- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi almina 5461
-
Hayırlı olsun arkadaşım,gözün aydın saglıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin Allah evet son adet tarihini giriyorsun canım hadi yapta göreyimCanimm hamileligin haftasini nasil hesplaniyo son adetten mi yoksa bizim faklimi normal gebelige goree
Hayırlı olsun arkadaşım,gözün aydın saglıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin Allah evet son adet tarihini giriyorsun canım hadi yapta göreyim
Sağol canım detaylı konuştuk rahatladı içim. Şimdi kafam değerime takıldı. İnşallah yarın herşey yolunda gider. KontrolüM var. 10. Günde 439.64 çıktı. 5. Gün embriyosuydu. Sence nasıl çokmu yüksek. Diğer arkadaslara göre biraz fazla gibi geldi.Gözün aydın canm ilaçlar bnde de hemen hemen aynı devam ediyorum
Yok canım yakinda bir hastanede yaptırdım.Süper yapmışsın canım hayırlı olsun inş. Çok sevindim senin adınadarısı Başıma yarın ben de yaptırayım ö zaman gereksiz yere beklemeyeyim. Nerede yaptırdın testi Maslak Acıbadem de mi?
Canım yazarken alıntı yap yazıları. Bana bildiri gelsin. Evet Dr 10. Haftaya kadar aynı ilaç ve ignelere devam dedi. ☺Bu arada senin oran oldukça yüksekmiş tekrar kan testi yaptıracak mısın peki?
Aynı İğneleri ve ilaçlarında mı 10.haftaya kadar kullanılacakmış?
Canım yeni okuyabildim. Hayırlı olsun inşallah. Çok sevindim ☺ haber verdinmi hast. Ye?Benim kan testinin sonucu 45.78 çıktı...... Şükürler olsun Rabb'ime Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin inş.
canim benimd3 10.gün 405 cikti kan testim 5gün embriyosu 2 tane senin kactane acabaa ikiz mi kiSağol canım detaylı konuştuk rahatladı içim. Şimdi kafam değerime takıldı. İnşallah yarın herşey yolunda gider. KontrolüM var. 10. Günde 439.64 çıktı. 5. Gün embriyosuydu. Sence nasıl çokmu yüksek. Diğer arkadaslara göre biraz fazla gibi geldi.
Ay benimde 2 transfer edildi. Ve eee için rahatladı ☺ tekrar yaptirdinmi test.canim benimd3 10.gün 405 cikti kan testim 5gün embriyosu 2 tane senin kactane acabaa ikiz mi ki
Yarinn tekrar testbyaptiracam cok heycanliyim ikiz olma ihtimali var galiba baya yüksk cunküAy benimde 2 transfer edildi. Ve eee için rahatladı ☺ tekrar yaptirdinmi test.
Bende çok heyecanlıyım ve bende yarın test yaptiricam Dr kontrole çağırdı. Yarın güzel haberlerle döneriz inşallah ☺Yarinn tekrar testbyaptiracam cok heycanliyim ikiz olma ihtimali var galiba baya yüksk cunkü
Insallahhh canimmm mutlakaa yaz yarin haber bekleyecem bende yazarim .senin kac haftalik oldu sBende çok heyecanlıyım ve bende yarın test yaptiricam Dr kontrole çağırdı. Yarın güzel haberlerle döneriz inşallah ☺
18.11.15 de ilk adet gunumdu. 02.12.15 de transfer yapıldı. Galiba 3.5 4 haftalik bende bilmiyorum ki. Yarın ogrenicem artık. Sonuca göre 4 haftaliktan büyük görünüyor. ☺Insallahhh canimmm mutlakaa yaz yarin haber bekleyecem bende yazarim .senin kac haftalik oldu s
Mutlaka yazıcam ☺ sen nerde tedavi görüyorsun. Dr una bilgi verdinmi sonucuInsallahhh canimmm mutlakaa yaz yarin haber bekleyecem bende yazarim .senin kac haftalik oldu s
Canim ben almanyada yasiyorum kendu doktorum yapti tahlilimi zaten bakalim yarin görüse biliriz belki bu arada sen 3+4 haftalik hamilesin 4 e yakn yaniMutlaka yazıcam ☺ sen nerde tedavi görüyorsun. Dr una bilgi verdinmi sonucu
Tamam canim. Yarın görüşürüz o zaman.Canim ben almanyada yasiyorum kendu doktorum yapti tahlilimi zaten bakalim yarin görüse biliriz belki bu arada sen 3+4 haftalik hamilesin 4 e yakn yani
Selam canım Alıntı yaparak yanıtlıyorum ama olmuyor mu nedir anlayamadım :) yarın bende tekrar kan vericem ama kontrol için 15 gün sonra filan dediler de ben Acıbadem e gidip vereceğim bakalım artmış mı göreceğim.... Senin baya yüksek canım sanırım ikizler geliyor hadi Hayırlısı olsun inş. :) yarın güzel haberlerinizi bekliyorum inş.Bende çok heyecanlıyım ve bende yarın test yaptiricam Dr kontrole çağırdı. Yarın güzel haberlerle döneriz inşallah ☺
Dr mu kontrole çağırdı seni canım? Ben Belgin hanım a haber verdim ancak beni Çağıran yok... Garip geldi doğrusu bu durum benim için anlamadım şimdi artık yarın gidip sorarım ne yapalım :)Bende çok heyecanlıyım ve bende yarın test yaptiricam Dr kontrole çağırdı. Yarın güzel haberlerle döneriz inşallah ☺
Belki benim değer yüksek olunca cagirmistir. Bende bilmiyorum napicagimizi yarın. Yani seni şimdi 15 gün sonrayami çağırdı?Dr mu kontrole çağırdı seni canım? Ben Belgin hanım a haber verdim ancak beni Çağıran yok... Garip geldi doğrusu bu durum benim için anlamadım şimdi artık yarın gidip sorarım ne yapalım :)
İnsallah canım haberleşiriz yine.24 kasim transferine gore erken zaten yinede silikte olsa gorunmus sukur ben carsamba giricem usg ye betahcg iki kat olmasada artiyor sukur haftaya ikimizde hayirli sonuc veririz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?