2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Bugün kanama olduğu için gitmek zorunda kaldim doktora kalp atışını duyamadi karından muaya etti. Pazartedi tekrar çağırdı o gün duyabiliriz insallah.
canım duyamaman gayet normal bence çok erken çünkü. Aramızda 2 gün var seninle ama benim doktorum daha 11 ocak a çağırdı o zaman bile duyacağım kesin değil. Üzülme kanaman için birşey söyledimi dikkat et kendine.

Bugün kanama olduğu için gitmek zorunda kaldim doktora kalp atışını duyamadi karından muaya etti. Pazartedi tekrar çağırdı o gün duyabiliriz insallah.
insallah duyarsin canim korkma
Adet tarihini gectin galiba progestan almiyomusun

Son düzenleme:
Herkese merhaba Allah tüm bebekleri sağlıkla anmelerine kavuştursun inşallah. Kimsenin emeğini boşa çıkarmasın rabbim.

Yok canım henüz miğde bulantısı değilde iştahsızlık var.amin canım inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik yaşarız...

Ya kızlar alt karin bölgemde ve kasiklarmda ara ara ani sancılar falan oluyor normal mi bu siz de olmusmuydu çok şükür 7. Gunumdeyim test günüm gelse de artık şu meraktan kurtulsam çok stres olmaya basladm

Silik te olsa çıktıysa tutmuş demek. .hadi gözün aydın

Ya kızlar alt karin bölgemde ve kasiklarmda ara ara ani sancılar falan oluyor normal mi bu siz de olmusmuydu çok şükür 7. Gunumdeyim test günüm gelse de artık şu meraktan kurtulsam çok stres olmaya basladm
Sanci varsa yerleşiyor..tutunmaya çalışıyor. .hep uzan dikkat et

Hiç uzanıyor um ki ya bugün sabahtan beri alışveriş merkezndeyiz misafrlerimiz var onları gezdiriyoruz yemek yedik birazdan da başka biyere otrmaya gidicez bide dusuyodum az kalsın biraz yere sert basmak zorunda kaldm valla bi ağrı oldu o anda ama inş bsey olmamistir allahım korur inş ya çok Üzgünüm bsey olduysa die

Misafir anlayışli olsun..hamileyim agrim var deyin onlara

Yrn gidiyorlar artık bu son akşam yrn rahatım inş ya salı ya kadar full yaticam vallahi yoruldum zaten rahmimde çok değişik ağrılar var zaten çok sisim hep gazım var hiç rahat değil şu gaz problemi gerçekten sıkıntılı sürekli tuvaletteyim hava da çok soğuk Afedersiniz donuyorum vallahi

Bütün gün yatmak değilde, normal zamanlara göre daha dikkatli olmak gerekiyormuş...çok yorma kendini temizlik vs biraz ağırdan al en ufak bişeyde de üzülme

Bütün gün yatmak değilde, normal zamanlara göre daha dikkatli olmak gerekiyormuş...çok yorma kendini temizlik vs biraz ağırdan al en ufak bişeyde de üzülme
İnş canm bakalım az kaldı çok şükür test gunu me hayırlısı artik ya allah vercekmis olduktan sonra dmi herseyin hayrlisi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…