- Konu Sahibi almina 5461
-
Ben Yarin gideceğim insallah duyarim kalp atışlarını. Yarin transferden sonra 23. günüm oluyor.Transferden kac gun sonra oluyo canim kalp atisi icin
Masallah hadi hayirlisi insallah duyarsinBen Yarin gideceğim insallah duyarim kalp atışlarını. Yarin transferden sonra 23. günüm oluyor.
hadi bakalım inşallah bize de haber ver.Ben Yarin gideceğim insallah duyarim kalp atışlarını. Yarin transferden sonra 23. günüm oluyor.
Masallah hadi hayirlisi insallah duyarsin
Bugün kanama olduğu için gitmek zorunda kaldim doktorahadi bakalım inşallah bize de haber ver.
canım duyamaman gayet normal bence çok erken çünkü. Aramızda 2 gün var seninle ama benim doktorum daha 11 ocak a çağırdı o zaman bile duyacağım kesin değil. Üzülme kanaman için birşey söyledimi dikkat et kendine.Bugün kanama olduğu için gitmek zorunda kaldim doktorakalp atışını duyamadi karından muaya etti. Pazartedi tekrar çağırdı o gün duyabiliriz insallah.
insallah duyarsin canim korkmaBugün kanama olduğu için gitmek zorunda kaldim doktorakalp atışını duyamadi karından muaya etti. Pazartedi tekrar çağırdı o gün duyabiliriz insallah.
Merhaba canım ben de seninle aynıyım 30 kasımda transfer oldu 7 ocakta inşallah kalp atışı için gidicem ☺
Insallah sağlıkla duyarız canim bebislerimizin kalplerini :) test gunumden sonra Once 10 gun sonra gel sonra da garanti olsun 15 gun sonra gel dedi. Cumartesi 13. gun oluyor insallah duyarim ya :) Bulantilarin başladı mi kanamasiz sıkıntısız hamilelik gecirirsin Insallah canım
Amin canım inşallah sağlıkla ilerler gebeliğimiz buradaki tüm arkadaşlarımızın daÇok sevindim inşallah kalp atışlarını sorunsuz sağlıklı bir şekilde duyarız...
Silik te olsa çıktıysa tutmuş demek. .hadi gözün aydıniyi aksamlar canlar.ya benim biri kotu digeei iyi iki sey konusunda size danismam lazim birincisi crinone jel cok tahris yanma kasinti yapti herkeste oluyo diye hastaneyi aramdm yalniz bende artti ne yapmam lazim.ayrıca transferimin 9.gunu evde idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti cift embriyo kondu ilaclari etkisi olabilir pozitif olması..
Sanci varsa yerleşiyor..tutunmaya çalışıyor. .hep uzan dikkat etYa kızlar alt karin bölgemde ve kasiklarmda ara ara ani sancılar falan oluyor normal mi bu siz de olmusmuydu çok şükür 7. Gunumdeyim test günüm gelse de artık şu meraktan kurtulsam çok stres olmaya basladm
Misafir anlayışli olsun..hamileyim agrim var deyin onlaraHiç uzanıyor um ki ya bugün sabahtan beri alışveriş merkezndeyiz misafrlerimiz var onları gezdiriyoruz yemek yedik birazdan da başka biyere otrmaya gidicez bide dusuyodum az kalsın biraz yere sert basmak zorunda kaldm valla bi ağrı oldu o anda ama inş bsey olmamistir allahım korur inş ya çok Üzgünüm bsey olduysa die
Bütün gün yatmak değilde, normal zamanlara göre daha dikkatli olmak gerekiyormuş...çok yorma kendini temizlik vs biraz ağırdan al en ufak bişeyde de üzülmeYrn gidiyorlar artık bu son akşam yrn rahatım inş ya salı ya kadar full yaticam vallahi yoruldum zaten rahmimde çok değişik ağrılar var zaten çok sisim hep gazım var hiç rahat değil şu gaz problemi gerçekten sıkıntılı sürekli tuvaletteyim hava da çok soğuk Afedersiniz donuyorum vallahi
İnş canm bakalım az kaldı çok şükür test gunu me hayırlısı artik ya allah vercekmis olduktan sonra dmi herseyin hayrlisi inşBütün gün yatmak değilde, normal zamanlara göre daha dikkatli olmak gerekiyormuş...çok yorma kendini temizlik vs biraz ağırdan al en ufak bişeyde de üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?