2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Slm kızlar.hepinizin iyi dilekleri için tşk ederim.dün gittim dr iki minigimde duruyor kalp atışlarını duyduk.ama çok kötü bir his kanama parça düşürme.hemen bir hafta dinlenme verdi yemek ve Lavabo dışında kalmayacağım.işten izin aldım evde yatıyorum.ilaç değişikliği yaptık.proluton depot ve crinone jel yerine günlük iki tane progestan iğne verdi.coraspin kesti.ikiz ve Tüp bebekte genelde karşılaşıyorlarmis okdr sakindiki doktor bende rahatladım.

Beni uyutmayacak sanırım dr. histereskopi yapılmayacak bana anladığım kadarıyla. rahimin içine ince bir kateter ile girip çizecekmiş iki dakikalık işlemmiş ama anlamadım. sanırım kimse yok

Beni uyutmayacak sanırım dr. histereskopi yapılmayacak bana anladığım kadarıyla. rahimin içine ince bir kateter ile girip çizecekmiş iki dakikalık işlemmiş ama anlamadım. sanırım kimse yok
bana da yapildi hatta cd olarak veriyorlar izledim

Kızlar aranızda crinone jelin.kahverengi geri gelen varmı önceden beyaz tortu gelirdi şimdi kahverengi yaa
canım sen bu durumu doktoruna sordun mu merak ettim benim de bi iki gündür bu şekilde olmaya başladı ama böyle topaklanma gibi kahverengiden siyaha dönük oluyor merak ettim.

canım sen bu durumu doktoruna sordun mu merak ettim benim de bi iki gündür bu şekilde olmaya başladı ama böyle topaklanma gibi kahverengiden siyaha dönük oluyor merak ettim.
Benimde topaklanip geldi sabah AMA jelin kendi rengiyle

cok sevindim herseyin yolunda gitmesine ne guzel kalp atislarini da duymussun darisi bize. kac haftalik suan?

Canım merhaba, çok sevindim. Bende bugün kalp atışlarını dinledim :) Allah hayırlısıyla sıkıntısız devam ettirsin inşallah :)

Canim kırmızı pembe olmadıkça sorun yok dedi dr zamanla geçti bnm ki . Hibor kan sulandırıcı kullanıyorsan o da yapabilir dedi rahmin kilcal damarlarindan gelebilirmis kani cok sulandiriyo sonucta yani taze kan gelmediği sürece korkma canim

Ilkkezmi muayeneye gttin doktorunmu tarih verip cagirdi

Selamm arkadaslar ben de bugun doktora gittim 6+6 haftamdayim bebislerimi ilk defa gördüm ikizmisler. kalp atislarinida duyduk cok sükür hersey yolunda anlatilmaz bir heycanmiss
Ilk kezmi muayeneye gttin doktorunmu tarih Verdi cagrdi

Canım merhaba, çok sevindim. Bende bugün kalp atışlarını dinledim :) Allah hayırlısıyla sıkıntısız devam ettirsin inşallah :)
Çok sevindim senin adına.çok güzel bi his.Amin ins sıkıntısız olur bundan.sonrası. hayırlısıyla şu düşük riskini bi atlatsaydim bende.

Kizlar 4 hafta 6 gnlukken yani gectigmz cuma gunu kese gorduk AMA yeni olusmus dedi doktor cok minik kese betam da tam tersi cok yuksek 4050lerde sizce normalmi kesenin kucuklugu ve buyurmu kese 1 haftada doktor kontrolm var AMA kafayi yemek uzeriym kese minik buyurmu buyumezmi normal mi diye uzuluyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…