- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi almina 5461
-
çok sevindim iyi olmanızaKızlar doktoruma ulaştım hemen gel dedı gıttım hiç bir sıkıntı yok dedı akıntım durdu bebegimin kesesını de gordum cok sukur cevap yazan destek olan herkeze cok tesekkur ederım.
Tutunma olduysa zarar verir yani öylemi o şurubu içtm bugun o halde çıkamadm
Kabizlik yasamamam icin cok ugrastik canimm ben her gun kuru kayisi yedimm cok sukur bir sorun yasamadimKızlar bi sorum olcak size transfermn 6.gunu kabızlık sorunu çekiyorum bugun hafif ıkınarak çıktm sizce bi sorun olurmu benm gbi yaşayp hamile kalan varmı aranızda
Tutunduysa bebekler gtmişse hadi
Canim korkma bnm de 18.gün geldi kahverengi sonra kırmızıya döndü hatta progestan iğne yedim hergün serum yedim bide geçti gibi sende ihmal etme sakin suan 21 . GunumKızlar moralim çok bozuk bugun transferimin 19.günü kahverengi akıntım var bebegımı kaybetmekten cok korkuyorum doktoruma ulaşamadim cok uzgunum.
Canimm merhaba transfer günumuz ayni benimde 30.kasim.transfer oldu 10.aralik 405 14 aralik 2401 degerim artiyor guzrl.bir sekilde ulturasom icin 29 araliga randevu verdi benim doktorumArkadaşlar merhaba bir sorum olcak,benim de 30 kasım da transferim oldu. 11 aralık da kan testim pozitif daha sonra da yaptırdım değer artıyo. kese ne zaman gözükür acaba?ve kalp atışı ne zaman duyulur?
Merhaba canim hosgeldij Idrar testleri pozitifse yanlis olmuyo pek canim bende transferin 8.günü pozitif gordum cok sukur pozitif 5 haftalik hamileyimKizlar merhaba yeni katildim araniza 5.gun embiryosu benimkide ilk denememdi 5 aralikta yapti transferi doktorum siddetli agrim var kasiklarimda evde yaptigim testlerde hep pozitif cikti yarinda kan vercem 12.gunum sizce suan ben kac haftalik hamileyim kalp atislarini duymadan kimseye bise soylemeyelim diyoruz sizce idrarda yanlis cikma olasiligi var mi
Hamileligıni son adet gününe göre hesaplayacan canimMerhaba canim hosgeldij Idrar testleri pozitifse yanlis olmuyo pek canim bende transferin 8.günü pozitif gordum cok sukur pozitif 5 haftalik hamileyim
benim dün 590 dı, daha yaptırma dedi bilmiyorum,yarına tekrar baktırmayı düşünüyorumCanimm merhaba transfer günumuz ayni benimde 30.kasim.transfer oldu 10.aralik 405 14 aralik 2401 degerim artiyor guzrl.bir sekilde ulturasom icin 29 araliga randevu verdi benim doktorum
Kızlar bi sorum olcak size transfermn 6.gunu kabızlık sorunu çekiyorum bugun hafif ıkınarak çıktm sizce bi sorun olurmu benm gbi yaşayp hamile kalan varmı aranızda
Hayırlı olsun canım. İnşallah sana sıkıca tutunmuşlardır. En son adet gördüğün günden itibaren hamile sayılıyorsun canım. Hadi hayırlı olsun.Kizlar merhaba yeni katildim araniza 5.gun embiryosu benimkide ilk denememdi 5 aralikta yapti transferi doktorum siddetli agrim var kasiklarimda evde yaptigim testlerde hep pozitif cikti yarinda kan vercem 12.gunum sizce suan ben kac haftalik hamileyim kalp atislarini duymadan kimseye bise soylemeyelim diyoruz sizce idrarda yanlis cikma olasiligi var mi
1 hafta sonra kese , 1 hafta daha sonrada kalp duyuluyor inşallah canım :)Arkadaşlar merhaba bir sorum olcak,benim de 30 kasım da transferim oldu. 11 aralık da kan testim pozitif daha sonra da yaptırdım değer artıyo. kese ne zaman gözükür acaba?ve kalp atışı ne zaman duyulur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?