- Konu Sahibi almina 5461
-
Yaa ben dayanamadimm soyledimmm herkezeee annem de diyor azcik sabredeydin ya yaa en mutlu günum ben bu ani yasamak icin nekadar ugrasiyoruz nekadar bekliyoruz hakkimizz bencee
Yaa ben dayanamadimm soyledimmm herkezeee annem de diyor azcik sabredeydin ya yaa en mutlu günum ben bu ani yasamak icin nekadar ugrasiyoruz nekadar bekliyoruz hakkimizz bencee
Bizde kimseye tüp olduğunu söylemedik. Sanırım bundan sonrada söyleyemeyiz. Ama tabi ben içimde tutamadim. Hemen ailemle paylaştım hamile olabilirim diye. Annem dayanamadı tabi ☺ bugün sabah aramış beni soyliyimmi ya. Hep soruyorlar konu komşu diyo. ☺Valla aslında 3 aya kadar söylemeyin diyorlar ancak tüp bebek olunca herkez soruyor. Sonra birine söyle diğerine söyleme olmuyor. Derken derken ayıp olmasın diye herkese söylemiş olduk biz :) Hatta benimkini önce eşim öğrendi doktordan, bizim taraf onların tarafı herkes onu arayıp öğrenmiş. En sonlarda da ben öğrendim. Öyle garip oldu yani :) iş yerinde bir tek müdürüm biliyor.ben hep dua ediyorum kötü nefislerden koru Allah ım diye napiyim Allah a emanetler onlar :)
Canim benim sabah migde bulantim oluyo bide 2 3 gecedir migde yanmasundan uyuyamiyom süt iciyom o iyi geliyoAlmina bellirtin var mı?
Bencede yaa bende dayanamadım keseye kadar.Yaa ben dayanamadimm soyledimmm herkezeee annem de diyor azcik sabredeydin ya yaa en mutlu günum ben bu ani yasamak icin nekadar ugrasiyoruz nekadar bekliyoruz hakkimizz bencee
Benim tüb bebek oldugunu da biliyorlar 5 yildir ugrasiyoruz anliyo insanlar zatenn kim.ne dusunurse düsünsn ben hic takmam böle seyleriii benimm kuzucuklarimm onlar ben bide yurt disindayim herkez soruyodu anneme oda mutlu mutlu anlatiyomus simdiiBizde kimseye tüp olduğunu söylemedik. Sanırım bundan sonrada söyleyemeyiz. Ama tabi ben içimde tutamadim. Hemen ailemle paylaştım hamile olabilirim diye. Annem dayanamadı tabi ☺ bugün sabah aramış beni soyliyimmi ya. Hep soruyorlar konu komşu diyo. ☺
Tahmin edebiliyorum Nasıl mutlu olduğunu kendi annemden biliyorum. İnşallah hayirlisiyla sağlıkla kucagimiza da almak nasip olsun.Benim tüb bebek oldugunu da biliyorlar 5 yildir ugrasiyoruz anliyo insanlar zatenn kim.ne dusunurse düsünsn ben hic takmam böle seyleriii benimm kuzucuklarimm onlar ben bide yurt disindayim herkez soruyodu anneme oda mutlu mutlu anlatiyomus simdii
Bizde kimseye tüp olduğunu söylemedik. Sanırım bundan sonrada söyleyemeyiz. Ama tabi ben içimde tutamadim. Hemen ailemle paylaştım hamile olabilirim diye. Annem dayanamadı tabi ☺ bugün sabah aramış beni soyliyimmi ya. Hep soruyorlar konu komşu diyo. ☺
Hayırlı olsun arkadaşımSukurler olsun bende keseyi gordum bugun iki embriyoydu tek goruldu kalp atisi icin 10 gun sonra gidicem insallah kullandigim ilaclardan yumurtalarda kistler olusmus ilerde sıkıntı olabilir dedi doktorum kasik agrilarim ondanmis galiba hayirlisi allah insallah tamamina erdirir saglikli sihhatli kucagimiza aliriz allah her isteyene nasip etsin kimseyi caresiz birakmasin insallah
Tamam söylemek istiyosan söyle dedim bende:) aslında anneler aman söyleme söyleme diye tembihlerler. Çok sevinmiş anne:) normal tabi. Sen ne dedin ? Söylediniz mi?
