- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi almina 5461
-
tebrik edetim cok sevindim. 2 hafta sonra bende boyle bi mesaj yazmayi umud ediyotum :)Selamm arkadaslar ben de bugun doktora gittim 6+6 haftamdayim bebislerimi ilk defa gördüm ikizmisler. kalp atislarinida duyduk cok sükür hersey yolunda anlatilmaz bir heycanmiss
Hayır özele girdigi için özel muayene yapılıyor.Hic bir bilgim yok. Bana kimse birşey demedi..neden para aliniyorki sigorta ödemiyormu?
Ben 10. Haftaya kadar bütün kullandığım ilaçlara devam edicem inşallah. Estrofem dahilmerhaba aranızda estrofem ilaca deva meden var mı?
Ok. TeşekkürlerHayır özele girdigi için özel muayene yapılıyor.
bende vajinal jel estrofem ve coraspirine devam ediyorum. Bunların haricinde bide folikasit aliyorumBen 10. Haftaya kadar bütün kullandığım ilaçlara devam edicem inşallah. Estrofem dahil
buarada kalp atisi duydunuz mu pembedolapBen 10. Haftaya kadar bütün kullandığım ilaçlara devam edicem inşallah. Estrofem dahil
C.tesi randavumuz var inşallah duyucaz ☺ alttan bakmamak için bir hafta daha geçsin demişti. Ben kendi kadın doğum dk gittim. Tedavi gördüğüm hast. Hem yer yoktu hemde 450 tl istediler.buarada kalp atisi duydunuz mu pembedolap
Bende jel hiç kullanmadım. Clexane iğne var koldan. Progesteron kalcadan (yer kalmadı ) estrofem günde 3. Folio günde 1. Coraspin günde 1 kullanıyorum. Ve bunların hepsine 10. Haftaya kadar devam edicem insallahbende vajinal jel estrofem ve coraspirine devam ediyorum. Bunların haricinde bide folikasit aliyorum
7.haftam ilk muaynem evetIlk kezmi muayeneye gttin doktorunmu tarih Verdi cagrdi
hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz. beni daha 2 haftasonraya cagirdi gidince kese ve kalp atisini ayni anda gorecegiz insallah. niye 2 igne sende? progesteron u jel olarak kullaniyorum ben. hayirlisi canim surec saglikli gitsinde katlaniriz napalimC.tesi randavumuz var inşallah duyucaz ☺ alttan bakmamak için bir hafta daha geçsin demişti. Ben kendi kadın doğum dk gittim. Tedavi gördüğüm hast. Hem yer yoktu hemde 450 tl istediler.
Bende senin durumndaym bende cumartesi gtcem ve çok geriliyorum kese buyuycekmi kalp atışını duycam mı diyeMerhaba benimde aralık 10 da transferim oldu kanda pozitifi gördüm. Doktorum 15 gun sonra yni 4ocakta kalp atışı için gel demisti. Bende 2si cumartesi gitsem is yerinden de iizn almak zorunda kalmasam diyorum. 2 Gun oncede duyulur değil mi. Sizler ne zaman duydunuz
Gerilme canım ya iyi düşünelim iyi olsun bol bol oku bebeğine. Senin transferin ne zaman olduBende senin durumndaym bende cumartesi gtcem ve çok geriliyorum kese buyuycekmi kalp atışını duycam mı diye
Aynı. Gün senle 10 aralık canmGerilme canım ya iyi düşünelim iyi olsun bol bol oku bebeğine. Senin transferin ne zaman oldu
Mrb canım.benim 10.gün 640 iki gün sonra 2400 sonrada 6 bin kusurlerdeydi yükselerek devam etti.
hayırlı evlatların olsun canım. 10. Gün dediğin yumurta toplamdan başlayarak mı sayılıyorMrb canım.benim 10.gün 640 iki gün sonra 2400 sonrada 6 bin kusurlerdeydi yükselerek devam etti.
Canım merhaba,ben 30 kasımda transfer oldum dr um 5 ocak için kalp atışı için randevu verdi.senin dr unun verdiği tarih bana erken gibi geldi ama dr lar daha iyi bilir tabi ınş sıkıntısız bir süreç yaşarsın.Merhaba benimde aralık 10 da transferim oldu kanda pozitifi gördüm. Doktorum 15 gun sonra yni 4ocakta kalp atışı için gel demisti. Bende 2si cumartesi gitsem is yerinden de iizn almak zorunda kalmasam diyorum. 2 Gun oncede duyulur değil mi. Sizler ne zaman duydunuz
Ay bu sanki ikizMrb canım.benim 10.gün 640 iki gün sonra 2400 sonrada 6 bin kusurlerdeydi yükselerek devam etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?