2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Evet burasida olmasaydı çok zorlanirdim. Paylaşmak güzel birsey. İnşallah pozitif alanlar çoğalır bu sayfayada daha birsürü bizim gibi heyecanlı arkadaşlar gelirler. ☺

Kızlar moralim çok bozuk bugun transferimin 19.günü kahverengi akıntım var bebegımı kaybetmekten cok korkuyorum doktoruma ulaşamadim cok uzgunum.

Kızlar moralim çok bozuk bugun transferimin 19.günü kahverengi akıntım var bebegımı kaybetmekten cok korkuyorum doktoruma ulaşamadim cok uzgunum.
MRB BEN HAMIS DEGILIM AMA ISTIYORUM.
BU SITELERI DOLASIRKEN RASTLADIM HEMEN YAZINIZA.
STRES YAPMAYIN CUNKU BILDIGIM KADARIYLA AKINTI KIRMIZIYA DONUSURSE KORKULUR DENILIYOR.
KAHVERENGI AKINTILAR SORUN DEGILMIS.BENIM KUZENIM HAMILELIKLERINDE HER AY ADET GORURDU BU SEKILDE.VE COK SUKUR IKI COCUGUDA SAGLIKLA GELDI.SORUN YOKTUR UMARIM.YINEDE KONTROLE GIDIN.BENDE BU AY TUP BEBEK DUSUNUYORUM .INSALLAH HAYIRLISIYLA .

Üzülüp stres yapma bence.Bebişinide üzmeDinlenmeye çalış hafif ayaklarının altına bişey koy uzan.İnş ulaşırsın doktorunada en kısa sürede.

Canimm benimmm sitres yapmaaa sakin ol.lütfen kullanilan jel veya fitillersen o kahve rengi akintilar olabiliyorr.az kanamasi olan arkadaslar varr hemen umutsuzluga kapilma lütfen yat dinlen dikkat et doktorunada ulasirsjn

Canım doktorunla görüşmelisin tabiki ancak benimle birlikte transfer olan bir arkadaşımında başına aynısı geldi. Doktorun ona söylediği kahverengi akıntı olabiliyor ancak eğer kırmızıya doğru dönerse pregesteronun iğne olanını kullanacaksın demiş Ayrıca dinlenmesini ve kendisini yormamasını tembih etmiş. ertesi gün kırmızıya dönmüş iğne vurulmuş ve akıntısı kesilmiş. yani bu tarz şeyler olabiliyormuş. En doğru bilgiyi doktorun sana verecektir tabiki ancak bu tarz durumlarla karşılaşılabiliyor ve düşük olacak diye birşey yok benim anladığım etrafımda olanlardan.

Kasik agriniz devam ediyomu kızlar.
Benim sabaha karşı hep sağ kasigim ağrıyor.

Canım bende başından beri pek olmadı. Sadece 1 kez sabaha karşı adet sancısı gibi bi sancım oldu. Şuan hiçbirşey hissetmiyorum. Bende neden hissetmiyorum acaba diye düşünüyorum. Artık pazartesi ultrosanda göreceğiz ne olduğunu içerlerde :)

herkese iyi akşamlar,
arkadaşlar dün kan testi sonucumu aldım ve değerim 216 çıktı :) doktorum haftaya gel dedi bakalım heyecanla 22 aralık ı bekliyorum.

Kızlar bi sorum olcak size transfermn 6.gunu kabızlık sorunu çekiyorum bugun hafif ıkınarak çıktm sizce bi sorun olurmu benm gbi yaşayp hamile kalan varmı aranızda

Kızlar bi sorum olcak size transfermn 6.gunu kabızlık sorunu çekiyorum bugun hafif ıkınarak çıktm sizce bi sorun olurmu benm gbi yaşayp hamile kalan varmı aranızda

canım merhaba, benim doktorum kabızlık için duphalac şurup almamı önermişti bu yüzden asla ıkınmanı istemiyorum bebeğe zarar verebilir demişti (ıkınma esnasında rahim küçülüyomuş bebeği sıkıştırıyormuş galiba ) bu yüzden daha 6.gün böyle bir şikayetin varsa şurup al derim yada günde bi kaç kere kuru kayısı ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…