2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Ya kızlar belirti yasadinjz mi hiç bide transferim in 5. Günü 5. Gün embriyosuydu doktor 10 günü kan testi dedi 9. Günü yaptrsam olur mu çok merak ediyorum bu sfer oldu gb më geliyor ama hayrlisi
Günaydın canım.benim doktorum 5.gün embriyosuna 9.günde kanda bakabilirsin demişti.ama bekle istersen garanti olsun.

Günaydın canım.benim doktorum 5.gün embriyosuna 9.günde kanda bakabilirsin demişti.ama bekle istersen garanti olsun.
Gecen sefer erken gebelik idrar testleri varya onlardan yapmıştım ordan anlamışım kalmadgmi kan testine gitmesi bi o kadar zor olmuştu o zaman 15. Gün test vermişti gene 5. Gün emriyosuydu smdi bekleyemiyorum die heralde 10 gün yaptr dedj galba bekliyim ben genede

Merhaba kızlar burada sonucu pozitif arkadaşlar var ben ilaçları merak ediyorum 12.gün kan tahlilinden sonra ilaçlara devam ediyomuyuz? Progestan iğneden diğer iğneden acısından baya yoruldum
Günaydın ben pozitiften sonra proluton depo iğne 3 günde bir..kan sulandırıcı iğne hergün göbekten vajinal jel günde 2 kere.coraspin estrofem günde 3 tane folik asit.kullanıyordum dr 12.haftaya kdr devam ilaçlara demişti.kanama olunca proluton coraspin ve jeli iptal etti yerine progestan iğne verdi günlük.ama sonuçta ilaçlar genelde 12.haftaya kdr devam ediyor sanırım.

Insallah sağlıkla duyarız canim bebislerimizin kalplerini :) test gunumden sonra Once 10 gun sonra gel sonra da garanti olsun 15 gun sonra gel dedi. Cumartesi 13. gun oluyor insallah duyarim ya :) Bulantilarin başladı mi kanamasiz sıkıntısız hamilelik gecirirsin Insallah canım

Ya kızlar belirti yasadinjz mi hiç bide transferim in 5. Günü 5. Gün embriyosuydu doktor 10 günü kan testi dedi 9. Günü yaptrsam olur mu çok merak ediyorum bu sfer oldu gb më geliyor ama hayrlisi
Canım benim ki 3. gun embriyosuydu 9. gün yaptirdim 62ydi sonuç:) ama doktorum onu dikkate almadi test gunumde ve 2 Gun sonra tekrar yaptırdı:)

Transferdasim:)) kaçıncı gün emvriyisuydu senin canım cumartesi haber ver kalp atışını duyunca :)
5.gun embriyolarydı sende haber ver durumunu son 2 gün kaldı heycan dorukta. Yerimde duramıyorm kese buyudumu kalp atşını duyarmıyım diye heycanlanıyorm

Merhaba canım ben de seninle aynıyım 30 kasımda transfer oldu 7 ocakta inşallah kalp atışı için gidicem ☺

Canım benim ki 3. gun embriyosuydu 9. gün yaptirdim 62ydi sonuç:) ama doktorum onu dikkate almadi test gunumde ve 2 Gun sonra tekrar yaptırdı:)
Ay ne güzel pozitifi görmüşsun valla dayanamayıp pazartesi yatıricam heralde bende bidaha yaparz snra o zaman napalım

5.gun embriyolarydı sende haber ver durumunu son 2 gün kaldı heycan dorukta. Yerimde duramıyorm kese buyudumu kalp atşını duyarmıyım diye heycanlanıyorm
Benimkiler 3. Gun embriyosu :) aynen ya bende çok heyecanlıyım duyabilecekmiyim kalp atışlarını, tek mi ikiz mi :))

Merhaba arkadaşlar 13. Gun degerim 471 nasil sizce bu ppazartesi testin sonucu
dr tekrarlamana gerek yok dedi
Benimde 13. Gun 441di :) sen 1 sefer mi test yaptın? 11. gun test günümde 9. Dun yaptirdim onu dikkata almadi. 11 gun test günümde ve iki gün sonra yaptirdim sonra gerek yok dedi doktorum

Benimde 13. Gun 441di :) sen 1 sefer mi test yaptın? 11. gun test günümde 9. Dun yaptirdim onu dikkata almadi. 11 gun test günümde ve iki gün sonra yaptirdim sonra gerek yok dedi doktorum
Evet canim bir sefer yaptirdim dr gerek yok dedi
Ben transferimin 7. Gununden beri test yaptim idrar testi cookkk silijten gun gun koyulasti sonra 13. Gun kan yaptim 471 cikti dr gerek yok tekrarlamana dedi
yani artis olmus demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…