- 10 Nisan 2015
- 213
- 152
- 23
- 37
- Konu Sahibi almina 5461
-
Canimm cok sevindimmm hersey sonuna kadar cokk guzell gider inslalahhKızlar eve geldim çok şükür bebegimin kalbi nasıl atıyor inanamıyorum Allah'ım sana hamd olsun karnımdakine can verdi
seninki çoğul gebeliğe benziyor canım kaç tane embriyo transfer edilmiştiMerhabalar arkadaşlar ;Rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsin inşAllah.Benim transferimde 26 kasımda yapıldı 13.günde hcg 6400 çıktı.Bakıyorum hiç bu kadar yüksek değerler yok bir problem yoktur değilmi.Doktor ayın 17 de çağırdı.
Kızlar gününüz aydın olsun inşaallah,saat 9'da ultrason randevüm var çok heyecanlıyım.Bu gün mübarek gün bol bol dua edelim Allah işimizi kolaylaştırsın zorlaştırması.CUMANIZ mübarek olsun
Teşekkürler canım amin inşaallahHayırlı olsun bnm de p.tesi randevu inşallah sağ salim kucaklariz
İnşaallah hayırlısı olsun sagol canımHayırlı olsun bnm de p.tesi randevu inşallah sağ salim kucaklariz
Canim doktorum seminerdeydi asistani cok iyi dedi yuksek baya dedi .pazartesi tekrar kan testi olacak.benim 5.gün embriyosu 2 taneydiAlmina canim doktorun ne dedi deget icin bide senin kacinci gin emriyosuydu
Canim gözünüz aydinn cokk sukurr pozitif ben ilaclarima devam ediyorum herkez devam ediyor diye biliyorum .ama benim iyne yok birtane jel.ve hap varArkadaslar, hepimiz bebislerimizi kucagimiza alırız inşallah sağlıkli bir şekilde. Ben 2 Aralıkta transfer oldum dün ve bugün sabah idrarda pozitif gördüm çok şükür ☺
Dr umu aradım cuma aksami yani bugün kanda baktiticam ☺
Ignelerimin az kalgini söyledim (birdaha kullanmiycam diye beklerken 10. Haftaya kadar kullanacagimi söyledi bana )
Kullandığım ilaçlar
progestan 50 ml. 2 adet kalcadan hergün
Clexane koldan iğne hergün
Estrofem günde 3 defa iciliyor
Folio günde 1 iciliyor
Coraspin günde 1 iciliyor
Benim gibi pozitif sonuçtan sonra kullanmaya devam eden varmı ignelerini merak ediyorum arkadaşlar.
Canim gözünüz aydinn cokk sukurr pozitif ben ilaclarima devam ediyorum herkez devam ediyor diye biliyorum .ama benim iyne yok birtane jel.ve hap var[/QUOTE
Zaten iğne olmasa hiç problem değilde hergün akşam vakti hazırlanan , hastaneye git sıra bekle. Üstelik başından beri var bu iğneler. Heryeri mor bide.
Tabi çok şükür emeklerimizin karşılığını almak güzel birsey o ayrı
Ecrin doktor degerimin yuksek ve cok ıyı oldugunu soyledi onun dısında bişey demedi hemşireyle gorustuk daha sonrasında oda tek embrıyo bazen rahimde ıkıye bölünp ıkız olabiliyo yada erkek cocuklarında deger yuksek cıkıyo dedı nasıp bakalım.Canim degerin cok iyi masallah doktorun tek yada cift dedi merak ettim canim
Evet canim o zormus senin icin ama bunada sükür napaljmmm katlanacaz
Peki normal yolla hamile kalıp, yinede bu iğneleri vurulan varmıdır acaba. Eşim ve benden başka tedavi gördüğümüzü kimseye soylemedik. Ama 10 hafta uzun bir süre.Ev
Evet canim o zormus senin icin ama bunada sükür napaljmmm katlanacaz
Var canım düşük riski olanlar kanaması olanlar kullanıyor bnm çok arkadaşım oyle soran olursa az bişe kanamam var dr ne olur ne olmaz diye verdi dersin. Milletin ağzı torba değil ki büzesin biz de söylemedik daha hic kimseyePeki normal yolla hamile kalıp, yinede bu iğneleri vurulan varmıdır acaba. Eşim ve benden başka tedavi gördüğümüzü kimseye soylemedik. Ama 10 hafta uzun bir süre.
Ay çok sağol canım içimi nasıl ferahlattin anlatamamVar canım düşük riski olanlar kanaması olanlar kullanıyor bnm çok arkadaşım oyle soran olursa az bişe kanamam var dr ne olur ne olmaz diye verdi dersin. Milletin ağzı torba değil ki büzesin biz de söylemedik daha hic kimseye
Sanirim düsük tehlikesne karsi kullaniliyor bu ilaclarPeki normal yolla hamile kalıp, yinede bu iğneleri vurulan varmıdır acaba. Eşim ve benden başka tedavi gördüğümüzü kimseye soylemedik. Ama 10 hafta uzun bir süre.
Sağol canım. Artık öyle bişey söylerim bende.Sanirim düsük tehlikesne karsi kullaniliyor bu ilaclar
Hadi hayıriısı canım benımde 5 gun ıkı emrıyo trabsferı oldu 19 aralıl kontrol:)Canim doktorum seminerdeydi asistani cok iyi dedi yuksek baya dedi .pazartesi tekrar kan testi olacak.benim 5.gün embriyosu 2 taneydi
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun artık :)Ecrin doktor degerimin yuksek ve cok ıyı oldugunu soyledi onun dısında bişey demedi hemşireyle gorustuk daha sonrasında oda tek embrıyo bazen rahimde ıkıye bölünp ıkız olabiliyo yada erkek cocuklarında deger yuksek cıkıyo dedı nasıp bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?