- Konu Sahibi almina 5461
-
Cnm ben daha sağlık ocağına falan kayıt yaptırmadım. Endokrin e gittim
tmm canım teşekkür ederim oraya da gideriz bi ara napalımAnladım canım. Sağlık ocağınada gitmek gerekiyormuş o yüzden söyledim ve yapılması gerekiyor sanırım. ormal yani istemeleri
Yaaa inslaahhh benimde oledirrbenim 19.günde 21.630 çıkmıştı. Dün iki kese gördük. :)
Yaaa inslaahhh benimde oledirr
Bende bugün ilk kontrolü e gittim keseyi gördüm iki hafta sonra ins kalp atışlarını duyucakmışım... tek mi çift mi şımdı belli olmaz dediTsk ler ikinci kontrolum bu hafta sonu bakalim surpriz varmi yokmu merakla bekliyoruz
Ben crinone elde kullanıyorum iğnede ayrıca banttaherkesi tebrik ediyorum arkadaşlar :) ciricone jel mi yoksa iğne mi kullanıyorsunuz ?
Tabi oyledirde bende ilk gebeliğimde bi kanama oldu devamıda geldi o yüzden korkarmHer kanama düşük değil ama olmasın insallah
Evet kızlar her kanama düşük değil inş da olmasın kanamanız bebim geçen hafta baya yoğun oldum çok şülür bir sıkıntıö yok şuan ikiz gebeliklerde oluyormuş suan progestqn iğne kullqnıyorum 10 gün kullanqcaksın dedi 5 iğnem kaldı
Doktora gittiğimde cuma gittim 6 hafta içindeyiz dedi sekreteri adet tarihine göre hesap yaptı şuan 6+4 internete göre haftaya cumartesi kontrolüm var canımCanım kaçıncı haftada oldu kanaman yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?