. Tüp yaptigimizi kimseye söylemedik. cok şükür ki bi evladimiz var ve yinede çok şükür ki ikizlerim olacak. Ben buna, herkese bahsedilmeyen bir mucize gözüyle bakiyorum. bir bedende 3 kalp atmasi kadar güzel birşey yok bence. Her gün sukrediyorum ikizlerim ve 4.5 yasin daki kizim için..
İnsanlarin kötü haber vermiştim gibi, tepki takinmalari beni uzuyo. Moralini bozup canimi sikmalari hic hoşuma gitmiyo.. oooof diye bagirasim var..
Evet gerçektende çok büyük bir lütuf. Çok şükür ki evlatlarimiz olacak.Sırf bu yüzden karnımı görüp hamile misin diyen çok kişiye ikiz olduğunu söylemiyorum :) Hamile misin evet bu kadar da bırakıyorum. Sadece benim kadar sevinecek arkadaşlarımın haberi var ikiz olduğundan. Allah onları bakacağıma, bu yükü kaldıracağımı bildiği için verdi bana bebeklerimi diyorum. Allah sabrını da dayanma gücünü de verecek inşallah. Kolay olmayacak ama altından kalkacağız Allahın izni ile. Aynı durumdayız bu arada. İlk tüp bebek tedavimden 7 yaşında bir oğlum var yıllardır kardeşi olsun diye uğraşıyoruz sonunda bir değil iki bebeğimiz geliyor. Bu büyük bir lütuf :)
Darisi tüm anne olmak isteyenlerin basina.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inslh.. Amiiiiiinsende çok şanslısın darısı başımıza:)
İnslh olumlu olur canim. Klomenle yumurta sayisi cogaltigindan burada ikiz hatta ucuz annesi olabilen çok kişinin yazdiklarini okudum.. Rabbim dualarinizi karsiliksiz birakmasin. Allah size hayirli ve saglikli, oglusunuza da oynayabileceği bi kardeş nasip eylesin.. hatta kardesLER nasip eylesin inslh. Amiiiiinne kadar şanslısın aslında benim 8 yaşında bir oğlum var.3-4 yıldır ikinciyi düşünüyoruz olmadı.Bu ay doktora gittim.klomenve çatlatma iğnesi uygulandı bekliyoruz şu anda.benim tek isteğim senin gibi ikiz annesi olmak.ben sana hayran oldum::))
Cnm benim de ikizlerim tüp bebek.. biz 6 yıldır bu dönemin hayaliyle yaşadık.. ben hiç kulak asmıyorum nasıl büyüteceksiniz diye korku salan insanlara.. Allah yardım eder, sabrını verir deyip kestirip atıyorum.. biz bir istedik Rabbim iki nasip etti.. o nedenle bu sürecin keyfini çıkarmak gerekir..hiç üzme kendini.. bak ne güzel bir evladın var.. insallah sen ve buradaki tüm arkadaşlar hepimiz bebeklerimizi de aynı mutlulukla ve sağlıkla kucağımıza alırız sen onları düşün..Benim biraz canim sikkin..
Sizlere de ayni tepkiyi veriyolarmi bilmem ama bu ara ben sik karsilasir oldum. İnsanlara ikiz beklediğimi soyledigimde sevinip sasiran kadar, kötü tepki verende var. Sanki kotu bi haber vermisim gibi, dunyanin en kötü seyiymis gibi, yüz ifadeleri takiniyorlar. Tamam biliyorum zaten kolay birşey değil. Zaten allahin izniyle yalniz bakmak zorunda yim. Ben tüm zorluklarin farkindayim zaten. Bu siteyi kadinlar kulübünü takip eden herkes gibi bende bilinçli biriyim. Neyin ne olduğunu, görüyor, biliyor,okuyorum zaten..
Su insanlar azcik sevinseler, azcik moral verseler nlur sanki. Ben tüp yaptim. Benim ilk çocuğum da tüp. tup yapmak maddi manevi ne kadar zor ancak yasayan bilir. Tabi bunu kendimize sakliyoruz. Tüp yaptigimizi kimseye söylemedik. cok şükür ki bi evladimiz var ve yinede çok şükür ki ikizlerim olacak. Ben buna, herkese bahsedilmeyen bir mucize gözüyle bakiyorum. bir bedende 3 kalp atmasi kadar güzel birşey yok bence. Her gün sukrediyorum ikizlerim ve 4.5 yasin daki kizim için..
