- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi almina 5461
-
Evet 5.gun embriyoları doktorda çoğul olabilir dedi ama korkuyorm ilk tedavmde hamile kalmştm duşuk olmştu5.gün emriyosu mu canım banada ikiz gibi geldi
Canım korkma aklına kötü şey getirme lütfen benimd değerim senin gibi artış göstermişti 9 gun 190 11 gun 550 senin artış normsl geldi bana ben dün keseleri gördüm çok şkür darısı başına inş seninde ikiz gibi geldi banaEvet 5.gun embriyoları doktorda çoğul olabilir dedi ama korkuyorm ilk tedavmde hamile kalmştm duşuk olmştu
normal canım çok güzel değerlerin tebrik ederim bu değerlerle korkulacak bişey yok. bana tek embriyo transfer edildi 7. gün 82,37 9. gün 254,1di değerlerim ve benim ikiz olma ihtimalim pek yok gönlünü ferah tutÇift emriyo transferimi oldu canım tebrik ederim bu arada :))
normal canım çok güzel değerlerin tebrik ederim bu değerlerle korkulacak bişey yok. bana tek embriyo transfer edildi 7. gün 82,37 9. gün 254,1di değerlerim ve benim ikiz olma ihtimalim pek yok gönlünü ferah tutEvet 5.gun embriyoları doktorda çoğul olabilir dedi ama korkuyorm ilk tedavmde hamile kalmştm duşuk olmştu
düşük olmasının sebebi neymiş ne kadarlıkken düştü1-2 hiç sorun değil bebeğim olsunda inşallah korkum dış gebelik yada duşuk olması önce yaşadğm için şuan ister istemez korkuyorum
senin dondurulmuş mu transfer edilmişti . benim dondurulmuştu halen estrofem crinone jel ve folik asit alıyorum dr coraspirin vermedi ben ama hergün 1 tane içtim estrofeme ne zamana kadar devam edecez bilgin var mıCanım korkma aklına kötü şey getirme lütfen benimd değerim senin gibi artış göstermişti 9 gun 190 11 gun 550 senin artış normsl geldi bana ben dün keseleri gördüm çok şkür darısı başına inş seninde ikiz gibi geldi bana
Iki sekildede bakilabilir..haftaya 6 haftalık olursunuz..karindan baktirin..kalp te 6 da dinlenir unutmayın
Canım benim dpndurulmuş emriyoydu estrofem coraspirin folik asit progestqn 200 mg sabah akşam 2 tane fitil kullandım ve enox du galiba göbektwn iğne 10 gün kullandım.11 gün sonuçlarımı doktora faksladım estrofemi bırak coraspirin progestqn ve folik devam dedi dün kanamam olunca coraspirini kesti progestqnı iğneye çevirdi 10 gün kullanacağım canımsenin dondurulmuş mu transfer edilmişti . benim dondurulmuştu halen estrofem crinone jel ve folik asit alıyorum dr coraspirin vermedi ben ama hergün 1 tane içtim estrofeme ne zamana kadar devam edecez bilgin var mı
bende test sonuçlarımı telden bildirdim bütün ilaçlara aynen devam 23 aralıkta gel dedi estrofemi kesmediCanım benim dpndurulmuş emriyoydu estrofem coraspirin folik asit progestqn 200 mg sabah akşam 2 tane fitil kullandım ve enox du galiba göbektwn iğne 10 gün kullandım.11 gün sonuçlarımı doktora faksladım estrofemi bırak coraspirin progestqn ve folik devam dedi dün kanamam olunca coraspirini kesti progestqnı iğneye çevirdi 10 gün kullanacağım canım
Hı anladım canım her doktor farklı yöntem uyguluyor demek ki az kalmış :)bende test sonuçlarımı telden bildirdim bütün ilaçlara aynen devam 23 aralıkta gel dedi estrofemi kesmedi
Benim dondurulmuş degil..bana doktor folik asit ve progestan fitil verdi..damar tıkanıklığı oluncada kan sulandırıcı iğneye başladım.baska birşey kullanmiyorumsenin dondurulmuş mu transfer edilmişti . benim dondurulmuştu halen estrofem crinone jel ve folik asit alıyorum dr coraspirin vermedi ben ama hergün 1 tane içtim estrofeme ne zamana kadar devam edecez bilgin var mı
13. Haftaya kadar galiba..yinede doktoruna soeBenim dondurulmuş degil..bana doktor folik asit ve progestan fitil verdi..damar tıkanıklığı oluncada kan sulandırıcı iğneye başladım.baska birşey kullanmiyorum
Bendede ten görüldü. Halbuki iki tane transfer edilmiştiİki embriyo nakledilenlerden once tek görülürken sonradan ikiz olan varmi bazen gec cikabiliyormus burdakiler cok yeni sayilir ama bende tek goruldu
Tek kese var dedi dr. Kalp atışındada tek ciktiBendede ten görüldü. Halbuki iki tane transfer edilmişti
önemli olan sağlıklı sıhhatli olması ikiz kimi duysam erken dogum küvozda kalmadan bahsedıyor gönlüm ondan yanaydı ama korkuyordum doktorumda sonradan ıkıncı cıkabılır dedı de merak ettım varmı o durumda kımse dıye sadeceBendede ten görüldü. Halbuki iki tane transfer edilmişti
Kızlar transferimin 7.gunu kanda 76.79'çıktı bugun de 9.gunu 237 .çıktı normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?