- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi almina 5461
-
Kızlar merhaba yardımında ihtiyacım var okadar içinden çıkılmaz bi hal aldığı hayatım değişik fikirler duymaya ihtiyacım var..ben tüp bebekle hamile kaldım ilk denemede 8+6 haftalık genetik bebgim gayet iyi amaeesinle boşanmak üzereyiz bu konu net kesin kararlıydı ilimizde bebeğimi aldirmami istedi önce sonra bana bıraktı ne istiyorsan öyle yap diye bizde mezhep farklılığı var 8 yıldır evli olmamıza rağmen çözemedikleri benim yasim 30 oldu ciddi anlamda anne olmak istiyordum ve ilk denemede oldu ama eşim onu bir sünni gibi yetiştirmede ödü kopuyor oda işin içinden çıkamıyor neden anne olmaya turistik diye kiziyorum kendime ama bunun içinde artık çok geç cikmazdayim yanı
Sakin bebeğini aldirmaCanım şimdi okudum ınan çok ama çok üzüldüm...sünni gibi yetistirmenden korkması ne saçma sapan bir duru
Canım çok üzüldüm.Rabbim sabır versin.diyecek hicbirsey bulamıyorum çok kötü oldum.Selam arkadaşlarmalesef ki bebeğini kaybettim.....dilerim hepiniz bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alır kokularını içinize çekersiniz.... Allaha emanet olun...
Cnm çok üzüldüm ama neden kaybettim allahım yerini hayırlı evlatlarla doldursun insSelam arkadaşlarmalesef ki bebeğini kaybettim.....dilerim hepiniz bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alır kokularını içinize çekersiniz.... Allaha emanet olun...
Canim kan sulandırıcı iğne kullaniyormuydun .hayırlısı canım sağlıklı bi bebek olsaydı inan hiç bi sebep olmazdı allahım hayırlısı versin zaten Dualarimiz da öyle değil mi hep hayırlısı diye dua ediyoruz . Allah sana sabır ve sağlık versin ins en yakın zamanda tekrar hamile kalirsin7 haftalığa geldiğinde dr um bir hafta geride demişti ama kalbi çok güzel atıyordu...daha sonra tam 8 haftasında gittik kontrole gelişim 6 da kalmış ve zaten uzun süre kalp atışı aradı ama bulamadı dr um...ertesi günde aldilarbir hafta sonra patoloji sonucu temiz çıktı dediler..şimdi sadece eşimden ve benden alınan kan sonuçlarını bekliyoruz kromozom testi...bunda da sorun çıkmazsa ki dr büyük ihtimalle kromozomlar temiz çıkacak dedi....bilemiyorum o halde sorun ne ne yapabilirim inanın bilemiyorum...herşeyin hayirlisi
Progestanim var zaten iki tane kullaniyodum nrmalde 3 e çıkarttım 3 e çıkarnca geçti canm doktor da ole dedi önemli bsey yoktur ama kirmizya dönerse gel dedi bakalm smdi lik geçti gb inş olmaz tekrarCanım senin tüp bebek değilmi???zaten 12.haftaya kdr progestAn iğne yada proluton depot vermiş olması gerekirdi.dinlen çok fazla kalkma ve bol sıvı tüket.doktorlar kahverengi lekeden korkmuyor ama sen yinede tedbirini al.
Kızlar merhaba yardımında ihtiyacım var okadar içinden çıkılmaz bi hal aldığı hayatım değişik fikirler duymaya ihtiyacım var..ben tüp bebekle hamile kaldım ilk denemede 8+6 haftalık genetik bebgim gayet iyi amaeesinle boşanmak üzereyiz bu konu net kesin kararlıydı ilimizde bebeğimi aldirmami istedi önce sonra bana bıraktı ne istiyorsan öyle yap diye bizde mezhep farklılığı var 8 yıldır evli olmamıza rağmen çözemedikleri benim yasim 30 oldu ciddi anlamda anne olmak istiyordum ve ilk denemede oldu ama eşim onu bir sünni gibi yetiştirmede ödü kopuyor oda işin içinden çıkamıyor neden anne olmaya turistik diye kiziyorum kendime ama bunun içinde artık çok geç cikmazdayim yanı
Canim kan sulandırıcı iğne kullaniyormuydun .hayırlısı canım sağlıklı bi bebek olsaydı inan hiç bi sebep olmazdı allahım hayırlısı versin zaten Dualarimiz da öyle değil mi hep hayırlısı diye dua ediyoruz . Allah sana sabır ve sağlık versin ins en yakın zamanda tekrar hamile kalirsin
Kan sulandirici iğne kullandım jelde kullandım coraspinde kullandim hersey yolundaydi sonra ne olduysa kalp durdu
Merhaba, Çok geçmiş olsun. Hamile kalmak yeterli değil. herşey bizim için. Ve bu süreçte farklı olaylarda gerçekleşebiliyor maalesef. Aslında maalesef demek pek de doğru olmayabilir. Herşeyin hayırlısı. Umarım en kısa sürede hayırlısıyla tekrar hamile kalır bebeğine kavuşursun.
Genetk problem varsa pgt yapılıyor embriyolara sağlıklı olanlar transfer ediliyor bende oyle hamile kaldm problemimiz yoktu ama tup bebekle duşuğum olmuştu sana da büyük bi ihtmalle pgt yapalım denilcek ama pgtnin de garantisi yok bi arkadaş onla hamile kaldı bebeğnin kalbi durmuş kurtaj olacakÇok teşekkür ederim evet hamile kalmak da önemli ama devam etmesi dahada önemli oluyo...beklediğimiz kromozom testi var sonuç çıkınca bakalım dr muz ne dicem ne yapılacak çok merak ediyorum..herşeyin hayirlisi
Lekelenmeye döndü canım şükür. Cleaxani biraktirmisti doktor o yapıyormuş büyük ihtimal bolgeside azaldı baya. Ama bugün test sonucumu aldık pihtilasmam varmış nasıl olacak bilemedim. Sen nasılsın geçti mi kanamam
Genetk problem varsa pgt yapılıyor embriyolara sağlıklı olanlar transfer ediliyor bende oyle hamile kaldm problemimiz yoktu ama tup bebekle duşuğum olmuştu sana da büyük bi ihtmalle pgt yapalım denilcek ama pgtnin de garantisi yok bi arkadaş onla hamile kaldı bebeğnin kalbi durmuş kurtaj olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?