- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi almina 5461
-
Efham yapmak hem bebege hemde size zararKizlar 4 hafta 6 gnlukken yani gectigmz cuma gunu kese gorduk AMA yeni olusmus dedi doktor cok minik kese betam da tam tersi cok yuksek 4050lerde sizce normalmi kesenin kucuklugu ve buyurmu kese 1 haftada doktor kontrolm var AMA kafayi yemek uzeriym kese minik buyurmu buyumezmi normal mi diye uzuluyorm
her dk her saniye aklimda napiyim korkuyorumEfham yapmak hem bebege hemde size zarar
Böyle olunca fayda yerine zarar verirher dk her saniye aklimda napiyim korkuyorum
Slm canım,inan çok korktum çünkü aynı korkuları bende yaşıyorum çok şükür bebişlerin iyimiş dikkat et Allah yardımcın olsun.Slm kızlar.hepinizin iyi dilekleri için tşk ederim.dün gittim dr iki minigimde duruyor kalp atışlarını duyduk.ama çok kötü bir his kanama parça düşürme.hemen bir hafta dinlenme verdi yemek ve Lavabo dışında kalmayacağım.işten izin aldım evde yatıyorum.ilaç değişikliği yaptık.proluton depot ve crinone jel yerine günlük iki tane progestan iğne verdi.coraspin kesti.ikiz ve Tüp bebekte genelde karşılaşıyorlarmis okdr sakindiki doktor bende rahatladım.
Maaşallah ikiz Anne'leri çogaldı çok sevindim canım benim ikizlerim yok ama kacam ikiz vede kardeşlerim ikiz ben tek olsun diye Allah'a dua ettim.yüce rabbim bebeklerimizi korusun hep bir korku içindeyizSelamm arkadaslar ben de bugun doktora gittim 6+6 haftamdayim bebislerimi ilk defa gördüm ikizmisler. kalp atislarinida duyduk cok sükür hersey yolunda anlatilmaz bir heycanmiss
Canım sen neden ikiz istiyorsun zaten hamilesin tek olsun saglıklı olsun.Ben 3 embriyo transfer oldum kısmetimde tek varmış.bidahakine olur inş senin ikizler.hiç olmadıgını düşün inşaallah saglıklı hayırlı evlatlarımızı dünyaya getirelim yine düşünüyorum tüp bebek sende hemen denersin tadını çıkarSüper gözünüz aydin. Ay ne güzel hemde ikiz..keşke benimde ikizim olsa inşallah hayırlısıyla
Rabbim seninde yardımcın olsun.kanama azaldı ama sancı çok fena korkutuyorSlm canım,inan çok korktum çünkü aynı korkuları bende yaşıyorum çok şükür bebişlerin iyimiş dikkat et Allah yardımcın olsun.
Ahh canım kafana taktığın şeye bak o dediğin haftada kesesi görülmeyen bile sabır tatlım ins gösterir rabbim bebislerimizn tüm güzellikleriniKizlar 4 hafta 6 gnlukken yani gectigmz cuma gunu kese gorduk AMA yeni olusmus dedi doktor cok minik kese betam da tam tersi cok yuksek 4050lerde sizce normalmi kesenin kucuklugu ve buyurmu kese 1 haftada doktor kontrolm var AMA kafayi yemek uzeriym kese minik buyurmu buyumezmi normal mi diye uzuluyorm
iyi olmalarına çok sevindim bol bol dinlen cnmSlm kızlar.hepinizin iyi dilekleri için tşk ederim.dün gittim dr iki minigimde duruyor kalp atışlarını duyduk.ama çok kötü bir his kanama parça düşürme.hemen bir hafta dinlenme verdi yemek ve Lavabo dışında kalmayacağım.işten izin aldım evde yatıyorum.ilaç değişikliği yaptık.proluton depot ve crinone jel yerine günlük iki tane progestan iğne verdi.coraspin kesti.ikiz ve Tüp bebekte genelde karşılaşıyorlarmis okdr sakindiki doktor bende rahatladım.
