- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi almina 5461
-
bende crinone jel kullanıyorum ama kahverengi olarak görmedim farklı renk görülürse doktorunuza başvurun diye okumuştum ama yinede çok ciddi bşy olduğunu sanmıyorumKızlar aranızda crinone jelin.kahverengi geri gelen varmı önceden beyaz tortu gelirdi şimdi kahverengi yaa
Valla canım adete göre hesapladı sekreter adet tarihin ne dedi 8 kasım dedim 6 hafta içindesin dediler keseler görüldü senin tek mi canım zaten hesaplayıcıda transfer günüyle adet gününü hesapladım 1 gün fark ediyor canımEvet canimm benimde son adet 8 kasjm bende 6 haftalik ben transferden sonra hesaplaniyor saniyordum ama normal hamilelik gibi son adetten mis
Benim.30 kasim oldu transferim 2 tane 5.gün daha ben göremedimm keseyi 29 aralikta randevum var inslalah benimde 2 tanedir.Valla canım adete göre hesapladı sekreter adet tarihin ne dedi 8 kasım dedim 6 hafta içindesin dediler keseler görüldü senin tek mi canım zaten hesaplayıcıda transfer günüyle adet gününü hesapladım 1 gün fark ediyor canım
Inşallah. .ama nasip değilmiş hayırlısı artik..dr geçen ultrasonda bakti bir bebek var dedi..Halbuki ikiz olsun diye tüp bebekle iki tane konuldu karnima..diğeri nere gitti bilmiyorumİnş olur canım ya benm transferim 26 kasımda olsu bugün bana 6 haftadasın dedi asistan adet tarihine göre hesğladı 8 kasomda adet olmuştu
Iki sekildede bakilabilir..haftaya 6 haftalık olursunuz..karindan baktirin..kalp te 6 da dinlenir unutmayınArkadaşlar keseleri görmek için vajinal ultrasonlamı bakıyorlar sanki ben göbekten diye hatırlıyorum. vajinal ultrason tehlikeli olmaz mı? ben haftaya görücem inş.
Iki sekildede bakilabilir..haftaya 6 haftalık olursunuz..karindan baktirin..kalp te 6 da dinlenir unutmayın
Birşey değil canım hayırlısıçok teşekkür ederim içim rahatladı biraz...ben haftaya sanırım ancak keseyi görürüm 5 haftalık olucak...sonraki haftada kalp duyarım inşallah.herkes için hayırlısı
Doktoruna sor. Normalde progestan fitil olarak 1 3 . haftaya kadar kullanman lazimKasiklarimda feci agrilar oluyor kizlar normal mi acaba bunlar ilac olarakta sadece follik asit kullaniyorum
cnm benimde 8 kasımdı son adetim transferim 27 kasımda yapılmıştı. ben henüz dr gitmedim 23 aralıkta randevum . hayırlı olsun ikizlerin bana tek embriyo konulmuştu. dün kalp atışlarını duydun mu ne zaman duyulurmuş seninle aynıyız o yüzden merak ediyorumİnş olur canım ya benm transferim 26 kasımda olsu bugün bana 6 haftadasın dedi asistan adet tarihine göre hesğladı 8 kasomda adet olmuştu
Amin canım inş allah gönlüne göre versin inş :)) sen 29 kalp atışnıda duyarsın o zaman inş ben doktorum 2 ocakda çağırdı bakqlım hayırlısı olsun artıkBenim.30 kasim oldu transferim 2 tane 5.gün daha ben göremedimm keseyi 29 aralikta randevum var inslalah benimde 2 tanedir.
Tesekkür ederim canım dün sadece keseler görld canım kalp atışı fnletmedi benimde kanamam oldugu için sormadım 2 ocakda kontrol var canımcnm benimde 8 kasımdı son adetim transferim 27 kasımda yapılmıştı. ben henüz dr gitmedim 23 aralıkta randevum . hayırlı olsun ikizlerin bana tek embriyo konulmuştu. dün kalp atışlarını duydun mu ne zaman duyulurmuş seninle aynıyız o yüzden merak ediyorum
Çift emriyo transferimi oldu canım tebrik ederim bu arada :))Kızlar transferimin 7.gunu kanda 76.79'çıktı bugun de 9.gunu 237 .çıktı normal mi sizce
Hayırlı olsun bebişim canım benim demek biri tutundu annesine :)Inşallah. .ama nasip değilmiş hayırlısı artik..dr geçen ultrasonda bakti bir bebek var dedi..Halbuki ikiz olsun diye tüp bebekle iki tane konuldu karnima..diğeri nere gitti bilmiyorum
Evet 2 embriyoÇift emriyo transferimi oldu canım tebrik ederim bu arada :))
5.gün emriyosu mu canım banada ikiz gibi geldiEvet 2 embriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?