- 10 Aralık 2015
- 17
- 2
- 1
- 46
- Konu Sahibi almina 5461
-
Evet bencede öyle olabilir. Ben zaten kan vermek için gideceğim canım böylece tam randevu günümü yarın öğrenirim artık ... Hadi bakalım Hayırlısı Hakkımızda diyelim yarın yine haberleşiriz... :)Belki benim değer yüksek olunca cagirmistir. Bende bilmiyorum napicagimizi yarın. Yani seni şimdi 15 gün sonrayami çağırdı?
Heyecan dorukta. İnşallah hersey yolunda gider. Tirsarak gidiyorum valla. Hadi yarın görüşürüz. İyigecelerEvet bencede öyle olabilir. Ben zaten kan vermek için gideceğim canım böylece tam randevu günümü yarın öğrenirim artık ... Hadi bakalım Hayırlısı Hakkımızda diyelim yarın yine haberleşiriz... :)
Korkma canım herşey yolunda gidecek inş. Hadi bakalım iyi geceler :)Heyecan dorukta. İnşallah hersey yolunda gider. Tirsarak gidiyorum valla. Hadi yarın görüşürüz. İyigeceler
Çok sevindim senin adına canım benim düştü 25 e ya biyo kimyasal gebelik olabilirmiş çok üzgünüm Hayırlısı artık canım ne yapalımEveeett sonucum çıktı. Çok şükür 2 ye katlanmış. Tekrar teste gerek yok dedi. 2 hafta sonra KontrolüM var ☺☺☺
11.12.15 20:13 de 439.64
14.12.15 07:52 de 909.2
P Perisuuu34 sen Nerelerdesin yaptirdinmi tahlilini
İgnelerini kullanıyorsun diymi. Sonuna kadar devam et. Belli olmuyor çünkü canım. Sonuçtan haberdar et olurmu.Çok sevindim senin adına canım benim düştü 25 e ya biyo kimyasal gebelik olabilirmiş çok üzgünüm Hayırlısı artık canım ne yapalım
SüperEveeett sonucum çıktı. Çok şükür 2 ye katlanmış. Tekrar teste gerek yok dedi. 2 hafta sonra KontrolüM var ☺☺☺
cnm bugün bizde gidicez öğleden sonra randevumuz dualarınızı eksik etmeyin bende çok heycanlıyım.. bugün trasferin 24.günü oluyor senin kaçıncı gün?Arkadaşlar merhaba, Keseleri gören varmı aramızda. Yoksa daha erken mi. bana ayın 21 ine randevu verdiler. heyecanla bekliyorum :) Birde belirtileriniz ne alemde. Mide bulantılarınız başladı mı? Birşey hissediyor musunuz? Teşekkürler.:)
cnm bugün bizde gidicez öğleden sonra randevumuz dualarınızı eksik etmeyin bende çok heycanlıyım.. bugün trasferin 24.günü oluyor senin kaçıncı gün?
Canimm cok sevindimmm hadi gözün aydinn bende kan verdim sonuc bekliyorumEveeett sonucum çıktı. Çok şükür 2 ye katlanmış. Tekrar teste gerek yok dedi. 2 hafta sonra KontrolüM var ☺☺☺
Eveeett sonucum çıktı. Çok şükür 2 ye katlanmış. Tekrar teste gerek yok dedi. 2 hafta sonra KontrolüM var ☺☺☺
Ne zaman çıkacak sonuç? Sağol ☺ darısı keseye, kalp atışına ☺Can
Canimm cok sevindimmm hadi gözün aydinn bende kan verdim sonuc bekliyorum
İnşallah. Artık söyleyebilirim diymi herkese hamileyim diyeTebrikler :) Darısı keseye İnşallah :)
Transferimin 12. Günü bugün 2 hafta sonraya gün verdi. Mide Bulantı lari ıleriki aylarda diye biliyorum. Ama bize herşey olabilir diymi. Şimdiden midemizde bulanabilir. Asereblliriz. Biz farklı hamileleriz. ÖzelizArkadaşlar merhaba, Keseleri gören varmı aramızda. Yoksa daha erken mi. bana ayın 21 ine randevu verdiler. heyecanla bekliyorum :) Birde belirtileriniz ne alemde. Mide bulantılarınız başladı mı? Birşey hissediyor musunuz? Teşekkürler.:)
burda biraz gec cikiyor 2 ile 6 arasi dediler bakalim heycanla bekliyozNe zaman çıkacak sonuç? Sağol ☺ darısı keseye, kalp atışına ☺
İnşallah. Artık söyleyebilirim diymi herkese hamileyim diye
Yaa ben dayanamadimm soyledimmm herkezeee annem de diyor azcik sabredeydin ya yaa en mutlu günum ben bu ani yasamak icin nekadar ugrasiyoruz nekadar bekliyoruz hakkimizz benceeValla aslında 3 aya kadar söylemeyin diyorlar ancak tüp bebek olunca herkez soruyor. Sonra birine söyle diğerine söyleme olmuyor. Derken derken ayıp olmasın diye herkese söylemiş olduk biz :) Hatta benimkini önce eşim öğrendi doktordan, bizim taraf onların tarafı herkes onu arayıp öğrenmiş. En sonlarda da ben öğrendim. Öyle garip oldu yani :) iş yerinde bir tek müdürüm biliyor.ben hep dua ediyorum kötü nefislerden koru Allah ım diye napiyim Allah a emanetler onlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?