- 10 Aralık 2015
- 17
- 2
- 1
- 46
- Konu Sahibi almina 5461
-
Canım merhaba. yazını büyük bir heyecanla okudum. birde ikidebir bunu benmi yazmışım yooo diye tekrar tekrar bakıyorum. çünkü aynı şeyleri paylaşıyoruz. Nasıl mı :)[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]Merhaba, bu siteye yeni üye oldum...
Tüp bebek tedavisine başlamadan önce bu siteden oldukça faydalı bilgiler edindim en önemlisi de umudun ne Olduğunu ve nasıl Sabırla ve umutla Herşeyin üstesinden gelinebilineceğini öğrendim.
Ilk Tüp bebek denemem için doğru doktor seçimi ve özellikle laboratuvar ı ayrıca gelişmiş teknolojiyi kullanmaları benim için oldukça önemliydi. Bunun için araştırma Yaptım. ek olarak da deneyimleyen çok yakın bir arkadaşım vardı ve sağlıkla ikizlerini kucağına almıştı. Bu sebeplerden dolayı da Acıbadem maslakta bulunan Sayın hocam Prof.Dr.Bülent Tıraş ı ile ilk tüp bebek denememizi yapmaya eşimle karar verdik. Herseyde oldukça olumlu geçti şu günüme kadar çok şükür 2 Aralık da 2 embriyo transferi yapıldı 1.embriyo 4bb 2.embriyo ise 3 bb kalitesindeydi.Şimdiyse aşağıdaki ilaçları kullanmaya devam ediyorum. Ayrıca dün ve ondan önce ki gün de üst üste idrar da gebelik testi Yaptım. Her ikisinde de ikinci çizgi silik çizgi çıktı. Kan testim ise bu pazar günü ve şu anda büyük bir umutla kanda ki Beta BCG değerlerinde Artış yani pozitif görebilirim... Sabırla bekliyorum......
İlaçlarım:
Folio günde 1
Coraspin günde 1
Estrofem günde 3
Hıbor enjektör günde 1 Göbek
Protestan enjektör günde 1
Umarım evlatlarımızı hayırlı ve sağlıklı olarak kucağımıza alabilmeyi yüce Rabbim bizlere nasip eder[/COLOR]
İnslh hayirlisiyla gorursun cnm idrarda gorduysen pozitifi kanda kesin çıkar kaçıncı gün transferi oldun cnm[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]Merhaba, bu siteye yeni üye oldum...
Tüp bebek tedavisine başlamadan önce bu siteden oldukça faydalı bilgiler edindim en önemlisi de umudun ne Olduğunu ve nasıl Sabırla ve umutla Herşeyin üstesinden gelinebilineceğini öğrendim.
Ilk Tüp bebek denemem için doğru doktor seçimi ve özellikle laboratuvar ı ayrıca gelişmiş teknolojiyi kullanmaları benim için oldukça önemliydi. Bunun için araştırma Yaptım. ek olarak da deneyimleyen çok yakın bir arkadaşım vardı ve sağlıkla ikizlerini kucağına almıştı. Bu sebeplerden dolayı da Acıbadem maslakta bulunan Sayın hocam Prof.Dr.Bülent Tıraş ı ile ilk tüp bebek denememizi yapmaya eşimle karar verdik. Herseyde oldukça olumlu geçti şu günüme kadar çok şükür 2 Aralık da 2 embriyo transferi yapıldı 1.embriyo 4bb 2.embriyo ise 3 bb kalitesindeydi.Şimdiyse aşağıdaki ilaçları kullanmaya devam ediyorum. Ayrıca dün ve ondan önce ki gün de üst üste idrar da gebelik testi Yaptım. Her ikisinde de ikinci çizgi silik çizgi çıktı. Kan testim ise bu pazar günü ve şu anda büyük bir umutla kanda ki Beta BCG değerlerinde Artış yani pozitif görebilirim... Sabırla bekliyorum......
