2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

İnş hersey yolunda dir canım allahım korusun ins bebislerimizi

Canım merhaba benimde dondurulmuş embriyo...ben clexan iğne crinone vajinal jel ve ayrıca vitaminler kullanıyorum
Canim jel den başka birşey vermedi progestan olarak ayrı olarak bn de jel kullaniom hemde progestan iğne çok zorlaniyorum kalçama dokunamiom bile

Geçmiş olsun arkadaşım,kanamanın sebebi nedenmiş biliniyormu?şimdi devam kanıyormu?canım belki normaldir 1 hafta çok farketmiyor canını sıkma lütfen.benimde tam 1 aydır kanamam var geçen hafta küçük parça düşürdüm ama bebiş iyi neden bilmiyorum senin gibi benimde pazartesi randevüm var Allah yardımcımız olsun canım

kizlar lütfen bana yardim edin bes gun once transferim yapildi bugun eşimle biraz hava almak icin disari ciktim fakat büyük bi kavgaya sahit olduk cok korktm dizlerm titredi sizce bsy olurmu suan herhangi bi agri yada kanama yok

kizlar lütfen bana yardim edin bes gun once transferim yapildi bugun eşimle biraz hava almak icin disari ciktim fakat büyük bi kavgaya sahit olduk cok korktm dizlerm titredi sizce bsy olurmu suan herhangi bi agri yada kanama yok
canım rahat ol bişey olmaz ağrın filan yokmuş zaten

Slm kızlar cumartesi akşam kanamam başladı.proluton depo ve jeli kullandım sbha karşı geçti ama bu sbh 5 te tekrar başladı ve iki koca parça düştü içimden ve fena sancım var saat 3 de dr à gidicem bebislerime bişey oldu diye çok korkuyorum.nolur dualarinizda banada yer verin.

Canım günaydın, daha erkene gitseydin keşke? Gerçi gidebilsen giderdin de. İnşallah birşey olammıştır canım. Burada yazanlar vardı her parça düşümü düşk değilmiş. İçini ferah tut. İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım.

inşallah kötü bir şey yoktur, bebişler de sağlıklıdır inşallah...

Hemen acile git. Düşük olabilir

Canım ne oldu. Son durumun nedir? İnşallah hayırlı haberdir?

İnşaallah miniklere birşey olmamıştır.geçen hafta bendende bir parça düştü halada kanamam devam ediyor bugün gördüm hamd olsun iyi herşey yolunda belki sendede öyledir düşükte deyildir inşaallah merak ettim nasılsın?

Selam canım merak etme her kanama düşük olmaz keşke hemen acile gitseydin...gönlünü ferah tut ins hiçbirşey olacak üzülme

Kizlar selam ben de tedaviye basladim size bir sorum olacak yardimci olursaniz cok mutlu olurum. Aranizda ya da tanidiklarinizdan embriyonun tutunmasini kolaylastirmak icin rahmine cizik atilan var mi? Acili bir islem mi nasil oluyor ve ne kadar suruyor?

Ben yaptirdm histereskopi yaptrdm uyuyorsun aci olmuyor rahme cizik attirdm polipleri temizledi birde transfer zamani embriyolarima pgt yani genetigne baktrp saglikli embriyolari transfer ettirdm hepsni Bu tedavmde uyguladk ve hamileym insallah tez zamanda hepimiznde kucaklari dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…