2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

seninki çoğul gebeliğe benziyor canım kaç tane embriyo transfer edilmişti

Arkadaslar, hepimiz bebislerimizi kucagimiza alırız inşallah sağlıkli bir şekilde. Ben 2 Aralıkta transfer oldum dün ve bugün sabah idrarda pozitif gördüm çok şükür ☺

Dr umu aradım cuma aksami yani bugün kanda baktiticam ☺
Ignelerimin az kalgini söyledim (birdaha kullanmiycam diye beklerken 10. Haftaya kadar kullanacagimi söyledi bana )
Kullandığım ilaçlar
progestan 50 ml. 2 adet kalcadan hergün
Clexane koldan iğne hergün
Estrofem günde 3 defa iciliyor
Folio günde 1 iciliyor
Coraspin günde 1 iciliyor

Benim gibi pozitif sonuçtan sonra kullanmaya devam eden varmı ignelerini merak ediyorum arkadaşlar.

Canim gözünüz aydinn cokk sukurr pozitif ben ilaclarima devam ediyorum herkez devam ediyor diye biliyorum .ama benim iyne yok birtane jel.ve hap var

Zz

Canim degerin cok iyi masallah doktorun tek yada cift dedi merak ettim canim
Ecrin doktor degerimin yuksek ve cok ıyı oldugunu soyledi onun dısında bişey demedi hemşireyle gorustuk daha sonrasında oda tek embrıyo bazen rahimde ıkıye bölünp ıkız olabiliyo yada erkek cocuklarında deger yuksek cıkıyo dedı nasıp bakalım.

Peki normal yolla hamile kalıp, yinede bu iğneleri vurulan varmıdır acaba. Eşim ve benden başka tedavi gördüğümüzü kimseye soylemedik. Ama 10 hafta uzun bir süre.
Var canım düşük riski olanlar kanaması olanlar kullanıyor bnm çok arkadaşım oyle soran olursa az bişe kanamam var dr ne olur ne olmaz diye verdi dersin. Milletin ağzı torba değil ki büzesin biz de söylemedik daha hic kimseye

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]Merhaba, bu siteye yeni üye oldum...
Tüp bebek tedavisine başlamadan önce bu siteden oldukça faydalı bilgiler edindim en önemlisi de umudun ne Olduğunu ve nasıl Sabırla ve umutla Herşeyin üstesinden gelinebilineceğini öğrendim.
Ilk Tüp bebek denemem için doğru doktor seçimi ve özellikle laboratuvar ı ayrıca gelişmiş teknolojiyi kullanmaları benim için oldukça önemliydi. Bunun için araştırma Yaptım. ek olarak da deneyimleyen çok yakın bir arkadaşım vardı ve sağlıkla ikizlerini kucağına almıştı. Bu sebeplerden dolayı da Acıbadem maslakta bulunan Sayın hocam Prof.Dr.Bülent Tıraş ı ile ilk tüp bebek denememizi yapmaya eşimle karar verdik. Herseyde oldukça olumlu geçti şu günüme kadar çok şükür 2 Aralık da 2 embriyo transferi yapıldı 1.embriyo 4bb 2.embriyo ise 3 bb kalitesindeydi.Şimdiyse aşağıdaki ilaçları kullanmaya devam ediyorum. Ayrıca dün ve ondan önce ki gün de üst üste idrar da gebelik testi Yaptım. Her ikisinde de ikinci çizgi silik çizgi çıktı. Kan testim ise bu pazar günü ve şu anda büyük bir umutla kanda ki Beta BCG değerlerinde Artış yani pozitif görebilirim... Sabırla bekliyorum......
İlaçlarım:
Folio günde 1
Coraspin günde 1
Estrofem günde 3
Hıbor enjektör günde 1 Göbek
Protestan enjektör günde 1
Umarım evlatlarımızı hayırlı ve sağlıklı olarak kucağımıza alabilmeyi yüce Rabbim bizlere nasip eder[/COLOR]

Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…