2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Gözün aydın canm ilaçlar bnde de hemen hemen aynı devam ediyorum
Sağol canım detaylı konuştuk rahatladı içim. Şimdi kafam değerime takıldı. İnşallah yarın herşey yolunda gider. KontrolüM var. 10. Günde 439.64 çıktı. 5. Gün embriyosuydu. Sence nasıl çokmu yüksek. Diğer arkadaslara göre biraz fazla gibi geldi.

Bu arada senin oran oldukça yüksekmiş tekrar kan testi yaptıracak mısın peki?
Aynı İğneleri ve ilaçlarında mı 10.haftaya kadar kullanılacakmış?
Canım yazarken alıntı yap yazıları. Bana bildiri gelsin. Evet Dr 10. Haftaya kadar aynı ilaç ve ignelere devam dedi. ☺

canim benimd3 10.gün 405 cikti kan testim 5gün embriyosu 2 tane senin kactane acabaa ikiz mi ki

Insallahhh canimmm mutlakaa yaz yarin haber bekleyecem bende yazarim .senin kac haftalik oldu s
18.11.15 de ilk adet gunumdu. 02.12.15 de transfer yapıldı. Galiba 3.5 4 haftalik bende bilmiyorum ki. Yarın ogrenicem artık. Sonuca göre 4 haftaliktan büyük görünüyor. ☺

Bende çok heyecanlıyım ve bende yarın test yaptiricam Dr kontrole çağırdı. Yarın güzel haberlerle döneriz inşallah ☺
Selam canım Alıntı yaparak yanıtlıyorum ama olmuyor mu nedir anlayamadım :) yarın bende tekrar kan vericem ama kontrol için 15 gün sonra filan dediler de ben Acıbadem e gidip vereceğim bakalım artmış mı göreceğim.... Senin baya yüksek canım sanırım ikizler geliyor hadi Hayırlısı olsun inş. :) yarın güzel haberlerinizi bekliyorum inş.

Bende çok heyecanlıyım ve bende yarın test yaptiricam Dr kontrole çağırdı. Yarın güzel haberlerle döneriz inşallah ☺
Dr mu kontrole çağırdı seni canım? Ben Belgin hanım a haber verdim ancak beni Çağıran yok... Garip geldi doğrusu bu durum benim için anlamadım şimdi artık yarın gidip sorarım ne yapalım :)

Dr mu kontrole çağırdı seni canım? Ben Belgin hanım a haber verdim ancak beni Çağıran yok... Garip geldi doğrusu bu durum benim için anlamadım şimdi artık yarın gidip sorarım ne yapalım :)
Belki benim değer yüksek olunca cagirmistir. Bende bilmiyorum napicagimizi yarın. Yani seni şimdi 15 gün sonrayami çağırdı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…