- Konu Sahibi almina 5461
-
ben devam ediyorum 10. haftaya kadar da devam etmemi söyledi doktor.merhaba aranızda estrofem ilaca deva meden var mı?
Beni uyutmayacak sanırım dr. histereskopi yapılmayacak bana anladığım kadarıyla. rahimin içine ince bir kateter ile girip çizecekmiş iki dakikalık işlemmiş ama anlamadım. sanırım kimse yokBen yaptirdm histereskopi yaptrdm uyuyorsun aci olmuyor rahme cizik attirdm polipleri temizledi birde transfer zamani embriyolarima pgt yani genetigne baktrp saglikli embriyolari transfer ettirdm hepsni Bu tedavmde uyguladk ve hamileym insallah tez zamanda hepimiznde kucaklari dolar
bana da yapildi hatta cd olarak veriyorlar izledimBeni uyutmayacak sanırım dr. histereskopi yapılmayacak bana anladığım kadarıyla. rahimin içine ince bir kateter ile girip çizecekmiş iki dakikalık işlemmiş ama anlamadım. sanırım kimse yok
canım sen bu durumu doktoruna sordun mu merak ettim benim de bi iki gündür bu şekilde olmaya başladı ama böyle topaklanma gibi kahverengiden siyaha dönük oluyor merak ettim.Kızlar aranızda crinone jelin.kahverengi geri gelen varmı önceden beyaz tortu gelirdi şimdi kahverengi yaa
Benimde topaklanip geldi sabah AMA jelin kendi rengiylecanım sen bu durumu doktoruna sordun mu merak ettim benim de bi iki gündür bu şekilde olmaya başladı ama böyle topaklanma gibi kahverengiden siyaha dönük oluyor merak ettim.
Slm kızlar.hepinizin iyi dilekleri için tşk ederim.dün gittim dr iki minigimde duruyor kalp atışlarını duyduk.ama çok kötü bir his kanama parça düşürme.hemen bir hafta dinlenme verdi yemek ve Lavabo dışında kalmayacağım.işten izin aldım evde yatıyorum.ilaç değişikliği yaptık.proluton depot ve crinone jel yerine günlük iki tane progestan iğne verdi.coraspin kesti.ikiz ve Tüp bebekte genelde karşılaşıyorlarmis okdr sakindiki doktor bende rahatladım.
Canim kırmızı pembe olmadıkça sorun yok dedi dr zamanla geçti bnm ki . Hibor kan sulandırıcı kullanıyorsan o da yapabilir dedi rahmin kilcal damarlarindan gelebilirmis kani cok sulandiriyo sonucta yani taze kan gelmediği sürece korkma canimcanım sen bu durumu doktoruna sordun mu merak ettim benim de bi iki gündür bu şekilde olmaya başladı ama böyle topaklanma gibi kahverengiden siyaha dönük oluyor merak ettim.
Sgl canım. 7 haftalık suan.inşallah sorunsuz şekilde alalım bebislerimizi kucağımiza.cok sevindim herseyin yolunda gitmesine ne guzel kalp atislarini da duymussun darisi bize. kac haftalik suan?
Ilk kezmi muayeneye gttin doktorunmu tarih Verdi cagrdiSelamm arkadaslar ben de bugun doktora gittim 6+6 haftamdayim bebislerimi ilk defa gördüm ikizmisler. kalp atislarinida duyduk cok sükür hersey yolunda anlatilmaz bir heycanmiss
Alttan vajinal mi baktı almina5461Selamm arkadaslar ben de bugun doktora gittim 6+6 haftamdayim bebislerimi ilk defa gördüm ikizmisler. kalp atislarinida duyduk cok sükür hersey yolunda anlatilmaz bir heycanmiss
Çok sevindim senin adına.çok güzel bi his.Amin ins sıkıntısız olur bundan.sonrası. hayırlısıyla şu düşük riskini bi atlatsaydim bende.Canım merhaba, çok sevindim. Bende bugün kalp atışlarını dinledim :) Allah hayırlısıyla sıkıntısız devam ettirsin inşallah :)
Çok sevindim senin adına.çok güzel bi his.Amin ins sıkıntısız olur bundan.sonrası. hayırlısıyla şu düşük riskini bi atlatsaydim bende.
Tebrikler canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin sana vede hepimize:)))Selamm arkadaslar ben de bugun doktora gittim 6+6 haftamdayim bebislerimi ilk defa gördüm ikizmisler. kalp atislarinida duyduk cok sükür hersey yolunda anlatilmaz bir heycanmiss
Süper gözünüz aydin. Ay ne güzel hemde ikiz..keşke benimde ikizim olsa inşallah hayırlısıylaSelamm arkadaslar ben de bugun doktora gittim 6+6 haftamdayim bebislerimi ilk defa gördüm ikizmisler. kalp atislarinida duyduk cok sükür hersey yolunda anlatilmaz bir heycanmiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?