Benim de drum 15 ine kadar dayanırsın diyo ama cumartesi kontrole gittiğimde sezeryan tarihini veriyim diyorum çünkü gerçekten zorlanıyorum artık,uyuyamıyorum sağa sola dönemiyorum oturup kalkamıyorum.drum çok iyi bi ikiz hamilesin maşallah sen taşırsın diyo ama yok 12-14 ünde falan alalım dicem-3 yaşında bi oülum daha var o da zorluyo benibu arada doğa14 hayırlı uğurlu olsun bebişlerin allah analı babalı büyütsün inşallahİkiside erkek canm kasım 15 e gelirsen ii dedi artık ağırlaştım tabi zorlanıyorum ama çok şükür cnm ciğer geliştirici faln oldum sen oldun mu
Ciğer geliştirici de olmuştum hastaneye yattığım zaman önlem olsun diyeBenim de drum 15 ine kadar dayanırsın diyo ama cumartesi kontrole gittiğimde sezeryan tarihini veriyim diyorum çünkü gerçekten zorlanıyorum artık,uyuyamıyorum sağa sola dönemiyorum oturup kalkamıyorum.drum çok iyi bi ikiz hamilesin maşallah sen taşırsın diyo ama yok 12-14 ünde falan alalım dicem-3 yaşında bi oülum daha var o da zorluyo benibu arada doğa14 hayırlı uğurlu olsun bebişlerin allah analı babalı büyütsün inşallah
Ne güZel doktormuş:) hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sen normal doğurcaksın bu gidişle. Ağrın falan yok mu?Merhaba arkadaslar.Benim de bugün doktor kontrolum vardi.Nstden doktor hic emin olamadi sanki hrp ayni bebegin kalp atislarina bakiyoruz dedi.bebelerimin karnimdaki durusu o kadar garipmis ki tam olarak kilolarini bile olcemedi.Ayrica iki bebek birden kafayi dogum kanalina yaslamis.Hatta espri yapti kadin ikisi ayni anda cikmak istiyor diye.Bu arada kasintilarim fena artti.Karnimda kasidigim icin krater seklinde yaralar yaptim.Çünkü kasimazsam deli oluyorum.Bakalim dogjm ne zaman.Bu arada sancilarim da nst de 100ü gördü. Ona ragmen doktorum yakinda dogurmayacagjmdan emin gibi.Hatta dogumu haftaya bekliyor.Bakalim ne olacak.Hakkimizda hayirlisi artik.
Sen bence kiloyu takıntı haline getirme. Bu haftadan sonra günde 30 gram alcaklarmış. Benimkiler de 2 hafta geride tek bebeğe göre. Doktora sordum öyle dedi. Senden biraz fazla ama kiloları.Hakkında hayırlısı ben daha beklemek istiyorum ele avuca biraz sığsın. Kilosu icin birsey dedimi biz aynı tarihliyiz merak ediyorum benimkiler cokmu geride diye
Ağrim olmaz mi hic.Bir haftadır sanki yasamiyorum.Ozellikle kasık ve bel agrim oluyor.Ama dayaniyorum simdilik bakalim.Resmen ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum.Gercekten son haftalar coook zor.Sen de durumlar nasıl?Agri sizi sanci var mi?Ne güZel doktormuş:) hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sen normal doğurcaksın bu gidişle. Ağrın falan yok mu?
Benim de 25.haftada rahim agzi kisaligi nedeniyle dikis atildi. Igne yapmasi o yuzden olabilir ozmn,ters bisey cikmasin da..Benimki rahim ağzı kısalınca vurdurttu. Doktordan doktora değişiyo. Bazıları bi sıkıntı olmasa da vurdurtabiliyo.
Bende de dediklerin bugün başladı . Yani vardı ama hafifti. Resmen 37. Hafta girince birden belirtileri başladı daha yoğun. Allah yardımcımız olsun. Beni korkutuyo bel ağrısı ya. Sen nasıl ayırt ediyosun?Ağrim olmaz mi hic.Bir haftadır sanki yasamiyorum.Ozellikle kasık ve bel agrim oluyor.Ama dayaniyorum simdilik bakalim.Resmen ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum.Gercekten son haftalar coook zor.Sen de durumlar nasıl?Agri sizi sanci var mi?
İnsan 1 hafta geçince 1 hafta daha geçsin istiyo. Bitmiyo haftalar . Hepimize hayırlı doğumlar inşallah. Ben de 2 kere pelvik muayene oldum, 3 kere alttan muayene oldum. İğne de olmuştum 31 de. Bebeklerin için katlanıyosun işte.Benim de 25.haftada rahim agzi kisaligi nedeniyle dikis atildi. Igne yapmasi o yuzden olabilir ozmn,ters bisey cikmasin da..