Canim benim sabah migde bulantim oluyo bide 2 3 gecedir migde yanmasundan uyuyamiyom süt iciyom o iyi geliyo
Tesekkur ederim bugunlere gelip tebrik alicami hayal bile edemiyordum cok umitsizlikler yasadik allah bu mutlulugu herkese nasip etsinHayırlı olsun arkadaşım
Tesekkur ederim bugunlere gelip tebrik alicami hayal bile edemiyordum cok umitsizlikler yasadik allah bu mutlulugu herkese nasip etsin
Cnm keseye gördük çok heycanlıydı. Tek kese gözüktü.. şükür Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin..belirti olarak göğüs ağrım ve kasık ağrım oluyor ara ara onun haricinde bişeyim yok canım.. şimdilik iyi dedi Dr bey haftaya kalp atışı için gidicez kismetse..Benim bugün 16.gün. doktorun çağırdığı gün 23.gün oluyor. Demekki normal. İnşallah sağlıkla görürüz bebeklerimizi :) Mutlaka yaz olur mu? Belirtin var mı?
Cnm keseye gördük çok heycanlıydı. Tek kese gözüktü.. şükür Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin..belirti olarak göğüs ağrım ve kasık ağrım oluyor ara ara onun haricinde bişeyim yok canım.. şimdilik iyi dedi Dr bey haftaya kalp atışı için gidicez kismetse..
caım gözunaydın darısı başımıza inş. kan değerlerin neydi merak ettim. benimde 19 aralık ilk konrolüm var. transferden sonra ki 23 günüm oluyor ve takvime göre 6+0 oluyorum benim de çift emriyo transferim oldu hakkımızda hayırlısıSukurler olsun bende keseyi gordum bugun iki embriyoydu tek goruldu kalp atisi icin 10 gun sonra gidicem insallah kullandigim ilaclardan yumurtalarda kistler olusmus ilerde sıkıntı olabilir dedi doktorum kasik agrilarim ondanmis galiba hayirlisi allah insallah tamamina erdirir saglikli sihhatli kucagimiza aliriz allah her isteyene nasip etsin kimseyi caresiz birakmasin insallah
Malesef hep bi bekleyiş bunlar güzel süreçler ama bizi çok etkiliyor..hormon değerininin nesini sordun anlamadım cnm. Bnm 3 taneydi 1 tane 1.kalite diğerleri 2.kalite...teşekkür ederim inşallah seninde iyi olur.:) Çok sevindim. hormon değerin kaçtı. Tek transfer miydi. Kusura bakma hatırlayamadım şimdi. Süper demek 1 hafta sonrada kalp atışına bakabiliyorlar. Test günü bekle, kese günü bekle, kalp sesi için bekle:) gerçekten işe bile adapte olmaıyorum çarşambadan beri :)
Malesef hep bi bekleyiş bunlar güzel süreçler ama bizi çok etkiliyor..hormon değerininin nesini sordun anlamadım cnm. Bnm 3 taneydi 1 tane 1.kalite diğerleri 2.kalite...teşekkür ederim inşallah seninde iyi olur.
Tsk ederim darisi tum isteyenlere olsun 24 aralikta 5.gun embriyosu transferi oldum ilk bhcg 8. Gun 150 ydi 10.gun 225 ikiser kat artmadi hep tedirgindim 11. Gun 400 oldu 13. Gun 650 sonra 1150 ve nihayet dun 2415 ikiye bile katlandi hic moral bozmaya gerek yok bosa uzuldum kac gun bugun transfer sonrasi 20. Gunum keseyi gördük belki ikinci kese sonradan oluşuyormuş hayirlisi artik rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin kalp atisida 10 gun sonra insallahcaım gözunaydın darısı başımıza inş. kan değerlerin neydi merak ettim. benimde 19 aralık ilk konrolüm var. transferden sonra ki 23 günüm oluyor ve takvime göre 6+0 oluyorum benim de çift emriyo transferim oldu hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?