2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

sizin adınıza çok sevindim :) ben bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı biraz canım sıkıldı.pazartesi kan testinde ne olucak sabırsızlıkla bekliyorum.Sizin durumunuz şu an nedir hamilelik oluşmuş ama gerisini merak ettim.ssevgiler...

Evet canim gittim bugun doktor vajinal usg ile silik bi sekilde kese var gibi ama pazartesi yine gel o zaman varsa netleşir dedi. Yani halen net bi durumum yok arkadaşim. Sende durumlar nasil beta baktıridin mi tekrar?

Evet canim gittim bugun doktor vajinal usg ile silik bi sekilde kese var gibi ama pazartesi yine gel o zaman varsa netleşir dedi. Yani halen net bi durumum yok arkadaşim. Sende durumlar nasil beta baktıridin mi tekrar?
24 kasim transferine gore erken zaten yinede silikte olsa gorunmus sukur ben carsamba giricem usg ye betahcg iki kat olmasada artiyor sukur haftaya ikimizde hayirli sonuc veririz insallah

Gözün aydın canm ilaçlar bnde de hemen hemen aynı devam ediyorum

Son düzenleme:
Pembe dolap canım çok sevindim benimde 3üydü transverim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 9. Gün 112 çıktı beta hcg değerim bugünde idrarda gördüm ben coraspin günde 1 estrofem günde 4 bide progestan igne 2 ampul vuruluyorum

Coraspin tablet mi? Yoksa igne mi? Kan sivilastirici mi? Niye verdiki doktor

Canım ben opu dan sonra bir başladım hala kullanıyorum banada doktor 8 haftaya kadar devam dedi coraspin progestan ve estrofemi birakmicaksin dedi bide vitamin alıyorum elevit oda

Rica ederim arkadasım eğer kafandaki sorulara birazcık yardımım olduysa ne güzel ama ben anlamadım niye doktor sana hicbisey vermedi onu anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…