Gerci 32.haftadan sonra 2kiloyu gecen cocuk yaşar demisti.
Herseyin hayirlisi..
(Ignelerden nefret ederim buarada,hic olmadigi kadar igne yedim bu yıl)
Ben artik hicbir seyi ayirt edemiyorum.Sanki heran doguracak gibi hissediyorum.Bel agrisina gelince adet oldugumda nasil agriyorsa ayni agri oluyor.hatta dogum basladi falan saniyorum artik.Bende de dediklerin bugün başladı . Yani vardı ama hafifti. Resmen 37. Hafta girince birden belirtileri başladı daha yoğun. Allah yardımcımız olsun. Beni korkutuyo bel ağrısı ya. Sen nasıl ayırt ediyosun?
Hayırlısıyla dünyaya gelsinlerde ben yaşadığım zorluklara razıyım.Sizinle haftalarimiz ayniydi.Bakalim ben ne zaman doğum yapacagim.Ikizlerde 39dan sonrasi var mi bilmiyorum.Umarim 40.haftayi da bulmam.Benim nstde agri gördüğü icin ciğer geliştirici yapmıştı doktorum.
Son haftalar gecmiyor doğru ama insanoğlu cok unutkan bir varlık :) cok rahatsizdim, yürüyemiyor, uyuyamiyordum, simdi tek hatırladığım icinde guzel kızlarımın oldugu karnım. Az sabır kızlar, herseye değdi diyeceksiniz doğumdan sonra.
İnşallah biz de hayırlısıyla alırız kucağımıZa. Kurtuldun ne güzel. İkinci bebeğin sezeryan oldu ya, genel anesteziyle mi aldılar?Benim nstde agri gördüğü icin ciğer geliştirici yapmıştı doktorum.
Son haftalar gecmiyor doğru ama insanoğlu cok unutkan bir varlık :) cok rahatsizdim, yürüyemiyor, uyuyamiyordum, simdi tek hatırladığım icinde guzel kızlarımın oldugu karnım. Az sabır kızlar, herseye değdi diyeceksiniz doğumdan sonra.
Çok nadir 40 ı bulanlar duymuştum. Hadi bakalım biz de merak ediyoruz ne zaman doğum yapcaksın:)Hayırlısıyla dünyaya gelsinlerde ben yaşadığım zorluklara razıyım.Sizinle haftalarimiz ayniydi.Bakalim ben ne zaman doğum yapacagim.Ikizlerde 39dan sonrasi var mi bilmiyorum.Umarim 40.haftayi da bulmam.
Evet genel anestezi ile oldu. Acil olunca sormadılar bile.İnşallah biz de hayırlısıyla alırız kucağımıZa. Kurtuldun ne güzel. İkinci bebeğin sezeryan oldu ya, genel anesteziyle mi aldılar?
Çok ağrın oldu mu? Bana da doktor sen paniksin genel yapalım dedi.Evet genel anestezi ile oldu. Acil olunca sormadılar bile.
Çok ağrın oldu mu? Bana da doktor sen paniksin genel yapalım dedi.
Anladım canım saol. Geçmiş olsun tekrar gözün aydın.Ağrı ilk iki gün çok olmadı çünkü hastanede hep ağrı kesici verdiler, evdeki iki günümüz biraz zor geçti ama dayanılmayacak kadar değil kesinlikle ki ben sezeryan yerine normal diye tutturmamın sebebi bu ağrılardı. Ama abarttığım kadar yokmuş. Bugün 7. Gün herşey çok daha iyi, ağrı var mı evet ama kesinlikle çok zorlu değil.
Ya ben de kararsızdım. Korkuyorum daha doğrusu epiduralden. Doktor da paniksin genel ol sen dedi. Valla bünyeden bünyeye değişiyo. Kiminin genelde de pek ağrısı olmuyomuş. İnşallah onlardanızdır. Düşününce yara aynı yara. Bi de ağrıyı sonradan çekmektense ilk önce çekmek daha iyi sanki. Grip gibi de oldum zaten bakalım nasıl olcak , hayırlısı.Kızlar biz de 34. Haftaya girdik hayırlısıyla,gece dönerken sancılar başladı.Uykusuz geceler faln...Ben size anesteziyi sormak istiyorum.Sezaryanda genel mi, epudral anestezi mi ? Genelin etkisi hemen bittigi icin hastanede aci cekmeye basliyormussun.ama epudralde yanlis dozda felc olunabiliyorAma bi 6 saat kadr daha rahat agrisiz duruluyormus.Sizin fikirleriniz ne bu konuda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?