2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Hayırlısı olsun canım benim de 5.gün embriyo larıydı... Inanılmaz bir heyecan bazen unutuyorum bastırmaya çalıştığım için heyecanımı oldukça zor oluyor tabi erkenden heveslenmek istemiyorum aslında

Canım merhaba. yazını büyük bir heyecanla okudum. birde ikidebir bunu benmi yazmışım yooo diye tekrar tekrar bakıyorum. çünkü aynı şeyleri paylaşıyoruz. Nasıl mı :)
aynı dr aynı gün ve aynı embriyo aynı kalite v.b
bende 2 aralıkta Bülent hocada transfer oldum. bende bugün ve dün evde test yaptım ve benimde pozitif çıktı :) belkide yanyanaydık seninle :)

İnslh hayirlisiyla gorursun cnm idrarda gorduysen pozitifi kanda kesin çıkar kaçıncı gün transferi oldun cnm

Belki de benim saat tam 8:10 da yapıldı..Olabilir Yanımda birileri vardı aslında :) transfer günü ö kadar çok su içtim ki işi abartmıştım yani heyecandan ... bana dediler 25 dk.yatıcaksınız wc yasak inanın zaman geçmedi artık inliyorum zaman geçmedi çişe gidicem ben diye acıdan çocuğu unuttum öyle böyle değil canım hatta dedim çıkarken Yanımdaki yatanlara ayıp mı oldu ne :s

Senin yazını görünce yazmak istedim hatta içimden de aynı Dr dedim... Şimdi senin kan tahlilin ne zaman olacak ? Kalitesi de aynımıydı benimki gibi seninkinde 5.gün embriyoyu canım değil mi?

Senin yazını görünce yazmak istedim hatta içimden de aynı Dr dedim... Şimdi senin kan tahlilin ne zaman olacak ? Kalitesi de aynımıydı benimki gibi seninkinde 5.gün embriyoyu canım değil mi?
Evet benimde 5. gun embryosu. aynı saattede transfer yapılmış. zaten aynı güne den getiriyolar galiba . pazar günü demişlerdi baanda test gününü. tabi ben dayanamadım. Belgin hanımda pazar çalışmıyoruz c.tesi yaptır dedi. tabi ben dayanamadım. bugün yaptırdım. az öncede sonucu aldım çok şükür. 439,63 çıktı :) sende yaptır istersen nasıl olsa idrarda çıkmış. bu arada o iğnelere 10 haftalık olana kadar devam ediyormuşuz.

Süper yapmışsın canım hayırlı olsun inş. Çok sevindim senin adına darısı Başıma yarın ben de yaptırayım ö zaman gereksiz yere beklemeyeyim. Nerede yaptırdın testi Maslak Acıbadem de mi?

Dondurulmuş embriyo mu sizinki

Bu arada senin oran oldukça yüksekmiş tekrar kan testi yaptıracak mısın peki?
Aynı İğneleri ve ilaçlarında mı 10.haftaya kadar kullanılacakmış?

Bülent hoca iyi ancak tabi oldukça yoğun olduğu için ekibi BAKIYOR ancak mutlaka transferi kendisi yapıyor ve özellikle kendisinden bir isteğiniz olduğunda görmek istediğinizde ya da Konuşmak istediğinizde konuşabiliyorsunuz. Ama karşınız da sürekli Bülent hoca olmuyor kendisi olduğunda da oldukça ilgili oluyor. Ne beklediğinize bağlı bence ben hem iyi bir hoca iyi bir laboratuvar ve teknolojiyi kullanan iyi bir ekip bakıyordum çok ilgi beklemiyordum açıkçası ilk deneme için iyiydi bence.Ben memnun kaldım siz ilk defa mı yaptıracaksınız?

Ek olarak Kabızlık için istenirse Alınacak Duphalac diye bir ilaç verdi ancak ben kullanmıyorum şimdilik bir sıkıntım yok gibi şükür :)

Acikcasi benim aklımda bahceci fulya vardı ama orada mikrocip yontemi yokmuş. Sekreteri aradım daha uygulama asamasindayiz dedi sonra maslagi aradım. Neslihan hanimla konustum uyguluyoruz deyince orayı tercih etmek zorunda kaldim.çünkü maslak hakkında pek pozitif yorum yoktu

Biz de problem olmamasına rağmen riske atmamak için microchip istedik dediğim gibi ilgi yok siz sorun hep ilgiyi siz kendinize çekeceksiniz soru sorarak dediğim gibi bir ilgi beklemeyin bence açıkçası önemli olan işini yapmaya çalışan insanlar bence siz yönlendiren taleplerinizle derim ben. Ben ıkınmıyorum korkudan inan ama bilmiyorum bunu ne yazık ki :) Bülent bey burada aynı zamanda editör kendisine sorular sorabiliyorsunuz gördünüz mü yanıtlarını?

Benim kan testinin sonucu 45.78 çıktı...... Şükürler olsun Rabb'ime Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin inş.

HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN KIZLAR.
SAGLIKLI GEBELIK GECIRIN INSALLAH.

BIZLEREDE DUA EDIN.2016 OCAK AYINDA BUYUK IHTIMALLE TUP BEBEGE BASLIYCAM.
SAYFAYI TAKIP EDIYORUM .MERAK ETTIKLERIMI BURDA OGRENIYORUM.
BIRAZ DAHA ACIKLAYICI YAZILAR BEKLERIZ.HAMISLER NELER YAPTINIZ ILK GUNLERDE.
SIZCE YEME ICME DUS HAREKET VS.BUNLAR TUTUNMAYI NASIL ETKILIYOR.
YASLAR, PROBLEMLER, SURECLER VE SONUC NE OLDU AYRINTILARI PAYLASIN LUTFEN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…