- Konu Sahibi almina 5461
-
sabah testte verdim 129 çıktı Elhamdülillah :) inşallah yükselmesi devam eder. Çift embriyo konuldu ikiz olabilir mi değer nasılgünaydın arkadaşlar bugün transferimin 8. Günü test günüm normal de yarın ama sabah kalkınca idrar testi yaptım, ilk önce bişey yıktu ama sonra ikinci çizgi silik çıktı. Siz yaptınızmı erken idrar testi
Hayırlı olsun cnm inslh sağlıkla kucağına da alırsın değerin gayet güzel kaçıncı gün embiryosuydu cnm erken yapmissin inslh ikizdirsabah testte verdim 129 çıktı Elhamdülillah :) inşallah yükselmesi devam eder. Çift embriyo konuldu ikiz olabilir mi değer nasıl
amin canım inşallah. 5. Gün ebriyosu. Sağolsın.Hayırlı olsun cnm inslh sağlıkla kucağına da alırsın değerin gayet güzel kaçıncı gün embiryosuydu cnm erken yapmissin inslh ikizdir
sabah testte verdim 129 çıktı Elhamdülillah :) inşallah yükselmesi devam eder. Çift embriyo konuldu ikiz olabilir mi değer nasıl
sabah testte verdim 129 çıktı Elhamdülillah :) inşallah yükselmesi devam eder. Çift embriyo konuldu ikiz olabilir mi değer nasıl
caspe_r merhaba giittinmi doktoraBen Yarin gideceğim insallah duyarim kalp atışlarını. Yarin transferden sonra 23. günüm oluyor.
Gittim canım. Kalp atışıni dışarı veremedi henüz. Ama ekranda görüntü çok şükür. 10 gün rapor verdi kanamam var yatiyorum [öyle sen ne yaptın canimcaspe_r merhaba giittinmi doktora
yani hoca tespit ettide kalbinin attigini sen mi duyamadin canim ? gecmis olsun cok yat dinlen. ben calisiyorum malesef, aslinda haftaya ptesine cagirdi hoca beni ama kan pihtilasmasi testim cikmis cars gidip onu gosterecem hemde toksoplasma icin kan verecem. bilmiyorum o gun ultrasona alir mi hoca yoksa ptesine mi çağırır.Gittim canım. Kalp atışıni dışarı veremedi henüz. Ama ekranda görüntü çok şükür. 10 gün rapor verdi kanamam var yatiyorum [öyle sen ne yaptın canim
Can'ım değerin süper bende 9. gün.5.gün embriyosu mu ikiz galiba hayırlısı ile inşallah.Kızlar 9. Günüm 235 çıktı nasıl sizce çok mutluyum inş iki katında çıkar çarşamba b daha yaptrcam
9. Günüm 5. Gün embriyosu inş ikiz dir in keseyi de görürüm kese de belli olur dedi doktor çok Üşüyorum ama ya normal mi nrmalde de vücut ismin artması gerekmiyor muyduCan'ım değerin süper bende 9. gün.5.gün embriyosu mu ikiz galiba hayırlısı ile inşallah.
o üşüme heyecandandır Can'ım.vücut ısısı artıyor diyorlar Can'ım ama sen boşver kandaki sonucun önemli olan.canım her hangi bir belirti yaşadın mı?Evet canm
9. Günüm 5. Gün embriyosu inş ikiz dir in keseyi de görürüm kese de belli olur dedi doktor çok Üşüyorum ama ya normal mi nrmalde de vücut ismin artması gerekmiyor muydu
İlk denemende uğraşmadan hamile kalmışsın çok şanslısın tebrikler darısı başımıza artık.Kızlar bendevarim ilk dememde kaldım 30aralıkda ogrendım 4 haftalık goguslerım çok acıyo bırde her an adet olacakmışım gibi geliyor
Bende çalışıyorum canım izin olayi mahvediyor insani ya. Suan raporluyum. Evet canım doktorum canlanma var ekranda görünüyor dedi hareket ediyor gibi değişikti :) ama daha dışarı verilecek büyüklükte değilmiş 2 hafta sonra kalp atışına gel dedi. Tabi bu arada başka doktorada gidiyorum kanama dolayısıyla komtrole gittiğimde duyariz bizde insallah :) pihtilasma testi nasil2 yapılıyor bende yaptıracağım da sorun yoktur insallah. Toksplazma testi bu haftalarda mi oluyor canım bana birşey demedilerdeyani hoca tespit ettide kalbinin attigini sen mi duyamadin canim ? gecmis olsun cok yat dinlen. ben calisiyorum malesef, aslinda haftaya ptesine cagirdi hoca beni ama kan pihtilasmasi testim cikmis cars gidip onu gosterecem hemde toksoplasma icin kan verecem. bilmiyorum o gun ultrasona alir mi hoca yoksa ptesine mi çağırır.
toksoplazma genelde ne zaman yaptırılıyor emin değilim canım. Bizim evimizde kedimiz var ondan acele ettik biraz gerçi kediden geçme ihtimali iyi yıkanmamış sebze meyveden çiğ etten daha zormuş ama yinede içimiz rahat etsin. Pıhtılaşma rutin yapılan bir şey değil genetik adı altında yapılıyor biz doktorumuzdan rica minnet istedik. Eğer baktırmak istiyorsan fazla gecikme gebelik ilerliyor. Çift doktor takibini bende istiyorum ama henüz karar vermedim hastaneyeBende çalışıyorum canım izin olayi mahvediyor insani ya. Suan raporluyum. Evet canım doktorum canlanma var ekranda görünüyor dedi hareket ediyor gibi değişikti :) ama daha dışarı verilecek büyüklükte değilmiş 2 hafta sonra kalp atışına gel dedi. Tabi bu arada başka doktorada gidiyorum kanama dolayısıyla komtrole gittiğimde duyariz bizde insallah :) pihtilasma testi nasil2 yapılıyor bende yaptıracağım da sorun yoktur insallah. Toksplazma testi bu haftalarda mi oluyor canım bana birşey demedilerde
Anladım canım benim teşekkür ederim bilgilendirme icin.toksoplazma genelde ne zaman yaptırılıyor emin değilim canım. Bizim evimizde kedimiz var ondan acele ettik biraz gerçi kediden geçme ihtimali iyi yıkanmamış sebze meyveden çiğ etten daha zormuş ama yinede içimiz rahat etsin. Pıhtılaşma rutin yapılan bir şey değil genetik adı altında yapılıyor biz doktorumuzdan rica minnet istedik. Eğer baktırmak istiyorsan fazla gecikme gebelik ilerliyor. Çift doktor takibini bende istiyorum ama henüz karar vermedim hastaneye
kızlar bugün 10. Gün değerim 283 çıktı :) Elhamdülillahsabah testte verdim 129 çıktı Elhamdülillah :) inşallah yükselmesi devam eder. Çift embriyo konuldu ikiz olabilir mi değer nasıl
Maşallah canım hayırlı olsun Rabbim tamamina erdirsin cümlemizinkinikızlar bugün 10. Gün değerim 283 çıktı :) Elhamdülillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?