2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

canım ben de aynı senin gibiydim 7.haftama kadar dilini ısır ay ben hiç hamile gibi değilim derken bulantılarım başladı :)

Kızlar bu ilk zamanlarda nasıl besleniyorsunuz.İnternette birton şey yazıyor çalıştığım için sanki dikkat edemiyormuş gibi hissediyorum.Siz nelere dikkat ediyorsunuz???

Canım ben günlük folik asit içiyorum. Ayrıca her gün kahvaltımı yapıp evden çıkıyorum. ( bende çalışıyorum bu arada ) kahvaltıda hergün yumurta,peynir,3 tane zeytin, meyve ve portakal suyu içiyorum. arada 2 yada 3 tane ceviz yiyorum. Öğlen artık işyerinde ne varsa. Yemek sonrasından 1 mevye daha yemeye çalışıyorum. Bol su içiyorum. Ayrıca kabız olmamak için kayısı kurusu 4 yada 5 tane. Çayı ve kahveyi azalltım. karbonhidratıda azalltım. Daha çok protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Akşamlarıda bir liste yaptık eşimle haftada 2 gün balık ( dip balığı olmayacak ), 2 gün sebze, 2 gün baklagil artık 1 günde de canın ne isterse :) Arada da bazen , ananas, kabak çekirdeği atıştırıyorum. Bunlara transferden sonra başlamıştım gidiyor öyle. Ekmeği falan azalttım.Ben şimdilik böyleyim canım. :)

Oh ne güzel Maşşallah sana.Bende kahvaltımı yapıyorum yumurta-ceviz-peynir-zeytin-pekmez yemeye çalışıyorum pek başarılı oldğum söylenemez:)bende aynı senin gibi işyerinde ne olursa öğlende.Ara pek yapamıyorum gün içinde yoğunluktan atlıyorum.Asıl problem akşamları saat 7 de yemek yapmaya başlasam bi dert geç saatte yemek ayrı bir dert sağ olsun kullandığımız hormonlarda uyku yapıyor.akşamları oturtamadım daha.senin gibi liste yapayım en iyisi.

Canım birde süt içmeye çalışıyorum onu yazmayı unutmuşum. Hazır yoğurt artık kullanmıyoruz. Evde mayalanmış yoğurt tüketiyoruz. Kalsiyum da çok önemliymiş. Bizde 7 gibi evde oluyoruz ancak 7,30 - 8,00 gibi masada olabiliyoruz. ÇAbuk yemek yapmada düdüklü tencere benim kurtarıcım :)

Arkadaşlar kan sulandırıcı iğne kullanıyomusunuz. ? Adı ne? Günde kac defa kac milim lik yapılıyor. ? Nekadar kullanmak gerekli ? Doguruncaya kadar mi?

Arkadaşlar kan sulandırıcı iğne kullanıyomusunuz. ? Adı ne? Günde kac defa kac milim lik yapılıyor. ? Nekadar kullanmak gerekli ? Doguruncaya kadar mi?
Bn hibor 7500ml lik hergün 1tane kullanuom malesef kan pıhtılaşma sorunun yoksa 3. Aya kadar pıhtı sorunun varsa doğuma kadar malesef test yapiyolar bakıyorlar bide dr una bagli

Kızlar bu ilk zamanlarda nasıl besleniyorsunuz.İnternette birton şey yazıyor çalıştığım için sanki dikkat edemiyormuş gibi hissediyorum.Siz nelere dikkat ediyorsunuz???

merhaba, benim doktorum protein ağırlıklı beslen demişti fazla yağlı şekerli ve tuzlu tüketme demişti.ben evde yaptığım yoğurt ve kefiri tüketiyorum.

merhaba , ben günde bir defa göbekten clexan iğne kullanıyorum sanırım 13 haftalık olana kadar kullanıcam ama herkesin doktoru ve durumu farklı

merhaba , ben günde bir defa göbekten clexan iğne kullanıyorum sanırım 13 haftalık olana kadar kullanıcam ama herkesin doktoru ve durumu farklı
Teşekkürler cevap verdiginiz icin. Bana dr progestan ve folik asit dışında hicbirsey vermedi..Bu yüzden bacak damarimda damae tıkanıklık oldu..dr gittim durumu söyledim birşey veremem deyip postaladi beni..bende ev doktoruna gittim..hemen hastaneye kos bekleme dedi..durum tehlikeli..hastane dr u kan sulandırıcı verdi..normalde tüp bebek doktoru vermeli dedi..bu ne bicim doktor dediler. .

Merhabalar herkesee benim sat 17.11.2015 14.11.2015 de test yaptim ikinci cizgiyi silik gordum 15.11.2015 de kan testinde bhcg 46 cikti pozitif gibi dedi ama sali gunu tekrar kan vericemmm sizzzcee nasill insallah yukselirrr yaaaaa :)

Herkese Günaydın, bundan önceki hamileliğimde 11.gün hcg değerim 270 gibiymiş,şuanki 11.gün hcg değerim 52 ,sanki 52 biraz düşük gibi sizce nasıl,sizlerin değeri neydi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…