2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Canım hadi hayırlısı olsun :) çok sevindim. Amin İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. Değerlerin kaç kaç çıkmıştı yazabilir misin. Birde vajinal ulttrosanla bakıyorlar değil mi keseleri görmek için ?

Sağol canım.Benim değerlerim yüksekti hatta buraya ilk korktuğum için yazmıştım :) 10.gün 640 12.gün 2400 14.gün aştı gitti zaten 6 bin küsürlerde çıkmıştı.Ama bildiğim kadarıyla değerler çok bağlayıcı değil çünkü genelde 2 embriyo konulduysa ikiz olma ihtimali çok yüksek oluyor.sende inş hayırlı haberler alırsın en kısa sürede.

Canım benim değerlerim 10.gün 640 12.gün 2400 olmuştu.evet ilk keseler için vajinal ultrasonla baktılar kalp atışlarını duymadık ama doktor kalp atışlarını gösterdi minicik kalpleri pıt pıt atıyordu.Haftayada kalp atışlarını duyarmışız öyle dedi yine vajinal bakacak sanırım sanki tüp bebek hemşiresi öyle söyledi tabi ben heycandan kim ne dedi hatırlamıyorum:)))

benimde 12.gün değerim 776 çıktı 14. gün 1.490 çıktı. 19. gün 22.000. Acaba ikiz olabilir mi diye düşünüyordum ancak senin değerlerin çok daha yüksekmiş. Tek oalbilir benimki ozaman

olmaması tabiki daha iyi ama böylede insan inanamıyor işte orda bi canlı olduğuna rüya gibi geliyor elbette cok rahatsız olup hiperemezis falan olmak istememde ya bişey olursa devam etmezse korkusu var işte allah korusun

olmaması tabiki daha iyi ama böylede insan inanamıyor işte orda bi canlı olduğuna rüya gibi geliyor elbette cok rahatsız olup hiperemezis falan olmak istememde ya bişey olursa devam etmezse korkusu var işte allah korusun
Bebişlerimiz hsyırlı olsun kızlae saglıkla kucaklayalım inşallah canım hioeremezis demişsin nedir o

benimde 12.gün değerim 776 çıktı 14. gün 1.490 çıktı. 19. gün 22.000. Acaba ikiz olabilir mi diye düşünüyordum ancak senin değerlerin çok daha yüksekmiş. Tek oalbilir benimki ozaman
senin değerlerinde yüksekmiş.Gönlünden ne geçiyosa Rabbim hakkında hayırlısı olarak nasib etsin inşAllah bu mübarek günden canımcım. :)

Canim bende hiç belirtim yok dıyordum demez olaydım :) uc gundur midemde gecmk bilmyn bir yanma var kusma bulantı doktor gavisgon dıye bir şurup verdı az gecırıyo gıbı sonra tekrar baslıyo.

Kızlar aranızda crinone jelin.kahverengi geri gelen varmı önceden beyaz tortu gelirdi şimdi kahverengi yaa

Kızlar aranızda crinone jelin.kahverengi geri gelen varmı önceden beyaz tortu gelirdi şimdi kahverengi yaa
benim de ara ara öyle oluyo canım kahverengi lekelenme gibi değil ama jelin bi kısmı kahverengimsi oluyo arada sırada normal bence çünkü ultrasona girdim geçen cumartesi doktor herşey normal dedi

benim de ara ara öyle oluyo canım kahverengi lekelenme gibi değil ama jelin bi kısmı kahverengimsi oluyo arada sırada normal bence çünkü ultrasona girdim geçen cumartesi doktor herşey normal dedi
Canim bnm normalde öyle gelmiodu şimdiye kadar ama cumartesi biraz kan geldi ondan sonra jel hep kahverengi gelio bn keseyi gördüm salı da kalp atışı için gitcem ins bi sorun olmaz ya

Canim bnm normalde öyle gelmiodu şimdiye kadar ama cumartesi biraz kan geldi ondan sonra jel hep kahverengi gelio bn keseyi gördüm salı da kalp atışı için gitcem ins bi sorun olmaz ya
o zaman muhtelen lekelenmen oluyodur senin ama jelden dolayı o şekilde geliyo olabilir bazen oluyomuş ya lekelenmeler endişelenme bence doktoruna danış

Kızlar merhaba bugün kanamam oldu doktpra gittim doktor corasprini bıraktordı progestqnı fitil olarak kullanıyprdum iğneye geçtik şuan iğnem ve folik asitim var kullandığım ve keseleri gördük çok şükürr ikizmişşş rabbim sizlerede nasip etsin inş

Ay ne güzel. . benimde ikizim olsa inşallah hayırlısıyla. Kaçıncı haftadasin?

İyi akşamlar,11. Gün değerim 52 idi. Bugün 14.gün 34'e düşmüş.Moralim çok bozuldu,doktor pazartesi tekrar tahlil yaptır dedi,böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba?

İnş olur canım ya benm transferim 26 kasımda olsu bugün bana 6 haftadasın dedi asistan adet tarihine göre hesğladı 8 kasomda adet olmuştu
Evet canimm benimde son adet 8 kasjm bende 6 haftalik ben transferden sonra hesaplaniyor saniyordum ama normal hamilelik gibi son adetten mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…