2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Kız beta hcg değeri desene bnm 14. Gün 141.9
18. Gün 1638.2 sonrasında Dr bey keseye görelim dedi..

:) evet canım doğru söylüyorsun :) Çift olunca bu değer yüksek oluyormuş da mukayese etmek için sordum :) Kahve içiyor musun canım? ben kahveyi bıraktım. çayıda çok açık içiyorum. Ve az içmeye çalışıyorum. Kafeinden dolayı pek tavsiye etmiyorlar.

Şimdilik benim tek gözüktü canım sağlıklı sıhhatli olsun bizim olsun. Kahve içiyorum ama çay zaten açık içiyorum..valla değeri düşük olup ikiz olan da var yüksek olup tek olanda ultrason da belli olur takılma 1 yada 2 farketmez rabbim bize bağışlasin.

amin canım amin çok sagol cevap için kalp atışı için ne zamana çağırdı doktor

Benimdee sonuclarimmm geldii cok sükür 8.gün idrarda pozitifi gördüm. 10.gün kanda 405 14.gün kanda 2401 29 aralik ulturason randevusu verdi .

Benimdee sonuclarimmm geldii cok sükür 8.gün idrarda pozitifi gördüm. 10.gün kanda 405 14.gün kanda 2401 29 aralik ulturason randevusu verdi .
Canım ☺hadi hayirli olsun. Hamisler çoğalıyor. İnşallah kesemizide kalp atislarimizida görürüz hemencecik günler geçsin . Bebislerimizi kucagimiza alalım inşallah. Seninde 5. Gün ebriyosuydu 2. Gün transferiydi diymi?

Insallahhh canimmm cok heycanli bir bekleyiss ama cok güzel evet canim öleydi

Selam arkadaşlar herkese, bana doktor 21 aralığa randevu verdi kalp atışları için ben dayanamadım hafta sonu gittim başka bi doktora ultrason için iki tane kese göründü :) çok mutluyum inşallah böyle devam eder. Benim bulantılar tam olarak başlamasa da kokuya hassasiyet ve midemde huzursuzluklar başladı bu hafta. Sizleri de merak ediyorum takipteyim herkese sevgiler...

Bizde dün gördük keseleri çok şükür şimdi sıra kalp atışı nda 30 da gidicez nasipse Allah sağlıkla kucagimiza aldırsın ve isteyen herkese bu sevinci yasatsin

Arkadaşlar günaydın. Progesteronumu evde unutmuşum. 8 de bitane 4 de bir tane alttan almam gerekiyodu. Ne yapsam acaba ya?.Atlanamması gerekiyor değil mi?

Günaydın kızlar. Biz kese ve kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez. Çok uzun değilmi

bence ikisi için ayrı ayrı gitmeyin diye öyle yapmış olabilir. bir hafta sonra kese için çağırıyorlar. Ondanda bir hafta sonra kalp atışı duyuluyor. Sizde ikisi aynı anda olacak böylelikle diye düşünüyorum.

Arkadaşlar günaydın. Progesteronumu evde unutmuşum. 8 de bitane 4 de bir tane alttan almam gerekiyodu. Ne yapsam acaba ya?.Atlanamması gerekiyor değil mi?
yakınında eczane falan varsa al bence ihmal etme öğlede eve gitme durumun varsa evden al canım..bana kalırsan saatini atlama derim..sen bilirsin tabi

:) doğru söylüyorsun ancak bu bekleme bence 9 ay sürecek. Hep bir ilerisi beklenecek ve yeterli gelmeyecek. Şu işe başadık başlayalı sürekli beklemedeyiz zaten :) Beni ayın 21 ine çağırdılar. Banada o gün gelmiyor :) 2 tane transfer etmişlerdi çok merak ediyorum kaç taneler diye :) Sonrada kalp atışı. Bitmez biz kısmetse ağustosa kadar böyleyiz ama yanlız değiliz. Aynı şeylri yaşayan arkadaşlarla birşeyler paylaşmak gerçekten çok güzel. Bana iyi geliyor. Bu bekleme sürecinde biraz olsun faydası oluyor :) Umarım çoğalırız...

Evet gittim bende gördüm çok şükür kaç mm çıktı canım benimki 7 insallah gün geçtikçe sağlikla gelisir minnaklar
maşallah allah sağlıkla devamını getirsin inşallah ben ölçü falan sormadım tek kese var belki sonradan ikincide cıkıyor dedi hoca ayrıca bende folikül kistleri olusmus malesef kasık sancılarım hep ondanmıs büyüme patlama riski var ameliyat falan gerekebilir belki allah korusun tam anlamıyla sevinemedık yani rabbim kötü şeylerle karsılastırmasın inşallah yavrularımıza sağlıkla kavusalım

yakınında eczane falan varsa al bence ihmal etme öğlede eve gitme durumun varsa evden al canım..bana kalırsan saatini atlama derim..sen bilirsin tabi

Gidip bit kutu daha aldım canım. Evet saati biraz şaştı ama napalım artık. Boş kutu kalmış çantamda dolusunu evde bırakmışım. Şimdi bir kutu oıfiste bir kutu evde olacak. İyi oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…