- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi almina 5461
-
Tesekkur ederimRahat olun sonuc güzel. .
Se 11. Gun son testinimi yaptirdin yoksa 13. Gun tekrarladinmiBenimde 13. Gun 441di :) sen 1 sefer mi test yaptın? 11. gun test günümde 9. Dun yaptirdim onu dikkata almadi. 11 gun test günümde ve iki gün sonra yaptirdim sonra gerek yok dedi doktorum
İnş ya çok istiyoruz inş nasip olur doğum hikayesi videoları var ya onlara sardım iki gündür ağlama geliyor sürekli iyi anlamda bi ağlama gerçi ama bugun canm çok tatlı falan istiyor midem kazinyor adet olucam die korkuyorum kramplar var kasiklarmdaAynen canım bende dayanamamistim:) 9. gün yaptirdim darısı sana pozitif görmeye insallah
Benim degerimle aynı canım guzel yani :) Doktorum oo çok güzel demisti degerime.ama için rahat etmeyecek takilacaksa kafana 2 gün sonra yaptır tekrar.Evet canim bir sefer yaptirdim dr gerek yok dedi
Ben transferimin 7. Gununden beri test yaptim idrar testi cookkk silijten gun gun koyulasti sonra 13. Gun kan yaptim 471 cikti dr gerek yok tekrarlamana dedi
yani artis olmus demi
11. gun 179 çıktı doktor ikiye artışını görelim bir sefer daha yaptir dedi 13. Gun tekrar yaptırdım 441 çıktı:)Se 11. Gun son testinimi yaptirdin yoksa 13. Gun tekrarladinmi
11. gun 179 çıktı doktor ikiye artışını görelim bir sefer daha yaptir dedi 13. Gun tekrar yaptırdım 441 çıktı:)
benim trasferimde 12 aralikta oldu ve doktor 11 ocaga cagirdi. niye bukadar gec yaMerhaba benimde aralık 10 da transferim oldu kanda pozitifi gördüm. Doktorum 15 gun sonra yni 4ocakta kalp atışı için gel demisti. Bende 2si cumartesi gitsem is yerinden de iizn almak zorunda kalmasam diyorum. 2 Gun oncede duyulur değil mi. Sizler ne zaman duydunuz
Bazılarının adet gününe yakın agrilari2 oluyormuş canım burdan okuduğum kadarıyla. Ben transfer anından beri hamile gibi davrandim kendime sevip durdum karnimi okudum bol bol. Stres en büyük sebep demisti doktorum tutunmamasi için. Iyi düşünelim iyi olsun inşallah:))İnş ya çok istiyoruz inş nasip olur doğum hikayesi videoları var ya onlara sardım iki gündür ağlama geliyor sürekli iyi anlamda bi ağlama gerçi ama bugun canm çok tatlı falan istiyor midem kazinyor adet olucam die korkuyorum kramplar var kasiklarmda
Hayırlı olsun canim bebisin. Beni keseye hic çağırırmadi kalp atışına gel direk dedi. Duyarız inşallah ya cumartesi sabırsızlanıyorum bayabenim trasferimde 12 aralikta oldu ve doktor 11 ocaga cagirdi. niye bukadar gec yaseninki daha iyiymis ama 6.haftayi tam doldurmamis oluyorsun ya c.tesi kese gorunebilir ama kalp atisi duyman zor degil mi
Iyi haberler alırsın insallah canımmaşallah ne kadar güzel bende yarın kan verıcem
ben devam ediyorum canim progestan i jel olarak kullaniyorum arti estrofem ve coraspirine devam. sabret edecegiz birazMerhaba kızlar burada sonucu pozitif arkadaşlar var ben ilaçları merak ediyorum 12.gün kan tahlilinden sonra ilaçlara devam ediyomuyuz? Progestan iğneden diğer iğneden acısından baya yoruldum
canım daha onceki gunlerdede yaptırdın ve arttı ise deger guzel sonucun. hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar 13. Gun degerim 471 nasil sizce bu ppazartesi testin sonucu
dr tekrarlamana gerek yok dedi
Transferden kac gun sonra oluyo canim kalp atisi icinHayırlı olsun canim bebisin. Beni keseye hic çağırırmadi kalp atışına gel direk dedi. Duyarız inşallah ya cumartesi sabırsızlanıyorum baya
Yok canim yaptirmadim tek 13. Gun yaptim ama cumartesi bidaha kan vericemcanım daha onceki gunlerdede yaptırdın ve arttı ise deger guzel sonucun. hayırlı olsun
Arkadaslar, hepimiz bebislerimizi kucagimiza alırız inşallah sağlıkli bir şekilde. Ben 2 Aralıkta transfer oldum dün ve bugün sabah idrarda pozitif gördüm çok şükür ☺
Dr umu aradım cuma aksami yani bugün kanda baktiticam ☺
Ignelerimin az kalgini söyledim (birdaha kullanmiycam diye beklerken 10. Haftaya kadar kullanacagimi söyledi bana )
Kullandığım ilaçlar
progestan 50 ml. 2 adet kalcadan hergün
Clexane koldan iğne hergün
Estrofem günde 3 defa iciliyor
Folio günde 1 iciliyor
Coraspin günde 1 iciliyor
Benim gibi pozitif sonuçtan sonra kullanmaya devam eden varmı ignelerini merak ediyorum arkadaşlar.
Günaydın.crinone jel bazisinda mantar gibi yada tahrislere sebeb oluyor.doktorun muayene edip ilaç değiştirir iğneyle döner.önemli bir konu bence göz ardı etme.dr ara.inş kandada pozitifi görürsün.iyi aksamlar canlar.ya benim biri kotu digeei iyi iki sey konusunda size danismam lazim birincisi crinone jel cok tahris yanma kasinti yapti herkeste oluyo diye hastaneyi aramdm yalniz bende artti ne yapmam lazim.ayrıca transferimin 9.gunu evde idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti cift embriyo kondu ilaclari etkisi olabilir pozitif olması..
Günaydın.crinone jel bazisinda mantar gibi yada tahrislere sebeb oluyor.doktorun muayene edip ilaç değiştirir iğneyle döner.önemli bir konu bence göz ardı etme.dr ara.inş kandada pozitifi görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?