2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Hayırlı olan betahcg değerlerini soylermisn benim de öylemi olcak 7.gun 76-9.gun 237-11.gun 567

Hayırlı olan betahcg değerlerini soylermisn benim de öylemi olcak 7.gun 76-9.gun 237-11.gun 567

Canım merhaba ben 12. gün yaptırdım testimi. 12 gün 776 - 14.gün 1490 - 19.gün 21630 çıktı. Ancak sadece değerlere bakarak karar vermek yanlışmış. Sadece referasn gibi oluyor :) Hayırlısını nasip etsin Allah inşallah canım :)

Canım çok sevindim.hayırlı olsun.Rabbim hayırlısıyla miniklerimizi kucağımıza almayı nasib etsin:)

İki embriyo nakledilenlerden once tek görülürken sonradan ikiz olan varmi bazen gec cikabiliyormus burdakiler cok yeni sayilir ama bende tek goruldu

Çift embriyo transfer olupta ilk kontrolde tek sonraki kontrollerde diğer kese görulebiliyomuş ...ama kan değerlerinden tek çift anlamak yansımış dr um öyle demişti herkesin farklı oluyormuş.

Çift embriyo transfer olupta ilk kontrolde tek sonraki kontrollerde diğer kese görulebiliyomuş ...ama kan değerlerinden tek çift anlamak yansımış dr um öyle demişti herkesin farklı oluyormuş.
Tsk ler ikinci kontrolum bu hafta sonu bakalim surpriz varmi yokmu merakla bekliyoruz

Arkadaslarrr bu gun de kan verdim transferin 21.günü 29250 cikti bayaa iyi dedi doktor böyle yuksek cikanlar varmi
senle aynıydık galiba ben bugün yaptırdım kendi kendime 6500 felan çıktı senin baya yüksekmiş. kese felan gözüktü mü acaba?ne zaman kontrolün var? ben cuma gidicem bakalım ne dicek

Günaydın kızlar dün bizde kalp atışını duyduk çok şükür.güzel bir duygu Rabbim herkese yaşatsın inşallah. Doktorum benden bikaç tane test istedi sizden de istedi mi? Hormon testleri endokrin e gittim açlık ve tokluk şekeri tiodlerim için de kan tahlili verdim inşallah iyi çıkar..

Canım ben dün kese görmeye gittim. Ordan çıkınca sağlık ocağına uğradım kayıt yaptırmak gerekiyormuş. Hemşire bana uygun olduğum bir sabah aç gelmemi kan vermem gerektiğini söyledi. Senin bahsettiğin değerlere bakılacakmış

Kalp atışı ne zaman duyuluyor ben cumartesi doktora gtcem daha kese de gormedik hiçbişey ama doktor cumartesi çağrdı

Cnm ben daha sağlık ocağına falan kayıt yaptırmadım. Endokrin e gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…