2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Canim progestan dusuk onleyici a dusecegi varsa duser kanamayla birlikte ama sunuda unutma her kanama evet dusuk riski ama dusuk demek degildir. Sen simdi icini ferah tut. Bak ne guzel hamissin ama cooook endiselisin bu kadar endise melegini etkiler haberin olsun. O artik seninle annesi rahat ol. Zaten ignelerinide oluyormussun. İş yapma bu aralar. Mumkun oldugunca yat dinlen. Allah gostermesin kanaman olacak olursada hemen yat ve dr.una haber ver. Benim 2 defa kanamam oldu. Ikincisi baya yogundu.1 ay yattim. Wc ye kalktim sadece.simdi iyiyim cok sukur.evde yaptigim tek is yemek suan. O da son 1 haftadir falan. Pazarteside ise baslicam insallah. Koru kendini güzel anne

Günaydın canım.Dün gittim hemen endokrin uzmanına ilacımı ayarladı.Daha çok kçk şuan zaten etkilemez merak etme dedi.10 gün sonra tekrar testlerim var.bu ilaç ayarıyla zaten düşer 10 günde inşAllah.Dün kalp atışlarınıda duydum çok şükür iki miniğiminde içim rahatladı.Anlaşılan doğuma kdr hep bi stres hep bi stres :)

Ne güzel anlatım şekli çooook teşekkür ederim. Az önce Dr dan geldim. Ve keseyi değil Keseleri gördük. Yani benim bebislerim var şuan ☺ çok şükür Rabbime

Ne güzel anlatım şekli çooook teşekkür ederim. Az önce Dr dan geldim. Ve keseyi değil Keseleri gördük. Yani benim bebislerim var şuan ☺ çok şükür Rabbime
Canim coookk sevindim. Simdi soylediklerime iki kere dikkat etmen lazim ama rabbim kuzucuklarini sana bagislasin insallah...

Canım peki boyutları nasıl. Birbirlerinden farklı mı. Biri büyük biri küçük yada eşit. Doktor ne yorum yaptı. yani sadece kalp atışlarınımı dinliyor yoksa keseler hakkından büyüklükleri ile ilgilil falan yorum yapıyorlarmı. Birde son sorum :) Nasıl dinliyorlar kalp atışını? Çok mu soru sordum ne :)

Ben ilk keseleri görmek için gittiğimde sanki biri daha kçk gibi gelmişti.ve sanki çok aşağıdaydı.Kalp atışları için gittiğimizde sordum biri dahamı küçük diye doktor yok ikiside aynı sdce ultrason açısına göre biz farklı görüyormuşuz.o bir yorum yapmamıştı ben sordum oda ikisinin gelişimide tam haftasına göre dedi zaten çıkarttıkları ultrason çıktısında biri 6 hafta 5 günlük %87 biride %57 gibi bir oran çıkıyor tabi eğer onunla ilgiliyse :) vajinal ultrasonla baktı ve kalp atışlarını dinletti son dedi vajinal ultrason artık daha kçk oldukları için böyle yapıyorlar sanırım:)

Kızlar benimde ikizlerim olucak nasipse E eren83 sordugu gibi benimkilerden biri saha kçkmüş 3-4 gun farklı dedi diğeri için haftasına uyumlu dedi bi doktor ama küçüğüme inşallah bişi olmazz bi kalp atışlarını duysam 22 sinde gittim 2 ocağa gel dediler sizce buara gitsem duyarmıyım minnak kalplerini

Canım çok sağol teeşkkür ederim

Canim gözün aydın.Güzel bir hamilelik geçirrsn inş.Bugün benmde randevm vardı 6+4 haftalik olmuş kuzum.kalp atışlarıda cok tatliydı cok heyecanlym bir an önce dogsa gunler gecse..senin kaç haftalik.
benimde çarşamba günü randevum vardı 6+3 haftalığız kan ve idrar testi aldı çarşamba 30 aralıkta tekrar gidecem . günler geçmiyor gibi geliyor. sen tekrar ne zaman gideceksin

merhaba arkadaşlar bir süredir girip okuyamadım msjları şimdi toplu okudum ben de durumumu yazayım dedim, bu aralar yoğun bulantılarım var sadece sabah değil tüm gün sürüyor en son serum taktı doktor acilde bir de bitkisel ilaç verdi çok bulantısı olan varsa doktora gidip bi danışsın mutlaka ben iyi ki gitmişim yaşantıma zor devam ediyordum artık. bu arada ikiz gebeliklerde hep birinin küçük olması durumu var galiba okuduğum kadarıyla bende de aynı durum söz konusu ama benim biri diğerinden yaklaşık bir hafta geriden geliyormuş ama ikisinin de kalbi atıyor. yalnız doktorum bana şöyle bişey söyledi yazsam mı karar veremedim ama paylaşmak istedim biz biraz üsteleyince tecrübelerinize dayanarak konuşur musunuz filan diye. doktor tüp bebekte iki embriyo transferlerinde bu durumun sık yaşandığını fakat genelde geriden gelen embriyonun bi süre sonra devam etmediğini gebeliğin tek devam etme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. ancak belli de olmaz dedi. anne ve bebek açısından tek devam etmesinin aslında daha sağlıklı olduğunu belirtti. ama kesin bir şey yok tabi ki henüz. bu arada biri düşerse diğerini asla etkilemez dedi diğeri tam gününde canavar gibi kalp atışları dedi vücut lekelenme şeklinde filan atabilirmiş korkma dedi. 3 hafta sonra çağırdı tekrar ve rutin kan testlerini ve idrar tahlilini yaptırmam için verdi bir de. benim şu anlık durumum bu şekilde arkadaşlar ayrıntılı bir şekilde paylaştım ki sizlerin de bir fikri olsun çünkü ben de burada yazılanları okuyarak kendimce tecrübe ediniyorum.

Çok geçmiş olsun.İnş en kısa sürede geçer bulantıların.

Kızlar donmus embriyo ile hamile kalanlar suan hangi ilaçları kullanıyorsunuz donmus embriyo olupta progestan iğne olmayan var mı iğne yerine hapini kullanan vs

Kızlar bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş. Cuma sabaha karşı biraz kanamam oldu tekrar kontrole gittik ve bebeğimin gelişiminin yavaş olduğunu ve pazartesi tekrar bakıcak Doktorum. o zaman tam 8 haftalık olucaz bize dua edin kızlar çok ihtiyacimiz var...

Hibor 3500 iğne,3 günde 1 depot yarım ampul,progestan fitil olarak alıyorum,vajifem fitil bikaç tane de vitamin
Kalçamda vuracak yer kalmadı progestan iğneyi çok kötü napcam bn dokunamiom kalçama iki güne bir vuruluom acaba onu bırakıp progestan hap isem olmaz mı off.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…