- 17 Mart 2014
- 199
- 123
- 103
- 35
- Konu Sahibi almina 5461
-
Az evvel doktorumu aradım dış gebelik olabilir dedi cumartesi kontrole gidicem ve öncesinde yani cuma gunu tekrar betaya baktiricam. Artik hakkimizda hayirlisi olsun arkadaşim. Bu da bi sinav. Dedigin gibi nasipte varsa ruhu uflenecektir. Allah hepimize sağlikli ve hayirli evlatlar versin. Yine birbirimizi haberdar edelim. Hakkımizda hayirlisi olsun canim.[/QUO
Kontrole gittiinmi canim hayirli haber vardir insallah
Evet kabiz olmamaya ikimmamaya özen göstermekk lazimmm ben her sabah 2 3 tane kuru kayisi yiyorumm hicbir sıkıntı yasamadimIkınmak zarali mi
Canım benim ilk tüp bebek denememdeki embriyom birinci kaliteydi ıkıncı denememdeki orta kaliteydı doktorum birinci denememde cok umutluydu ama olmadı nasıp ıkıncı denememde tuttu cok sukur doktor ıkı embrıyo transfer etmek ıstedı ıkıncı denememde sansım artsın dıye biz eşimle tek olsun dedık allah ol desın oluyor otesı yok on 12.gun degerim kanda 531 cıktı elh.sende içini ferah tut dua et inş mutlu sonu hep berabrr gorurz rabbim dilesin bizde istemeye devam edelim yeterki.
24 kasim transferine gore erken zaten yinede silikte olsa gorunmus sukur ben carsamba giricem usg ye betahcg iki kat olmasada artiyor sukur haftaya ikimizde hayirli sonuc veririz insallahEvet canim gittim bugun doktor vajinal usg ile silik bi sekilde kese var gibi ama pazartesi yine gel o zaman varsa netleşir dedi. Yani halen net bi durumum yok arkadaşim. Sende durumlar nasil beta baktıridin mi tekrar?
Arkadaslar, hepimiz bebislerimizi kucagimiza alırız inşallah sağlıkli bir şekilde. Ben 2 Aralıkta transfer oldum dün ve bugün sabah idrarda pozitif gördüm çok şükür ☺
Dr umu aradım cuma aksami yani bugün kanda baktiticam ☺
Ignelerimin az kalgini söyledim (birdaha kullanmiycam diye beklerken 10. Haftaya kadar kullanacagimi söyledi bana )
Kullandığım ilaçlar
progestan 50 ml. 2 adet kalcadan hergün
Clexane koldan iğne hergün
Estrofem günde 3 defa iciliyor
Folio günde 1 iciliyor
Coraspin günde 1 iciliyor
Benim gibi pozitif sonuçtan sonra kullanmaya devam eden varmı
Canimm hamileligin haftasini nasil hesplaniyo son adetten mi yoksa bizim faklimi normal gebelige goreeKızlar eve geldim çok şükür bebegimin kalbi nasıl atıyor inanamıyorum Allah'ım sana hamd olsun karnımdakine can verdi
Coraspin tablet mi? Yoksa igne mi? Kan sivilastirici mi? Niye verdiki doktorPembe dolap canım çok sevindim benimde 3üydü transverim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 9. Gün 112 çıktı beta hcg değerim bugünde idrarda gördüm ben coraspin günde 1 estrofem günde 4 bide progestan igne 2 ampul vuruluyorum
Fiyatı nekadarCoraspin tablet canım kan pıhtılaşma varsa şayet diye verdi
Bana dr sadece Progestan fitil verdi. Ve folik asit baska birsey yok..sormuştum gerek yok eger bir sorun varsa veririz demişti. .vermedigi icinde şuan ayagimda damar tıkanıklığı olmus..yürüyemiyorum..yarin dr a sorucam10 TL canım sen kullanmıyorsun sana doktorun neler verdi
Bebege zarar vermez inşallah..Dr yabancı türk degilCanım ya sen al coraspin aspirin adı üstünde zaten sabah aç karnına 1 tane al doktorun kim
Estrofem ne için. ?Canım ben opu dan sonra bir başladım hala kullanıyorum banada doktor 8 haftaya kadar devam dedi coraspin progestan ve estrofemi birakmicaksin dedi bide vitamin alıyorum elevit oda
Teşekkürler cevap verdiginiz icinEstrofem rakımı kalinlastirmak ve bebeğin rahme tutunmasini kolaylaştırmak için dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?