2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Doktora gittiğimde cuma gittim 6 hafta içindeyiz dedi sekreteri adet tarihine göre hesap yaptı şuan 6+4 internete göre haftaya cumartesi kontrolüm var canım

Bende pazartesi gittim 5+3 dü. Benimkilerde şuan için ikiz gibi görünüyor. İkizlerde kanama oluyormuş deyince sormak istedim. Hangi zamanda oluyormuş diye. Canım Allah korusun inşallar en hayırlısını versin hepsi için.

Günaydın kızlar ☺
Aklıma takılan bişey var. Yardiminizi bekliyorum.
Progesteron ignesi kullaniyorum her akşam clexane ile birlikte. Şimdi Allah korusun bebislerime bişey olsa kanama gelir yinede diymi.
Günaydın canım,bende fitil günde üç tane kullanıyorum.eger ignede kullansan düşecegi varsa kanamayla düşer.Allah korusun transferimin 14.günden beri kanamam devam ediyor ara ara küçük parça düşüyor ama bebegim saglıklı çok şükür şimdilik yani fitili bırakıp günde 4 tane progestan hap kullanıcam onu deneyecegim
benimki hala devam ediyor 1 ay bazende küçük parçalar düşüyor bebegim iyi ama benimki tek yani ikiz gebelikte olacak diye bir şey yok canım yoksa tadını çıkar ben yatıyorum dünyadan elini çekmiş gibisin sanki

Allah kolaylık versin canım. bebeklerimizi hayırlısıysa bizlere bağışlasın. Dinlen olsun :) Dinlenmekte güzel :)

amin canım amin herkesde olacak diye bişey yok tabi canım inş. olmaz ben baya korktum yani çok şükür iyiym :)
2 ocak kontrolum var kalp atışlarını duyarız inş. :)

amin canım amin herkesde olacak diye bişey yok tabi canım inş. olmaz ben baya korktum yani çok şükür iyiym :)
2 ocak kontrolum var kalp atışlarını duyarız inş. :)

İnşallah canım. Benide 29 unda çağırdı. Hayırlısı diyorum. İnşallah sorunsuz atlatırız ancak doğana kadar sanırım böyle devam edecek. İnternetten biraz araştırdım. İkiz gebelikler daha riskliymiş. Daha az kiloyla doğuyorlarmış. Daha erken sezeryanla alınıyormuş. Yani zaten gebeliğin her aşaması heyecanlı ancak ikiz olunca bir kat daha dikkat emek gerekecek sanırım.

Ben başından beri ignesini kullanıyorum progesteronun. Hani şuan hiçbir belirti yokya Allah korusun bişey olsaydı belli olurmuydu onu merak ediyorum. Yoksa progesteron kanamayi engelliyomu. Ffffff şu kese günü bi gelseydi de rahatlasaydim.

Kızlar benimkiler ikizmiş korkutmayın yaaa bi koruunaldınzaten beni şindiden Allah tekde cıfte olsa hepimşzin yardımcısı olsun allahtan kanama yok bide o olda panik ben

evet canım ikiz bebeklerde öyle olanda var olmayanda normal doğuran bile var :))) allah yardımcımız olsun hepimizin . ikiz topiği falan var mı öğrenecek çok şeyimiz var :))

Kızlar benimkiler ikizmiş korkutmayın yaaa bi koruunaldınzaten beni şindiden Allah tekde cıfte olsa hepimşzin yardımcısı olsun allahtan kanama yok bide o olda panik ben

Yok ya korkuutmak için yazmadım. Sonuçta Allah dağına göre kar verir. Sonuçta çok çaba harcadık. ben mutluyum şahsen ikiz oldukları için. Daha önceden de hep ikizimin olmasını isterdim ancak genetik olarak pek mümkün değildi. Kısmet böyleymiş :)

evet canım ikiz bebeklerde öyle olanda var olmayanda normal doğuran bile var :))) allah yardımcımız olsun hepimizin . ikiz topiği falan var mı öğrenecek çok şeyimiz var :))

İkiz topiği gördüm ben. Ancak pek okumaya fırsarım olmadı. Amin canım. herşey güzel hayırlı olsun inşallah.

Cnm sen nekadarlık hamilesin seninde bitanesinenufak dedilermi ufaktan cıkmkorkuyorum herkes ananas yıjo bende yesem esktra tavsıye edebılıcenız bişişer varmı benim bide 4 yasında pglum var bırden 5 kişilik aile olucak

kızlar bugün ramdevum vardı keseyi gördük kalp atışını duyduk çok şkür darısı size kızlar gerçekten çok farklı bir duyguymuş
Canim gözün aydın.Güzel bir hamilelik geçirrsn inş.Bugün benmde randevm vardı 6+4 haftalik olmuş kuzum.kalp atışlarıda cok tatliydı cok heyecanlym bir an önce dogsa gunler gecse..senin kaç haftalik.

benim kesenin de biri büyük biri azıcık küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…