İnsanlarin kötü haber vermiştim gibi, tepki takinmalari beni uzuyo. Moralini bozup canimi sikmalari hic hoşuma gitmiyo.. oooof diye bagirasim var..
seni çok iyi anlıyorum arkadaşım insanların gereksiz yorumları yüzünden mutlulugumuzu yasayamıyoruz ne kadar takmıcam desemde etkileniyorum benimde 11 yasında bir oglum var ikinciye çok zor karar verdim zaten bir beklerken iki oldu şükürler olsun insanlar yıllarca ugrasıyolar evlat sahibi olmak için ben şanslı hissederken dengesiz birileri nasıl bakıcan çok zor benim bi yakınım söyle zorlandı ayy eve de sıgmazsınız arabaya da size ne yaa rabbim gücünü verecek elbet bi şekilde büyüyecekler allah evlat yoklugu göstermesin isteyen herkese nasip etsin belkide daha hayırlı olacak ikiz olması nereden biliyorsunuz ki öyle bebekler var ki on bebege bedel anneyi babayı aylarca uyutmayan ikizler illada yaramaz olacak diye kural mı var allah aşkına ben oglumu o kadar zor büyüttüm ki ne yemek yerdi ne uyurdu yese kusardı uyusa sabah ezanlarında uyanırdı zor bebekti ama şimdi maşallahı allah saglık versin gerisi halledilıyor bi şekildeBenim biraz canim sikkin..
Su insanlar azcik sevinseler, azcik moral verseler nlur sanki. Ben tüp yaptim. Benim ilk çocuğum da tüp. tup yapmak maddi manevi ne kadar zor ancak yasayan bilir. Tabi bunu kendimize sakliyoruz. Tüp yaptigimizi kimseye söylemedik. cok şükür ki bi evladimiz var ve yinede çok şükür ki ikizlerim olacak. Ben buna, herkese bahsedilmeyen bir mucize gözüyle bakiyorum. bir bedende 3 kalp atmasi kadar güzel birşey yok bence. Her gün sukrediyorum ikizlerim ve 4.5 yasin daki kizim için..ü haber vermiştim gibi, tepki takinmalari beni uzuyo. Moralini bozup canimi sikmalari hic hoşuma gitmiyo.. oooof diye bagirasim var..
Bende hiç olmadı ki :) korkma o yüzden.Merhaba ikiz anneleri
bende 6+5gunluk ikiz annesiyim. Benim sorum su; gogus agriniz ne zaman gecmeye basladi?
Ben daha onceden dusuk yaptigimdan biliyorum belirtilerin azalmasi dusuk belirtisi. Sanki 1-2gundur gogus agrimda azalma var.
sizce endiselenmeli miyim?
Cook tesekkur ederim siden80 hanim. Icime su serptiniz endiselerimi yenmeye desteklerinizle calisiyorum.Bende hiç olmadı ki :) korkma o yüzden.
Cnm çok gecmiş oldun. Bunun için haplar var ama hamilelikte kullanılmıyor. Kremler ise uçuk çıktıktan sonra hiç faydası olmuyor.onun için temiz tutmaya calış.koparmamayagayret göster yeter.geçer ,sıkma canını,kızlar merhabalar herkese. benim sorunum da şu ust dudagımın nerdeysee tamamını kaplayan bı ucugum cıktı bi gün içinde kocaman büyüdü.internetten baktımm bıraz bısey kullanılmaması gereklı dıyo bı kac sıte hamılelıkten dolayı. basından boyle bı olay gecen varmı? yada ne ıyı gelebılır ılac dısında fıkrı olanlardan yardım rıca edıyorum.simdiden teşekkürler herkese.
teşekkür ederim siden80 canım..bı an once kaybolsun ıstıyorum da cok kasıntı yapıyo..sagol tavsıyene uyacagım :)Cnm çok gecmiş oldun. Bunun için haplar var ama hamilelikte kullanılmıyor. Kremler ise uçuk çıktıktan sonra hiç faydası olmuyor.onun için temiz tutmaya calış.koparmamayagayret göster yeter.geçer ,sıkma canını,
Bende de senede muhakkak kocaman bir ucuk cikar, onun icin seni iyi anliyorumteşekkür ederim siden80 canım..bı an once kaybolsun ıstıyorum da cok kasıntı yapıyo..sagol tavsıyene uyacagım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?