2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Canım şimdi okudum ınan çok ama çok üzüldüm...sünni gibi yetistirmenden korkması ne saçma sapan bir duru

Selam arkadaşlar malesef ki bebeğini kaybettim.....dilerim hepiniz bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alır kokularını içinize çekersiniz.... Allaha emanet olun...

Selam arkadaşlar malesef ki bebeğini kaybettim.....dilerim hepiniz bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alır kokularını içinize çekersiniz.... Allaha emanet olun...
Cnm çok üzüldüm ama neden kaybettim allahım yerini hayırlı evlatlarla doldursun ins

7 haftalığa geldiğinde dr um bir hafta geride demişti ama kalbi çok güzel atıyordu...daha sonra tam 8 haftasında gittik kontrole gelişim 6 da kalmış ve zaten uzun süre kalp atışı aradı ama bulamadı dr um...ertesi günde aldilar bir hafta sonra patoloji sonucu temiz çıktı dediler..şimdi sadece eşimden ve benden alınan kan sonuçlarını bekliyoruz kromozom testi...bunda da sorun çıkmazsa ki dr büyük ihtimalle kromozomlar temiz çıkacak dedi....bilemiyorum o halde sorun ne ne yapabilirim inanın bilemiyorum...herşeyin hayirlisi

Canim kan sulandırıcı iğne kullaniyormuydun .hayırlısı canım sağlıklı bi bebek olsaydı inan hiç bi sebep olmazdı allahım hayırlısı versin zaten Dualarimiz da öyle değil mi hep hayırlısı diye dua ediyoruz . Allah sana sabır ve sağlık versin ins en yakın zamanda tekrar hamile kalirsin

Kızlar benim bulantı ve kusmalarim halen devam ediyor karnimda hiç çıkmadı yarın kontrolümüz var çok korkuyorum yavrum inşallah iyidir

Progestanim var zaten iki tane kullaniyodum nrmalde 3 e çıkarttım 3 e çıkarnca geçti canm doktor da ole dedi önemli bsey yoktur ama kirmizya dönerse gel dedi bakalm smdi lik geçti gb inş olmaz tekrar

Canım merhaba, durum her neyse eminimki senin için çok zordur. Ancak her ne olursa olsun hiçbirşey bebeğini aldırmalısın cevabını sanırım kimseye verdiremez burda. Sende tüp bebek yaptırdıysan ne zor süreçlerden geçtiğimizi zaten biliyorsun. Denk gelmiş böyle bir durumda gelmiş bebeğin ancak yinede bir canlı. Bizde eşimle farklı mezheplerdeniz ancak biz bu konuyu aramızda konuşmuyoruz. Yani konuşulacak bir konu olarak bile görmüyoruz. Gerçekten siz yada aileleriniz bunu sıkıntı yapacak insanlar olsaydınız en başından iş evlilikle sonuçlanmazdı diye düşünüyorum. Nihayetinde aynı dine bağlı mezheplerden bahsediyorsak bebeğin mezhebinin ne önemi var. Çok fazla anlam yüklemek bana anlamsız geliyor. Heleki bu böyle bir durumda sorun ediliyorsa hiç mi hiç önemli değil. Herkes kendi yaşadığını kendisi bilir ancak bu sorunun doğru cevabı bellidir. İnşallah senin ve eşin için en hayırlısı olur.

Kan sulandirici iğne kullandım jelde kullandım coraspinde kullandim hersey yolundaydi sonra ne olduysa kalp durdu

Kan sulandirici iğne kullandım jelde kullandım coraspinde kullandim hersey yolundaydi sonra ne olduysa kalp durdu

Merhaba, Çok geçmiş olsun. Hamile kalmak yeterli değil. herşey bizim için. Ve bu süreçte farklı olaylarda gerçekleşebiliyor maalesef. Aslında maalesef demek pek de doğru olmayabilir. Herşeyin hayırlısı. Umarım en kısa sürede hayırlısıyla tekrar hamile kalır bebeğine kavuşursun.

Çok teşekkür ederim evet hamile kalmak da önemli ama devam etmesi dahada önemli oluyo...beklediğimiz kromozom testi var sonuç çıkınca bakalım dr muz ne dicem ne yapılacak çok merak ediyorum..herşeyin hayirlisi

Genetk problem varsa pgt yapılıyor embriyolara sağlıklı olanlar transfer ediliyor bende oyle hamile kaldm problemimiz yoktu ama tup bebekle duşuğum olmuştu sana da büyük bi ihtmalle pgt yapalım denilcek ama pgtnin de garantisi yok bi arkadaş onla hamile kaldı bebeğnin kalbi durmuş kurtaj olacak

Bu P g t dediğiniz dondurulmuş embriyolari cozdurup içinden sıvı alıp bakma işimi...şayet sıvı iyi çıkmazsa embriyolar çöp olur demişti..iyi sağlıklı çıkarsa ona göre transfer ederiz dedi.yoksa başka birşey mi..garantisidir yok diyorsunuz off çok zor işler...Allah h ayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…