- Konu Sahibi almina 5461
-
Amin canım.cümlemizin inş.ben dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım. 5.gün embriyosu Transferden 10 gün sonra.test yaptırdım.hayırlı evlatların olsun canım. 10. Gün dediğin yumurta toplamdan başlayarak mı sayılıyor
Evet canım Allah nasib eders iki miniğim var ama geçen hafta sonu kanama geçirdim biraz riskli bi gebelikAy bu sanki ikiz
Günaydın canım.benim doktorum 5.gün embriyosuna 9.günde kanda bakabilirsin demişti.ama bekle istersen garanti olsun.Ya kızlar belirti yasadinjz mi hiç bide transferim in 5. Günü 5. Gün embriyosuydu doktor 10 günü kan testi dedi 9. Günü yaptrsam olur mu çok merak ediyorum bu sfer oldu gb më geliyor ama hayrlisi
Gecen sefer erken gebelik idrar testleri varya onlardan yapmıştım ordan anlamışım kalmadgmi kan testine gitmesi bi o kadar zor olmuştu o zaman 15. Gün test vermişti gene 5. Gün emriyosuydu smdi bekleyemiyorum die heralde 10 gün yaptr dedj galba bekliyim ben genedeGünaydın canım.benim doktorum 5.gün embriyosuna 9.günde kanda bakabilirsin demişti.ama bekle istersen garanti olsun.
Günaydın ben pozitiften sonra proluton depo iğne 3 günde bir..kan sulandırıcı iğne hergün göbekten vajinal jel günde 2 kere.coraspin estrofem günde 3 tane folik asit.kullanıyordum dr 12.haftaya kdr devam ilaçlara demişti.kanama olunca proluton coraspin ve jeli iptal etti yerine progestan iğne verdi günlük.ama sonuçta ilaçlar genelde 12.haftaya kdr devam ediyor sanırım.Merhaba kızlar burada sonucu pozitif arkadaşlar var ben ilaçları merak ediyorum 12.gün kan tahlilinden sonra ilaçlara devam ediyomuyuz? Progestan iğneden diğer iğneden acısından baya yoruldum
Insallah sağlıkla duyarız canim bebislerimizin kalplerini :) test gunumden sonra Once 10 gun sonra gel sonra da garanti olsun 15 gun sonra gel dedi. Cumartesi 13. gun oluyor insallah duyarim ya :) Bulantilarin başladı mi kanamasiz sıkıntısız hamilelik gecirirsin Insallah canımCanım merhaba,ben 30 kasımda transfer oldum dr um 5 ocak için kalp atışı için randevu verdi.senin dr unun verdiği tarih bana erken gibi geldi ama dr lar daha iyi bilir tabi ınş sıkıntısız bir süreç yaşarsın.
Transferdasim:)) kaçıncı gün emvriyisuydu senin canım cumartesi haber ver kalp atışını duyunca :)Aynı. Gün senle 10 aralık canm
Canım benim ki 3. gun embriyosuydu 9. gün yaptirdim 62ydi sonuç:) ama doktorum onu dikkate almadi test gunumde ve 2 Gun sonra tekrar yaptırdı:)Ya kızlar belirti yasadinjz mi hiç bide transferim in 5. Günü 5. Gün embriyosuydu doktor 10 günü kan testi dedi 9. Günü yaptrsam olur mu çok merak ediyorum bu sfer oldu gb më geliyor ama hayrlisi
5.gun embriyolarydı sende haber ver durumunu son 2 gün kaldı heycan dorukta. Yerimde duramıyorm kese buyudumu kalp atşını duyarmıyım diye heycanlanıyormTransferdasim:)) kaçıncı gün emvriyisuydu senin canım cumartesi haber ver kalp atışını duyunca :)
Merhaba canım ben de seninle aynıyım 30 kasımda transfer oldu 7 ocakta inşallah kalp atışı için gidicem ☺Canım merhaba,ben 30 kasımda transfer oldum dr um 5 ocak için kalp atışı için randevu verdi.senin dr unun verdiği tarih bana erken gibi geldi ama dr lar daha iyi bilir tabi ınş sıkıntısız bir süreç yaşarsın.
Bir ay felan yat sonra düzelirEvet canım Allah nasib eders iki miniğim var ama geçen hafta sonu kanama geçirdim biraz riskli bi gebelik(6 gündür yatıyorum sdce yemek tuvalet için kalkıyorum.pazartesiye kdrda böyle.
SüperMerhaba arkadaşlar 13. Gun degerim 471 nasil sizce bu ppazartesi testin sonucu
dr tekrarlamana gerek yok dedi
Cok kaygilaniyorum bisey olsa kanamam olurdu demi
Ay ne güzel pozitifi görmüşsun valla dayanamayıp pazartesi yatıricam heralde bende bidaha yaparz snra o zaman napalımCanım benim ki 3. gun embriyosuydu 9. gün yaptirdim 62ydi sonuç:) ama doktorum onu dikkate almadi test gunumde ve 2 Gun sonra tekrar yaptırdı:)
Benimkiler 3. Gun embriyosu :) aynen ya bende çok heyecanlıyım duyabilecekmiyim kalp atışlarını, tek mi ikiz mi :))5.gun embriyolarydı sende haber ver durumunu son 2 gün kaldı heycan dorukta. Yerimde duramıyorm kese buyudumu kalp atşını duyarmıyım diye heycanlanıyorm
Benimde 13. Gun 441di :) sen 1 sefer mi test yaptın? 11. gun test günümde 9. Dun yaptirdim onu dikkata almadi. 11 gun test günümde ve iki gün sonra yaptirdim sonra gerek yok dedi doktorumMerhaba arkadaşlar 13. Gun degerim 471 nasil sizce bu ppazartesi testin sonucu
dr tekrarlamana gerek yok dedi
Aynen canım bende dayanamamistim:) 9. gün yaptirdim darısı sana pozitif görmeye insallahAy ne güzel pozitifi görmüşsun valla dayanamayıp pazartesi yatıricam heralde bende bidaha yaparz snra o zaman napalım
Rahat olun sonuc güzel. .Cok kaygilaniyorum bisey olsa kanamam olurdu demi
Evet canim bir sefer yaptirdim dr gerek yok dediBenimde 13. Gun 441di :) sen 1 sefer mi test yaptın? 11. gun test günümde 9. Dun yaptirdim onu dikkata almadi. 11 gun test günümde ve iki gün sonra yaptirdim sonra gerek yok dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?