- 15 Ocak 2014
- 670
- 380
- 133
- Konu Sahibi almina 5461
-
:) doğru söylüyorsun ancak bu bekleme bence 9 ay sürecek. Hep bir ilerisi beklenecek ve yeterli gelmeyecek. Şu işe başadık başlayalı sürekli beklemedeyiz zaten :) Beni ayın 21 ine çağırdılar. Banada o gün gelmiyor :) 2 tane transfer etmişlerdi çok merak ediyorum kaç taneler diye :) Sonrada kalp atışı. Bitmez biz kısmetse ağustosa kadar böyleyiz ama yanlız değiliz. Aynı şeylri yaşayan arkadaşlarla birşeyler paylaşmak gerçekten çok güzel. Bana iyi geliyor. Bu bekleme sürecinde biraz olsun faydası oluyor :) Umarım çoğalırız...
Benimde 2 hafta varr 29 aralik ta randevu verdi doktorum.tam doğum günumde benim en guzel hediyem olacak sanirim onlari görmekkGünaydın kızlar. Biz kese ve kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez. Çok uzun değilmi
Kızlar benim 26 kasım transferi.bizde keseyi görmek için perşembe günü gideceğiz banada dua edinnnn
Evet gittim bende gördüm çok şükür kaç mm çıktı canım benimki 7 insallah gün geçtikçe sağlikla gelisir minnaklar
Amin Canım:)ooo... kese günleri başladı. Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla görürsün bebeğini yada bebeklerini.. :)
MRB BEN HAMIS DEGILIM AMA ISTIYORUM.Kızlar moralim çok bozuk bugun transferimin 19.günü kahverengi akıntım var bebegımı kaybetmekten cok korkuyorum doktoruma ulaşamadim cok uzgunum.
Üzülüp stres yapma bence.Bebişinide üzmeKızlar moralim çok bozuk bugun transferimin 19.günü kahverengi akıntım var bebegımı kaybetmekten cok korkuyorum doktoruma ulaşamadim cok uzgunum.
Canimm benimmm sitres yapmaaa sakin ol.lütfen kullanilan jel veya fitillersen o kahve rengi akintilar olabiliyorr.az kanamasi olan arkadaslar varr hemen umutsuzluga kapilma lütfen yat dinlen dikkat et doktorunada ulasirsjnKızlar moralim çok bozuk bugun transferimin 19.günü kahverengi akıntım var bebegımı kaybetmekten cok korkuyorum doktoruma ulaşamadim cok uzgunum.
Kızlar moralim çok bozuk bugun transferimin 19.günü kahverengi akıntım var bebegımı kaybetmekten cok korkuyorum doktoruma ulaşamadim cok uzgunum.
bendede ara ara güçlü kısa süreli kasık ağrım oluyorKasik agriniz devam ediyomu kızlar.
Benim sabaha karşı hep sağ kasigim ağrıyor.
Kasik agriniz devam ediyomu kızlar.
Cok sükürr canimmm iyi olmaniza sevindimmm gözün aydinnnKızlar doktoruma ulaştım hemen gel dedı gıttım hiç bir sıkıntı yok dedı akıntım durdu bebegimin kesesını de gordum cok sukur cevap yazan destek olan herkeze cok tesekkur ederım.
Benim ara ara var canimm herzaman olmasada benim hicc istahim yok zorla yiyorum bebislerim iyi olsun diyeKasik agriniz devam ediyomu kızlar.
Kızlar bi sorum olcak size transfermn 6.gunu kabızlık sorunu çekiyorum bugun hafif ıkınarak çıktm sizce bi sorun olurmu benm gbi yaşayp hamile kalan varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?