hayırlı olsun ikizlerin cnm ikizler çoğunlukta Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızıda nasip etsin inşSelamm arkadaslar ben de bugun doktora gittim 6+6 haftamdayim bebislerimi ilk defa gördüm ikizmisler. kalp atislarinida duyduk cok sükür hersey yolunda anlatilmaz bir heycanmiss
Benimde sancım çok oldu bacaklarıma kadar iniyordu heran düşücek diye korktum böylece 1ayı geçirdikRabbim seninde yardımcın olsun.kanama azaldı ama sancı çok fena korkutuyor((
Teşekkürler. .benim de tüp bebek. Hep ikizim olsun istedim .Geçmiş yillarin telafisi icin.yasim 36. Bu yüzden 2 embriyo transfer edilmişti. Ama kismetimde bir varmış. .buna da şükür .Canım sen neden ikiz istiyorsun zaten hamilesin tek olsun saglıklı olsun.Ben 3 embriyo transfer oldum kısmetimde tek varmış.bidahakine olur inş senin ikizler.hiç olmadıgını düşün inşaallah saglıklı hayırlı evlatlarımızı dünyaya getirelim yine düşünüyorum tüp bebek sende hemen denersin tadını çıkar
Kojol kaçıncı haftada hangi testleri ve kontrolleri yaptirdin? Mutterpass aldin mi?Benimde sancım çok oldu bacaklarıma kadar iniyordu heran düşücek diye korktum böylece 1ayı geçirdik
Canım senin kanamanda yoğunmuydu.nekdr yatmak zorunda kaldınBenimde sancım çok oldu bacaklarıma kadar iniyordu heran düşücek diye korktum böylece 1ayı geçirdik
Canım 28 pazartesi idrar,kan ,ultrason birde mutterpass hepsi tmm yapıldı.3hafta sonra tahlil sonuçları ve yine ultrason yapılacak.Sen mutterpass aldınmı yada ne yapıldı?Kojol kaçıncı haftada hangi testleri ve kontrolleri yaptirdin? Mutterpass aldin mi?
Evet canım yogundu kanamadan buyana kadar yatıyorum ama yinede bir şey deyişmedi artık sıkıldım kalktım ayaga.Dr beni hastaneye sevk edicekti çocuklarım var yalnız kalmasınlar diye gitmedim inşaallah canım ya heran korku her kanamada şimdi düşücek diye hamileligin tadını çıkaramıyoruzCanım senin kanamanda yoğunmuydu.nekdr yatmak zorunda kaldıninşallah bir An önce bu risklerden kurtulur hamisligin tadını çıkarıriz bizde.
Ben sadece kese gördüm başka bişey yapilmadi. Yok daha almadim. Tüp bebek doktoruna gitmiştim o da kendi kadin doktorunda yaptir biz yapmıyoruz demişti. .Randevu gününü bekliyorum. .hangi ilac ve vitaminleri kullanıyorsun. ?Canım 28 pazartesi idrar,kan ,ultrason birde mutterpass hepsi tmm yapıldı.3hafta sonra tahlil sonuçları ve yine ultrason yapılacak.Sen mutterpass aldınmı yada ne yapıldı?
Bence çoktan kendi kadın dr gitmeliydin. Tüp bebek dr kese ve kalp atışını dinletti sonrada kadın dr termin yapıp gidin dedi.kadın dr 2hafta bir termin yapıyor 3defa ultrason oldum herşey yolunda.vajinal fitil yerine utrogestan yazdı kadın dr.sabah 2 akşam 2alıyorum hap şeklinde,vitamin olarak femibion 1 kullanıyorum birde magnesium yazdı kendimde omega 3 aldım bukadar.19.01.2016 yeni terminim.Canım seninki çok geç kalmış ya tüp bebek dr kese ve kalp atışını gördükten sonra herşey tmm deyip sonra göndermeliydi.Bebişimgel sana bir şey sorucam tüp bebek merkezi kandan genetik test yapıyor 499euro bir hastalık varmı diye,birde ense kalınlıgı kemik ölçümüne bakıyor 199 euro yaptırmak isterseniz dedi ben istemiyorum.öyle birşey olsa bile aldırmam inşaallah öyle birşey olmazda senin böyle bir testlerden bilgin varmı?Ben sadece kese gördüm başka bişey yapilmadi. Yok daha almadim. Tüp bebek doktoruna gitmiştim o da kendi kadin doktorunda yaptir biz yapmıyoruz demişti. .Randevu gününü bekliyorum. .hangi ilac ve vitaminleri kullanıyorsun. ?
Hic bir bilgim yok. Bana kimse birşey demedi..neden para aliniyorki sigorta ödemiyormu?Bence çoktan kendi kadın dr gitmeliydin. Tüp bebek dr kese ve kalp atışını dinletti sonrada kadın dr termin yapıp gidin dedi.kadın dr 2hafta bir termin yapıyor 3defa ultrason oldum herşey yolunda.vajinal fitil yerine utrogestan yazdı kadın dr.sabah 2 akşam 2alıyorum hap şeklinde,vitamin olarak femibion 1 kullanıyorum birde magnesium yazdı kendimde omega 3 aldım bukadar.19.01.2016 yeni terminim.Canım seninki çok geç kalmış ya tüp bebek dr kese ve kalp atışını gördükten sonra herşey tmm deyip sonra göndermeliydi.Bebişimgel sana bir şey sorucam tüp bebek merkezi kandan genetik test yapıyor 499euro bir hastalık varmı diye,birde ense kalınlıgı kemik ölçümüne bakıyor 199 euro yaptırmak isterseniz dedi ben istemiyorum.öyle birşey olsa bile aldırmam inşaallah öyle birşey olmazda senin böyle bir testlerden bilgin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?