- Konu Sahibi almina 5461
-
Cnm sen nekadarlık hamilesin seninde bitanesinenufak dedilermi ufaktan cıkmkorkuyorum herkes ananas yıjo bende yesem esktra tavsıye edebılıcenız bişişer varmı benim bide 4 yasında pglum var bırden 5 kişilik aile olucak
benim kesenin de biri büyük biri azıcık küçük
bana dr karından baktı cnmCanım us ye nasıl bakıyorlar alttanmi?
Kızlar fikri olan duyan yokmu ?
Benim doktorumda büyük küçük demedi zaten kanamam cardı ben çok telaş yapmıştım doktorum korkma bak iki kesemiz var dedi gülerek 15 gün sonrq gel dedi kalp atışı falan demedi benim doktorumda alttan baktıDemekki böyle oluyor hep. Benim doktorum hiç üzerinde durmadı. İkisinide ultosanda gösterdi bana. hatta gülüyordu. Yumurtan oldumu olmadımı derken bak 2 tane görünüyor dedi. Sadece kalp atışının önemli olduğunu söyledi o kadar.
Benim doktorumda alttan baktı asistanına sordum 3 aya kadar alttan bakıyoz dedi yanlış anlamadıysam tabi :)Genelde doktorlar alttan bakıyor. ..öyle daha iyi gözüküyormus bebek
Canımsın zaten bu haftalarda başlıyor kanamalar internette araştırdım progesteron kullanıp geçen var geçmeyende var sebebinin ne olduguna baglı bende mesela geçmiyor bakalım bekliyorumBen başından beri ignesini kullanıyorum progesteronun. Hani şuan hiçbir belirti yokya Allah korusun bişey olsaydı belli olurmuydu onu merak ediyorum. Yoksa progesteron kanamayi engelliyomu. Ffffff şu kese günü bi gelseydi de rahatlasaydim.
Hic sevmediğim şey ama mecbur katlaniyoruzBenim doktorumda alttan baktı asistanına sordum 3 aya kadar alttan bakıyoz dedi yanlış anlamadıysam tabi :)
Aynen canım ya aynen artık gönüşten baksınlar dimi ama :)Hic sevmediğim şey ama mecbur katlaniyoruz
Benim dr 13. Haftaya kadar dedi.. folik asit de ayniSelam kızlar progestan kacincı haftaniza kadar kullanmanizi söyledi dr nuz?
Slm kızlar.Ben tiroit hastası olduğum için cerrahpaşaya kontrole gittim.Ve testte tsh ım biraz yüksek çıktı canım çok sıkıldı.Bugünde hemen bi endokrin uzmanına randevu aldım.Dua edin bana olurmu bebişlerime zarar etmiş olmasın bugün endokrin uzmanında sonrada kalp atışlarını duymak için gidicem.Ama dün çok üzdüm kendimi((
Bana 9.haftaya kadar dediBenim dr 13. Haftaya kadar dedi.. folik asit de ayni
Allah şifalar versin canım inş hıç bir sey olmazSlm kızlar.Ben tiroit hastası olduğum için cerrahpaşaya kontrole gittim.Ve testte tsh ım biraz yüksek çıktı canım çok sıkıldı.Bugünde hemen bi endokrin uzmanına randevu aldım.Dua edin bana olurmu bebişlerime zarar etmiş olmasın bugün endokrin uzmanında sonrada kalp atışlarını duymak için gidicem.Ama dün çok üzdüm kendimi((
Senin normal hamilelikmi? Benimki tüp bebek.. galiba bu yüzden dr 13. Haftaya kadar dedi benim içinBana 9.haftaya kadar dedi
Benimde tüp bebek.Senin normal hamilelikmi? Benimki tüp bebek.. galiba bu yüzden dr 13. Haftaya kadar dedi benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?