2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Belki benim değer yüksek olunca cagirmistir. Bende bilmiyorum napicagimizi yarın. Yani seni şimdi 15 gün sonrayami çağırdı?
Evet bencede öyle olabilir. Ben zaten kan vermek için gideceğim canım böylece tam randevu günümü yarın öğrenirim artık ... Hadi bakalım Hayırlısı Hakkımızda diyelim yarın yine haberleşiriz... :)

Heyecan dorukta. İnşallah hersey yolunda gider. Tirsarak gidiyorum valla. Hadi yarın görüşürüz. İyigeceler

Eveeett sonucum çıktı. Çok şükür 2 ye katlanmış. Tekrar teste gerek yok dedi. 2 hafta sonra KontrolüM var ☺☺☺
11.12.15 20:13 de 439.64
14.12.15 07:52 de 909.2
P Perisuuu34 sen Nerelerdesin yaptirdinmi tahlilini

Çok sevindim senin adına canım benim düştü 25 e ya biyo kimyasal gebelik olabilirmiş çok üzgünüm Hayırlısı artık canım ne yapalım

Arkadaşlar merhaba, Keseleri gören varmı aramızda. Yoksa daha erken mi. bana ayın 21 ine randevu verdiler. heyecanla bekliyorum :) Birde belirtileriniz ne alemde. Mide bulantılarınız başladı mı? Birşey hissediyor musunuz? Teşekkürler.:)

cnm bugün bizde gidicez öğleden sonra randevumuz dualarınızı eksik etmeyin bende çok heycanlıyım.. bugün trasferin 24.günü oluyor senin kaçıncı gün?

cnm bugün bizde gidicez öğleden sonra randevumuz dualarınızı eksik etmeyin bende çok heycanlıyım.. bugün trasferin 24.günü oluyor senin kaçıncı gün?

Benim bugün 16.gün. doktorun çağırdığı gün 23.gün oluyor. Demekki normal. İnşallah sağlıkla görürüz bebeklerimizi :) Mutlaka yaz olur mu? Belirtin var mı?

Can
Canimm cok sevindimmm hadi gözün aydinn bende kan verdim sonuc bekliyorum

Benim
Transferimin 12. Günü bugün 2 hafta sonraya gün verdi. Mide Bulantı lari ıleriki aylarda diye biliyorum. Ama bize herşey olabilir diymi. Şimdiden midemizde bulanabilir. Asereblliriz. Biz farklı hamileleriz. Özeliz

İnşallah. Artık söyleyebilirim diymi herkese hamileyim diye

Valla aslında 3 aya kadar söylemeyin diyorlar ancak tüp bebek olunca herkez soruyor. Sonra birine söyle diğerine söyleme olmuyor. Derken derken ayıp olmasın diye herkese söylemiş olduk biz :) Hatta benimkini önce eşim öğrendi doktordan, bizim taraf onların tarafı herkes onu arayıp öğrenmiş. En sonlarda da ben öğrendim. Öyle garip oldu yani :) iş yerinde bir tek müdürüm biliyor.ben hep dua ediyorum kötü nefislerden koru Allah ım diye napiyim Allah a emanetler onlar :)

Yaa ben dayanamadimm soyledimmm herkezeee annem de diyor azcik sabredeydin ya yaa en mutlu günum ben bu ani yasamak icin nekadar ugrasiyoruz nekadar bekliyoruz hakkimizz bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…