2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

bende vajinal jel estrofem ve coraspirine devam ediyorum. Bunların haricinde bide folikasit aliyorum
Bende jel hiç kullanmadım. Clexane iğne var koldan. Progesteron kalcadan (yer kalmadı ) estrofem günde 3. Folio günde 1. Coraspin günde 1 kullanıyorum. Ve bunların hepsine 10. Haftaya kadar devam edicem insallah

C.tesi randavumuz var inşallah duyucaz ☺ alttan bakmamak için bir hafta daha geçsin demişti. Ben kendi kadın doğum dk gittim. Tedavi gördüğüm hast. Hem yer yoktu hemde 450 tl istediler.
hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz. beni daha 2 haftasonraya cagirdi gidince kese ve kalp atisini ayni anda gorecegiz insallah. niye 2 igne sende? progesteron u jel olarak kullaniyorum ben. hayirlisi canim surec saglikli gitsinde katlaniriz napalim

Merhaba benimde aralık 10 da transferim oldu kanda pozitifi gördüm. Doktorum 15 gun sonra yni 4ocakta kalp atışı için gel demisti. Bende 2si cumartesi gitsem is yerinden de iizn almak zorunda kalmasam diyorum. 2 Gun oncede duyulur değil mi. Sizler ne zaman duydunuz

Bende senin durumndaym bende cumartesi gtcem ve çok geriliyorum kese buyuycekmi kalp atışını duycam mı diye

Merhaba kızlar burada sonucu pozitif arkadaşlar var ben ilaçları merak ediyorum 12.gün kan tahlilinden sonra ilaçlara devam ediyomuyuz? Progestan iğneden diğer iğneden acısından baya yoruldum

Canım merhaba,ben 30 kasımda transfer oldum dr um 5 ocak için kalp atışı için randevu verdi.senin dr unun verdiği tarih bana erken gibi geldi ama dr lar daha iyi bilir tabi ınş sıkıntısız bir süreç yaşarsın.

Ya kızlar belirti yasadinjz mi hiç bide transferim in 5. Günü 5. Gün embriyosuydu doktor 10 günü kan testi dedi 9. Günü yaptrsam olur mu çok merak ediyorum bu sfer oldu gb më geliyor ama hayrlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…