- 25 Şubat 2015
- 185
- 201
- 103
- Konu Sahibi almina 5461
-
canım ben de aynı senin gibiydim 7.haftama kadar dilini ısır ay ben hiç hamile gibi değilim derken bulantılarım başladı :)Arkadaşlar bende hiçbir belirti yok. En son cumartesi kan testimi verdim . 12 gün ile 14. gün hafif belirtiler vardı. Ancak pazar gününden beri hiçbirşey hissetmiyorum. İçim sıkıldı artım düşünmekten. ne adet sancısı ve kasık ağrısı. Ne kasık batması. Midemde hassasiyet vardı hafif o bile kayboldu. Varmı başka aranızda benim gibi olan arkadaşlar?
canım ben de aynı senin gibiydim 7.haftama kadar dilini ısır ay ben hiç hamile gibi değilim derken bulantılarım başladı :)
Kızlar bu ilk zamanlarda nasıl besleniyorsunuz.İnternette birton şey yazıyor çalıştığım için sanki dikkat edemiyormuş gibi hissediyorum.Siz nelere dikkat ediyorsunuz???
Oh ne güzel Maşşallah sana.Bende kahvaltımı yapıyorum yumurta-ceviz-peynir-zeytin-pekmez yemeye çalışıyorum pek başarılı oldğum söylenemez:)bende aynı senin gibi işyerinde ne olursa öğlende.Ara pek yapamıyorum gün içinde yoğunluktan atlıyorum.Asıl problem akşamları saat 7 de yemek yapmaya başlasam bi dert geç saatte yemek ayrı bir dert sağ olsun kullandığımız hormonlarda uyku yapıyor.akşamları oturtamadım daha.senin gibi liste yapayım en iyisi.Canım ben günlük folik asit içiyorum. Ayrıca her gün kahvaltımı yapıp evden çıkıyorum. ( bende çalışıyorum bu arada ) kahvaltıda hergün yumurta,peynir,3 tane zeytin, meyve ve portakal suyu içiyorum. arada 2 yada 3 tane ceviz yiyorum. Öğlen artık işyerinde ne varsa. Yemek sonrasından 1 mevye daha yemeye çalışıyorum. Bol su içiyorum. Ayrıca kabız olmamak için kayısı kurusu 4 yada 5 tane. Çayı ve kahveyi azalltım. karbonhidratıda azalltım. Daha çok protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Akşamlarıda bir liste yaptık eşimle haftada 2 gün balık ( dip balığı olmayacak ), 2 gün sebze, 2 gün baklagil artık 1 günde de canın ne isterse :) Arada da bazen , ananas, kabak çekirdeği atıştırıyorum. Bunlara transferden sonra başlamıştım gidiyor öyle. Ekmeği falan azalttım.Ben şimdilik böyleyim canım. :)
Oh ne güzel Maşşallah sana.Bende kahvaltımı yapıyorum yumurta-ceviz-peynir-zeytin-pekmez yemeye çalışıyorum pek başarılı oldğum söylenemez:)bende aynı senin gibi işyerinde ne olursa öğlende.Ara pek yapamıyorum gün içinde yoğunluktan atlıyorum.Asıl problem akşamları saat 7 de yemek yapmaya başlasam bi dert geç saatte yemek ayrı bir dert sağ olsun kullandığımız hormonlarda uyku yapıyor.akşamları oturtamadım daha.senin gibi liste yapayım en iyisi.
Bn hibor 7500ml lik hergün 1tane kullanuom malesef kan pıhtılaşma sorunun yoksa 3. Aya kadar pıhtı sorunun varsa doğuma kadar malesef test yapiyolar bakıyorlar bide dr una bagliArkadaşlar kan sulandırıcı iğne kullanıyomusunuz. ? Adı ne? Günde kac defa kac milim lik yapılıyor. ? Nekadar kullanmak gerekli ? Doguruncaya kadar mi?
Bana hic vermedi doktor kan sulandjrici neden acabaa herkeze veriyorlarmiBn hibor 7500ml lik hergün 1tane kullanuom malesef kan pıhtılaşma sorunun yoksa 3. Aya kadar pıhtı sorunun varsa doğuma kadar malesef test yapiyolar bakıyorlar bide dr una bagli
tarih olarak ne oluyor yani?şimdi gitsem kalp atışı duyulur mu?1 hafta sonra kese , 1 hafta daha sonrada kalp duyuluyor inşallah canım :)
bende hibor 3500 kullanıyorum hergün 1 taneBn hibor 7500ml lik hergün 1tane kullanuom malesef kan pıhtılaşma sorunun yoksa 3. Aya kadar pıhtı sorunun varsa doğuma kadar malesef test yapiyolar bakıyorlar bide dr una bagli
Kızlar bu ilk zamanlarda nasıl besleniyorsunuz.İnternette birton şey yazıyor çalıştığım için sanki dikkat edemiyormuş gibi hissediyorum.Siz nelere dikkat ediyorsunuz???
canım doktorun senden kan testini yap dediği tarihten bir hafta sonra kese ondan sonraki hafta sonrada kalp atışını duyarsın artık hesabını ona göre yap.tarih olarak ne oluyor yani?şimdi gitsem kalp atışı duyulur mu?
merhaba , ben günde bir defa göbekten clexan iğne kullanıyorum sanırım 13 haftalık olana kadar kullanıcam ama herkesin doktoru ve durumu farklıArkadaşlar kan sulandırıcı iğne kullanıyomusunuz. ? Adı ne? Günde kac defa kac milim lik yapılıyor. ? Nekadar kullanmak gerekli ? Doguruncaya kadar mi?
Teşekkürler cevap verdiginiz icin. Bana dr progestan ve folik asit dışında hicbirsey vermedi..Bu yüzden bacak damarimda damae tıkanıklık oldu..dr gittim durumu söyledim birşey veremem deyip postaladi beni..bende ev doktoruna gittim..hemen hastaneye kos bekleme dedi..durum tehlikeli..hastane dr u kan sulandırıcı verdi..normalde tüp bebek doktoru vermeli dedi..bu ne bicim doktor dediler. .merhaba , ben günde bir defa göbekten clexan iğne kullanıyorum sanırım 13 haftalık olana kadar kullanıcam ama herkesin doktoru ve durumu farklı
Canim ne olur ne olmaz diye bnm dr veriyo herkese kanda ufak bi pıhtı da olsa bebeğe kan gitmez buda düşüge sebeb oluyomus o yüzdenBana hic vermedi doktor kan sulandjrici neden acabaa herkeze veriyorlarmi
Canim daha erken bnm ki 24 Kasım da oldu daha duymadm daha bugün yeni 6.haftaya girdim bn blki yine duyulmazarkadaşlar 30 kasım gibi transfer olup kalp atışı duyan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?