- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
- Konu Sahibi almina 5461
-
Kız beta hcg değeri deseneHormın değerin 12. günde ve tekrarında nasıldı diye merak ettim canım :)
Canim sen gittinmi bugun tekrar kontrole sukurler olsun ben gordum darisi sana insallahEvet canim gittim bugun doktor vajinal usg ile silik bi sekilde kese var gibi ama pazartesi yine gel o zaman varsa netleşir dedi. Yani halen net bi durumum yok arkadaşim. Sende durumlar nasil beta baktıridin mi tekrar?
Kız beta hcg değeri desenebnm 14. Gün 141.9
18. Gün 1638.2 sonrasında Dr bey keseye görelim dedi..
Şimdilik benim tek gözüktü canım sağlıklı sıhhatli olsun bizim olsun. Kahve içiyorum ama çay zaten açık içiyorum..valla değeri düşük olup ikiz olan da var yüksek olup tek olanda ultrason da belli olur takılma 1 yada 2 farketmez rabbim bize bağışlasin.:) evet canım doğru söylüyorsun :) Çift olunca bu değer yüksek oluyormuş da mukayese etmek için sordum :) Kahve içiyor musun canım? ben kahveyi bıraktım. çayıda çok açık içiyorum. Ve az içmeye çalışıyorum. Kafeinden dolayı pek tavsiye etmiyorlar.
amin canım amin çok sagol cevap için kalp atışı için ne zamana çağırdı doktorTsk ederim darisi tum isteyenlere olsun 24 aralikta 5.gun embriyosu transferi oldum ilk bhcg 8. Gun 150 ydi 10.gun 225 ikiser kat artmadi hep tedirgindim 11. Gun 400 oldu 13. Gun 650 sonra 1150 ve nihayet dun 2415 ikiye bile katlandi hic moral bozmaya gerek yok bosa uzuldum kac gun bugun transfer sonrasi 20. Gunum keseyi gördük belki ikinci kese sonradan oluşuyormuş hayirlisi artik rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin kalp atisida 10 gun sonra insallah
Benimdee sonuclarimmm geldii cok sükür 8.gün idrarda pozitifi gördüm. 10.gün kanda 405 14.gün kanda 2401 29 aralik ulturason randevusu verdi .Eveeett sonucum çıktı. Çok şükür 2 ye katlanmış. Tekrar teste gerek yok dedi. 2 hafta sonra KontrolüM var ☺☺☺
11.12.15 20:13 de 439.64
14.12.15 07:52 de 909.2
@Perisuuu34 sen Nerelerdesin yaptirdinmi tahlilini
Canım ☺hadi hayirli olsun. Hamisler çoğalıyor. İnşallah kesemizide kalp atislarimizida görürüz hemencecik günler geçsin . Bebislerimizi kucagimiza alalım inşallah. Seninde 5. Gün ebriyosuydu 2. Gün transferiydi diymi?Benimdee sonuclarimmm geldii cok sükür 8.gün idrarda pozitifi gördüm. 10.gün kanda 405 14.gün kanda 2401 29 aralik ulturason randevusu verdi .
Insallahhh canimmm cok heycanli bir bekleyiss ama cok güzel evet canim öleydiCanım ☺hadi hayirli olsun. Hamisler çoğalıyor. İnşallah kesemizide kalp atislarimizida görürüz hemencecik günler geçsin . Bebislerimizi kucagimiza alalım inşallah. Seninde 5. Gün ebriyosuydu 2. Gün transferiydi diymi?
Evet gittim bende gördüm çok şükür kaç mm çıktı canım benimki 7 insallah gün geçtikçe sağlikla gelisir minnaklarCanim sen gittinmi bugun tekrar kontrole sukurler olsun ben gordum darisi sana insallah
Günaydın kızlar. Biz kese ve kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez. Çok uzun değilmi
yakınında eczane falan varsa al bence ihmal etme öğlede eve gitme durumun varsa evden al canım..bana kalırsan saatini atlama derim..sen bilirsin tabiArkadaşlar günaydın. Progesteronumu evde unutmuşum. 8 de bitane 4 de bir tane alttan almam gerekiyodu. Ne yapsam acaba ya?.Atlanamması gerekiyor değil mi?
Bakalim benim kalp 2 hafta nasıl dayancakbence ikisi için ayrı ayrı gitmeyin diye öyle yapmış olabilir. bir hafta sonra kese için çağırıyorlar. Ondanda bir hafta sonra kalp atışı duyuluyor. Sizde ikisi aynı anda olacak böylelikle diye düşünüyorum.
maşallah allah sağlıkla devamını getirsin inşallah ben ölçü falan sormadım tek kese var belki sonradan ikincide cıkıyor dedi hoca ayrıca bende folikül kistleri olusmus malesef kasık sancılarım hep ondanmıs büyüme patlama riski var ameliyat falan gerekebilir belki allah korusun tam anlamıyla sevinemedık yani rabbim kötü şeylerle karsılastırmasın inşallah yavrularımıza sağlıkla kavusalımEvet gittim bende gördüm çok şükür kaç mm çıktı canım benimki 7 insallah gün geçtikçe sağlikla gelisir minnaklar
yakınında eczane falan varsa al bence ihmal etme öğlede eve gitme durumun varsa evden al canım..bana kalırsan saatini atlama derim..sen bilirsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?