- Konu Sahibi almina 5461
-
Benim hala devam ediyor canım ne yazık ki. Cleaxan iğneyi kesmemi söyledi i artıyor olabilir dedi kestim insallah işe yarar daSenin kanaman kesildi mi canm herşey yolundadır inşallah
Ne kadar sürdü canım senin kanaman. Hep lekelenme gibi mi yoksa kanamaya da dönüyor muSlm kızlar sesiniz çıkmıyor ne alemdesiniz.hamişlik nasil gidiyor.ben 10 gün daha raporluyum kahverengi akıntılarım Son gaz devam ediyorRabbim hepimize sağlıklâ sihhatle bebeklerimizi kucağımiza almayi nasib etsin.
Benim hala devam ediyor canım ne yazık ki. Cleaxan iğneyi kesmemi söyledi i artıyor olabilir dedi kestim insallah işe yarar da
Sen nasılsın nasil bebisler
Coraspin kullanıyomusn oda yapabilir bende durumlar normal bi akıntım çoğaldı ve mide bulantım oluyor arada neyse kanaman olsa da önemli değil bebişin iyi olsn gelişsin de inşallahBenim hala devam ediyor canım ne yazık ki. Cleaxan iğneyi kesmemi söyledi i artıyor olabilir dedi kestim insallah işe yarar da
Sen nasılsın nasil bebisler
Yok canım coraspirin hiç vermedi bana. Şükür gelişimi iyiymis hatta önden gidiyor şükür bebeğim. Bulantiya cubuk kraker çok iyi geliyor benimde başladı o iyi geliyor banaCoraspin kullanıyomusn oda yapabilir bende durumlar normal bi akıntım çoğaldı ve mide bulantım oluyor arada neyse kanaman olsa da önemli değil bebişin iyi olsn gelişsin de inşallah
En çokta ilaçları içerken midem çok bulanıyor bende kraker yanımda taşıyorm artk :)Yok canım coraspirin hiç vermedi bana. Şükür gelişimi iyiymis hatta önden gidiyor şükür bebeğim. Bulantiya cubuk kraker çok iyi geliyor benimde başladı o iyi geliyor bana
Ayy evet ilaçlarla artıyor sanki. Hangi ilaçları aliyorsun simdiEn çokta ilaçları içerken midem çok bulanıyor bende kraker yanımda taşıyorm artk :)
Canım benim 3 kere kanama.oldu.ama.çok ciddi parça falan düşürdüm.ama.yatınca ve iğneleri olunca kesiliyor.ama ciddi anlamda kahverengi akıntım var.benim kanama alanım çok büyüktü.üçüncü bi bebek kesesi kdr dedi dr.22 gündür yatıyorum sdce wc iğne. Ve dr için kalkıyorum. Şimdi 10 gün daha yatıp kontrole gideceğim.seninki hala kanama şeklindemi hiçmi kesilme olmuyor.progestan iğneyi günlük vuruluyormusun?Ne kadar sürdü canım senin kanaman. Hep lekelenme gibi mi yoksa kanamaya da dönüyor mu
Elevit coraspin folik asit b vitamini blexe li bişey akşamlarıda hibor kan sulandırıcı iğneAyy evet ilaçlarla artıyor sanki. Hangi ilaçları aliyorsun simdi
Bende 15 gündür yatıyorum canim. Kanama bolgem senin gibi demek ki kese buyuklugunde. Lekelenmeye dönüşüyor bazen de lekelenme seklinde belli olmuyor. Progesteronu hap olarak 3 öğün kullanıyorum. Haftada bir pruloton depo vuruluyorun canımCanım benim 3 kere kanama.oldu.ama.çok ciddi parça falan düşürdüm.ama.yatınca ve iğneleri olunca kesiliyor.ama ciddi anlamda kahverengi akıntım var.benim kanama alanım çok büyüktü.üçüncü bi bebek kesesi kdr dedi dr.22 gündür yatıyorum sdce wc iğne. Ve dr için kalkıyorum. Şimdi 10 gün daha yatıp kontrole gideceğim.seninki hala kanama şeklindemi hiçmi kesilme olmuyor.progestan iğneyi günlük vuruluyormusun?
Baya olmuş bebeğin büyümüş ve sağlıklı. Aldırma bence. Yazık ya. Belki bebek doğduktan sonra düzelir herşeyKızlar merhaba yardımında ihtiyacım var okadar içinden çıkılmaz bi hal aldığı hayatım değişik fikirler duymaya ihtiyacım var..ben tüp bebekle hamile kaldım ilk denemede 8+6 haftalık genetik bebgim gayet iyi amaeesinle boşanmak üzereyiz bu konu net kesin kararlıydı ilimizde bebeğimi aldirmami istedi önce sonra bana bıraktı ne istiyorsan öyle yap diye bizde mezhep farklılığı var 8 yıldır evli olmamıza rağmen çözemedikleri benim yasim 30 oldu ciddi anlamda anne olmak istiyordum ve ilk denemede oldu ama eşim onu bir sünni gibi yetiştirmede ödü kopuyor oda işin içinden çıkamıyor neden anne olmaya turistik diye kiziyorum kendime ama bunun içinde artık çok geç cikmazdayim yanı
Evet canım ondan olabilir dedi doktor inşallah azalirda. Ediyorum bol bol birşey olmaz insallahKan sulandirici ignelerin kanamayi arttirdigini okumustum sanki onu kestigine gore insaAllah kanaman durur.. kotu dusunme bol bol dua et birakma kendini sakin
Anladım canım Rabbim ikimizé ve tüm şifa bekleyenlere şifa versin insAllah.ben kanama başlamadan önce. Bile prolutonu 3 günde bir kullanıyordum. Kanama olur olmaz dr ilaci progestAn 2 Ampul günlüğe çevirdi. İnşallah en kisa surede geçer. İnsan böyle hep bi diken üstündeBende 15 gündür yatıyorum canim. Kanama bolgem senin gibi demek ki kese buyuklugunde. Lekelenmeye dönüşüyor bazen de lekelenme seklinde belli olmuyor. Progesteronu hap olarak 3 öğün kullanıyorum. Haftada bir pruloton depo vuruluyorun canım
Progestanin depo.şekli o yüzden haftada bir yada 3 günde bir yapılıyor.Pruloton ne icin?
Günaydın.kaçıncı gün embriyosu transferi edildi.benim 5.gün embriyosu 9.gün kanda çıkti.panikleme inş tutunma lekelenmesidir.adet baslamadiysa umut vardır unutma.Selam arkadaşlar aslında uzun zamandır üyeyim siteye ve sizleri hep takip ediyorum. Hamile olanların devamını, isteyenlere de en kısa sürede inşallah allahım nasip etsin. 8 Ocak transfer günüm daha 20 sinde test yapacağım ama bugün tırnak üstü kadar pıhtı geldi karın ağrımda var. Normalde 35-37 günde adet olurum bu kadar erken tutmadığı belli olur mu tahlil yaptırsam bişey çıkar mı acaba çok korkuyorum tutmadı diye böyle olan oldu mu acaba
Amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.inşaallah tutmuştur.Allah verecek olduktan sonra hiç takılma sen yaşa.pazartesi inşaallah güzel sonuçlar alır bizlerle de paylaşırsın.3. gün canım inş. öyledir yaşım 41 giderek şansım azalıyor Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?