2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Evet canimm benimde son adet 8 kasjm bende 6 haftalik ben transferden sonra hesaplaniyor saniyordum ama normal hamilelik gibi son adetten mis
Valla canım adete göre hesapladı sekreter adet tarihin ne dedi 8 kasım dedim 6 hafta içindesin dediler keseler görüldü senin tek mi canım zaten hesaplayıcıda transfer günüyle adet gününü hesapladım 1 gün fark ediyor canım

Benim.30 kasim oldu transferim 2 tane 5.gün daha ben göremedimm keseyi 29 aralikta randevum var inslalah benimde 2 tanedir.

Arkadaşlar keseleri görmek için vajinal ultrasonlamı bakıyorlar sanki ben göbekten diye hatırlıyorum. vajinal ultrason tehlikeli olmaz mı? ben haftaya görücem inş.

İnş olur canım ya benm transferim 26 kasımda olsu bugün bana 6 haftadasın dedi asistan adet tarihine göre hesğladı 8 kasomda adet olmuştu
Inşallah. .ama nasip değilmiş hayırlısı artik..dr geçen ultrasonda bakti bir bebek var dedi..Halbuki ikiz olsun diye tüp bebekle iki tane konuldu karnima..diğeri nere gitti bilmiyorum

Arkadaşlar keseleri görmek için vajinal ultrasonlamı bakıyorlar sanki ben göbekten diye hatırlıyorum. vajinal ultrason tehlikeli olmaz mı? ben haftaya görücem inş.
Iki sekildede bakilabilir..haftaya 6 haftalık olursunuz..karindan baktirin..kalp te 6 da dinlenir unutmayın

İnş olur canım ya benm transferim 26 kasımda olsu bugün bana 6 haftadasın dedi asistan adet tarihine göre hesğladı 8 kasomda adet olmuştu
cnm benimde 8 kasımdı son adetim transferim 27 kasımda yapılmıştı. ben henüz dr gitmedim 23 aralıkta randevum . hayırlı olsun ikizlerin bana tek embriyo konulmuştu. dün kalp atışlarını duydun mu ne zaman duyulurmuş seninle aynıyız o yüzden merak ediyorum

Benim.30 kasim oldu transferim 2 tane 5.gün daha ben göremedimm keseyi 29 aralikta randevum var inslalah benimde 2 tanedir.
Amin canım inş allah gönlüne göre versin inş :)) sen 29 kalp atışnıda duyarsın o zaman inş ben doktorum 2 ocakda çağırdı bakqlım hayırlısı olsun artık

Tesekkür ederim canım dün sadece keseler görld canım kalp atışı fnletmedi benimde kanamam oldugu için sormadım 2 ocakda kontrol var canım

Sizce normal mi doktorum ikiz olabilir dedi ama dış gebelik vs olmaz değilmi 3 lat artmış 2 gunde

Inşallah. .ama nasip değilmiş hayırlısı artik..dr geçen ultrasonda bakti bir bebek var dedi..Halbuki ikiz olsun diye tüp bebekle iki tane konuldu karnima..diğeri nere gitti bilmiyorum
Hayırlı olsun bebişim canım benim demek biri tutundu annesine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…