- Konu Sahibi almina 5461
-
Herkese Günaydın, bundan önceki hamileliğimde 11.gün hcg değerim 270 gibiymiş,şuanki 11.gün hcg değerim 52 ,sanki 52 biraz düşük gibi sizce nasıl,sizlerin değeri neydi acaba?
Canım Benim uyku ve halsizlik dışında tek sıkıntım mide bulantısı hiçbişey yemek istemiyor canım.Ama bende de henüz kilo artışı olmadı.arkadaşlar yenilerden gebelik belirtisi hisseden varmı hala inanmıyorum bu yüzden ne bulantı var ne kilo artışı biraz çabuk acıkma ve uyku haricinde bir belirtim yok ama onlar kullandığım bant ve estrofemdenmiş ne zaman başlar acaba yada her gebede olmak zorundamı
cok sevindim canim gozun aydinnn hayirlisiyla kucagina alirsjnn insallahhh degerlerin 10.ve 14 gun basildi canim.benimde yuksek te acaba ikizmi diye dusunuyorumKızlar doktordan geldim keseleri gördük çok şükür.İki tanelermiş benim miniklerim:)oyüzden değerlerim yüksek çıkmış.Bu arada ilaçların hepsine devam 12.haftaya kadarRabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsin inşAllah.
Sağol canım hepimiz hayırlısıyla alırız inş bebişlerimizi kucağımıza.Normalden yüksekse genelde ikiz çıkıyormuş ama bazen okuyorum normal değerlerde bile ikiz çok fazla tüp bebek transferlerinde.Rabbim gönlüne göre hakkında hayırlı olanı verir inşAllah :) kaç senin 10.gün değerin?cok sevindim canim gozun aydinnn hayirlisiyla kucagina alirsjnn insallahhh degerlerin 10.ve 14 gun basildi canim.benimde yuksek te acaba ikizmi diye dusunuyorum
şimdi gördüm canım seninde 10.gün değerin benim gibi yüksek çıkmış belkim sende ikiz annesisindir:)))cok sevindim canim gozun aydinnn hayirlisiyla kucagina alirsjnn insallahhh degerlerin 10.ve 14 gun basildi canim.benimde yuksek te acaba ikizmi diye dusunuyorum
Teşekkürler cevap verdiginiz icin. Bana dr progestan ve folik asit dışında hicbirsey vermedi..Bu yüzden bacak damarimda damae tıkanıklık oldu..dr gittim durumu söyledim birşey veremem deyip postaladi beni..bende ev doktoruna gittim..hemen hastaneye kos bekleme dedi..durum tehlikeli..hastane dr u kan sulandırıcı verdi..normalde tüp bebek doktoru vermeli dedi..bu ne bicim doktor dediler. .
Merhabalar herkesee benim sat 17.11.2015 14.11.2015 de test yaptim ikinci cizgiyi silik gordum 15.11.2015 de kan testinde bhcg 46 cikti pozitif gibi dedi ama sali gunu tekrar kan vericemmm sizzzcee nasill insallah yukselirrr yaaaaa :)
Teşekkürler. .o doktora bir daha gitmem zatenyazınızı okudum bende şaşırdım doktorunuz nasıl ilgilenmemiş göndermiş anlayamadım? tedavi gördüğünüz doktorunuz değilmi bebek tutunamasın diyemi uğraşıyo alla alla nasıl kan sulandırıcı bi iğne vermez?nasıl olur bilmiyorum ama siz doğrudüzgün bir doktorla devam edin bence.
Kızlar doktordan geldim keseleri gördük çok şükür.İki tanelermiş benim miniklerim:)oyüzden değerlerim yüksek çıkmış.Bu arada ilaçların hepsine devam 12.haftaya kadarRabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsin inşAllah.
ben üç ayı geçene kadar isim düşünmek istemiyorum olmazsa hayal kırıklığı çok büyük oluyo çünküArkadaşlar
Bebeginize hangi isimleri düşünüyorsunuz?
Yinede içinizde geçen isimler vardır benceben üç ayı geçene kadar isim düşünmek istemiyorum olmazsa hayal kırıklığı çok büyük oluyo çünkü
Yinede içinizde geçen isimler vardır bence
arkadaşlar 30 kasım gibi transfer olup kalp atışı duyan var mı?
arkadaşlar yenilerden gebelik belirtisi hisseden varmı hala inanmıyorum bu yüzden ne bulantı var ne kilo artışı biraz çabuk acıkma ve uyku haricinde bir belirtim yok ama onlar kullandığım bant ve estrofemdenmiş ne zaman başlar acaba yada her gebede olmak zorundamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?