İlaçlarım:
Folio günde 1
Coraspin günde 1
Estrofem günde 3
Umarım evlatlarımızı hayırlı ve sağlıklı olarak kucağımıza alabilmeyi yüce Rabbim bizlere nasip eder[/COLOR]
5.gün transferiydi benimkisi.... Ini.canım yaİnslh hayirlisiyla gorursun cnm idrarda gorduysen pozitifi kanda kesin çıkar kaçıncı gün transferi oldun cnm
Belki de benim saat tam 8:10 da yapıldı..Olabilir Yanımda birileri vardı aslında :) transfer günü ö kadar çok su içtim ki işi abartmıştım yani heyecandan ... bana dediler 25 dk.yatıcaksınız wc yasak inanın zaman geçmedi artık inliyorum zaman geçmedi çişe gidicem ben diye acıdan çocuğu unuttum öyle böyle değil canım hatta dedim çıkarken Yanımdaki yatanlara ayıp mı oldu ne :sCanım merhaba. yazını büyük bir heyecanla okudum. birde ikidebir bunu benmi yazmışım yooo diye tekrar tekrar bakıyorum. çünkü aynı şeyleri paylaşıyoruz. Nasıl mı :)
aynı dr aynı gün ve aynı embriyo aynı kalite v.b
bende 2 aralıkta Bülent hocada transfer oldum. bende bugün ve dün evde test yaptım ve benimde pozitif çıktı :) belkide yanyanaydık seninle :)
Canım merhaba. yazını büyük bir heyecanla okudum. birde ikidebir bunu benmi yazmışım yooo diye tekrar tekrar bakıyorum. çünkü aynı şeyleri paylaşıyoruz. Nasıl mı :)
aynı dr aynı gün ve aynı embriyo aynı kalite v.b
bende 2 aralıkta Bülent hocada transfer oldum. bende bugün ve dün evde test yaptım ve benimde pozitif çıktı :) belkide yanyanaydık seninle :)
Evet benimde 5. gun embryosu. aynı saattede transfer yapılmış. zaten aynı güne den getiriyolar galiba . pazar günü demişlerdi baanda test gününü. tabi ben dayanamadım. Belgin hanımda pazar çalışmıyoruz c.tesi yaptır dedi. tabi ben dayanamadım. bugün yaptırdım. az öncede sonucu aldım çok şükür. 439,63 çıktı :) sende yaptır istersen nasıl olsa idrarda çıkmış. bu arada o iğnelere 10 haftalık olana kadar devam ediyormuşuz.Senin yazını görünce yazmak istedim hatta içimden de aynı Dr dedim... Şimdi senin kan tahlilin ne zaman olacak ? Kalitesi de aynımıydı benimki gibi seninkinde 5.gün embriyoyu canım değil mi?
Dondurulmuş embriyo mu sizinki[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]Merhaba, bu siteye yeni üye oldum...
İlaçlarım:
Folio günde 1
Coraspin günde 1
Estrofem günde 3
Hayır dondurulmuş değildi benimkisi...Dondurulmuş embriyo mu sizinki
Ilgiden memnunmusunuz bulent tiras danBu arada senin oran oldukça yüksekmiş tekrar kan testi yaptıracak mısın peki?
Aynı İğneleri ve ilaçlarında mı 10.haftaya kadar kullanılacakmış?
Canim bol su ic ...kabızlık için ilaç verdi miHayır dondurulmuş değildi benimkisi...
Acikcasi benim aklımda bahceci fulya vardı ama orada mikrocip yontemi yokmuş. Sekreteri aradım daha uygulama asamasindayiz dedi sonra maslagi aradım. Neslihan hanimla konustum uyguluyoruz deyince orayı tercih etmek zorunda kaldim.çünkü maslak hakkında pek pozitif yorum yoktuBülent hoca iyi ancak tabi oldukça yoğun olduğu için ekibi BAKIYOR ancak mutlaka transferi kendisi yapıyor ve özellikle kendisinden bir isteğiniz olduğunda görmek istediğinizde ya da Konuşmak istediğinizde konuşabiliyorsunuz. Ama karşınız da sürekli Bülent hoca olmuyor kendisi olduğunda da oldukça ilgili oluyor. Ne beklediğinize bağlı bence ben hem iyi bir hoca iyi bir laboratuvar ve teknolojiyi kullanan iyi bir ekip bakıyordum çok ilgi beklemiyordum açıkçası ilk deneme için iyiydi bence.Ben memnun kaldım siz ilk defa mı yaptıracaksınız?
Ikınmak zarali miEk olarak Kabızlık için istenirse Alınacak Duphalac diye bir ilaç verdi ancak ben kullanmıyorum şimdilik bir sıkıntım yok gibi şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?