- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi almina 5461
-
İnş hersey yolunda dir canım allahım korusun ins bebislerimiziKızlar bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş. Cuma sabaha karşı biraz kanamam oldu tekrar kontrole gittik ve bebeğimin gelişiminin yavaş olduğunu ve pazartesi tekrar bakıcak Doktorum. o zaman tam 8 haftalık olucaz bize dua edin kızlar çok ihtiyacimiz var...
Canım merhaba benimde dondurulmuş embriyo...ben clexan iğne crinone vajinal jel ve ayrıca vitaminler kullanıyorumKızlar donmus embriyo ile hamile kalanlar suan hangi ilaçları kullanıyorsunuz donmus embriyo olupta progestan iğne olmayan var mı iğne yerine hapini kullanan vs
Canim jel den başka birşey vermedi progestan olarak ayrı olarak bn de jel kullaniom hemde progestan iğne çok zorlaniyorum kalçama dokunamiom bileCanım merhaba benimde dondurulmuş embriyo...ben clexan iğne crinone vajinal jel ve ayrıca vitaminler kullanıyorum
Geçmiş olsun arkadaşım,kanamanın sebebi nedenmiş biliniyormu?şimdi devam kanıyormu?canım belki normaldir 1 hafta çok farketmiyor canını sıkma lütfen.benimde tam 1 aydır kanamam var geçen hafta küçük parça düşürdüm ama bebiş iyi neden bilmiyorum senin gibi benimde pazartesi randevüm var Allah yardımcımız olsun canımKızlar bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş. Cuma sabaha karşı biraz kanamam oldu tekrar kontrole gittik ve bebeğimin gelişiminin yavaş olduğunu ve pazartesi tekrar bakıcak Doktorum. o zaman tam 8 haftalık olucaz bize dua edin kızlar çok ihtiyacimiz var...
benim de donmuş ben crinone jel kullanıyorum sabah akşamKızlar donmus embriyo ile hamile kalanlar suan hangi ilaçları kullanıyorsunuz donmus embriyo olupta progestan iğne olmayan var mı iğne yerine hapini kullanan vs
canım rahat ol bişey olmaz ağrın filan yokmuş zatenkizlar lütfen bana yardim edin bes gun once transferim yapildi bugun eşimle biraz hava almak icin disari ciktim fakat büyük bi kavgaya sahit olduk cok korktm dizlerm titredi sizce bsy olurmu suan herhangi bi agri yada kanama yok
kizlar lütfen bana yardim edin bes gun once transferim yapildi bugun eşimle biraz hava almak icin disari ciktim fakat büyük bi kavgaya sahit olduk cok korktm dizlerm titredi sizce bsy olurmu suan herhangi bi agri yada kanama yok[/
Canım için rahat olsun. Sanmıyorum birşey olacağını. Ancak bu psikoloji normal. insan böyle bir süreçten geçince herşey kafasına takılıyor. İnşallah hayırlı haberler alırsın :)
Slm kızlar cumartesi akşam kanamam başladı.proluton depo ve jeli kullandım sbha karşı geçti ama bu sbh 5 te tekrar başladı ve iki koca parça düştü içimden ve fena sancım var saat 3 de dr à gidicem bebislerime bişey oldu diye çok korkuyorum.nolur dualarinizda banada yer verin.
inşallah kötü bir şey yoktur, bebişler de sağlıklıdır inşallah...Slm kızlar cumartesi akşam kanamam başladı.proluton depo ve jeli kullandım sbha karşı geçti ama bu sbh 5 te tekrar başladı ve iki koca parça düştü içimden ve fena sancım var saat 3 de dr à gidicem bebislerime bişey oldu diye çok korkuyorum.nolur dualarinizda banada yer verin.
Hemen acile git. Düşük olabilirSlm kızlar cumartesi akşam kanamam başladı.proluton depo ve jeli kullandım sbha karşı geçti ama bu sbh 5 te tekrar başladı ve iki koca parça düştü içimden ve fena sancım var saat 3 de dr à gidicem bebislerime bişey oldu diye çok korkuyorum.nolur dualarinizda banada yer verin.
Slm kızlar cumartesi akşam kanamam başladı.proluton depo ve jeli kullandım sbha karşı geçti ama bu sbh 5 te tekrar başladı ve iki koca parça düştü içimden ve fena sancım var saat 3 de dr à gidicem bebislerime bişey oldu diye çok korkuyorum.nolur dualarinizda banada yer verin.
İnşaallah miniklere birşey olmamıştır.geçen hafta bendende bir parça düştü halada kanamam devam ediyor bugün gördüm hamd olsun iyi herşey yolunda belki sendede öyledir düşükte deyildir inşaallah merak ettim nasılsın?Slm kızlar cumartesi akşam kanamam başladı.proluton depo ve jeli kullandım sbha karşı geçti ama bu sbh 5 te tekrar başladı ve iki koca parça düştü içimden ve fena sancım var saat 3 de dr à gidicem bebislerime bişey oldu diye çok korkuyorum.nolur dualarinizda banada yer verin.
Selam canım merak etme her kanama düşük olmaz keşke hemen acile gitseydin...gönlünü ferah tut ins hiçbirşey olacak üzülmeSlm kızlar cumartesi akşam kanamam başladı.proluton depo ve jeli kullandım sbha karşı geçti ama bu sbh 5 te tekrar başladı ve iki koca parça düştü içimden ve fena sancım var saat 3 de dr à gidicem bebislerime bişey oldu diye çok korkuyorum.nolur dualarinizda banada yer verin.
Amin canım.kizlar rabbim herbirimizin gönlünün muradini versin aklimda ve dualrimdasiniz cankardeslerim.rabbim risksiz saglikli bir şekilde bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Ben yaptirdm histereskopi yaptrdm uyuyorsun aci olmuyor rahme cizik attirdm polipleri temizledi birde transfer zamani embriyolarima pgt yani genetigne baktrp saglikli embriyolari transfer ettirdm hepsni Bu tedavmde uyguladk ve hamileym insallah tez zamanda hepimiznde kucaklari dolarKizlar selam ben de tedaviye basladim size bir sorum olacak yardimci olursaniz cok mutlu olurum. Aranizda ya da tanidiklarinizdan embriyonun tutunmasini kolaylastirmak icin rahmine cizik atilan var mi? Acili bir islem mi nasil oluyor ve ne kadar suruyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?