- 29 Aralık 2014
- 496
- 354
- 53
- 41
- Konu Sahibi almina 5461
-
Sagol canım hepberaber Allah'ın izniyleCok saol cnm haklisin sonuc olumlu yada olumsuzda olsa yuzlesicem rabbim hayirlisini versin inslh hersey mevladan olmazsada yola devam artik evde durup dusunmekden kafayi bozuyo insan ruyalarimda bebek goruyorum artik biraz disari cikmam gerek kafa dagitmsm lazim sanirim cok saolcnm inslh rabbim kucagina almayi nasip eder saglikla dikkat et dinlen bolbol kanamanda gecer biran once inslh
Ben ilk tüp bebek denememde 8.gun ıdrar testi yapmıştım negatif cıkmişti cok moralim bozulmuştu onıkıncıgune kadar agladım bu ıkıncı tüp bebek denememdi bekledim kan sonucumla ogrendim ve hergun hamileymişim gıbı dusundum aksını soyleyen birsey yoktu cunku bu gunlerın keyfini cıkar inş sonucun pozıtıf olacak guzel dusun
Maaşallah,tebrik ederim saglıklı dünyaya getirmen dileyile inşbende kan testi yaptirdim.bugun transferin 10.günü 405 cikti sonucumm nasil sizce kizlar
Tskk ederimmm canimm rabbimm isteyen herkeze yasatsin bu mutluluguMaaşallah,tebrik ederim saglıklı dünyaya getirmen dileyile inş
Canım benim ilk tüp bebek denememdeki embriyom birinci kaliteydi ıkıncı denememdeki orta kaliteydı doktorum birinci denememde cok umutluydu ama olmadı nasıp ıkıncı denememde tuttu cok sukur doktor ıkı embrıyo transfer etmek ıstedı ıkıncı denememde sansım artsın dıye biz eşimle tek olsun dedık allah ol desın oluyor otesı yok on 12.gun degerim kanda 531 cıktı elh.sende içini ferah tut dua et inş mutlu sonu hep berabrr gorurz rabbim dilesin bizde istemeye devam edelim yeterki.bu da benim ikinci denemem, ilkinde tek embriyo transferi oldum malesef negatifti yumurta için orta kalite demişlerdi.şimdiki iki embriyo iyi kalite dendi ve bekliyorum hep umutla.sizin ikinci denemeniz ne durumda onu yazınızda belirtmemişsiniz
Almina sanırım doktordan doktara hastaneden hastsneye hastadan hastaya degişiyor.Benim gittigim hastane deger yuksek olsun dusuk olsun 15 gun sonraya randevu verıyor.Arkadaslar degerler nekadar yükselince keseler görmek icin randevu veriyor doktorlariniz
Canim degerin cok iyi masallah doktorun tek yada cift dedi merak ettim canimCanım benim ilk tüp bebek denememdeki embriyom birinci kaliteydi ıkıncı denememdeki orta kaliteydı doktorum birinci denememde cok umutluydu ama olmadı nasıp ıkıncı denememde tuttu cok sukur doktor ıkı embrıyo transfer etmek ıstedı ıkıncı denememde sansım artsın dıye biz eşimle tek olsun dedık allah ol desın oluyor otesı yok on 12.gun degerim kanda 531 cıktı elh.sende içini ferah tut dua et inş mutlu sonu hep berabrr gorurz rabbim dilesin bizde istemeye devam edelim yeterki.
Canim gunaydin hayirli cumalar guzel haberlerle gel canim hemen yazvgelince :))Kızlar gününüz aydın olsun inşaallah,saat 9'da ultrason randevüm var çok heyecanlıyım.Bu gün mübarek gün bol bol dua edelim Allah işimizi kolaylaştırsın zorlaştırması.CUMANIZ mübarek olsun
Ayy cok sevindim.3 taneside iyimi?Kızlar eve geldim çok şükür bebegimin kalbi nasıl atıyor inanamıyorum Allah'ım sana hamd olsun karnımdakine can verdi
Gozunaydin canim darisi basimiza insKızlar eve geldim çok şükür bebegimin kalbi nasıl atıyor inanamıyorum Allah'ım sana hamd olsun karnımdakine can verdi
Canım bitane tutmuş dr şansınız varmış dedi bende yumurta çok az oluşuyor bu duyguyu yaşamak bile çok güzel Allah evlatlarımızı korusun canımAyy cok sevindim.3 taneside iyimi?
İnşaallah canım hayırlısı olsunGozunaydin canim darisi basimiza ins
Diğer ikisi tutmamismi..ay üzüldüm onlara..Kanamayla vücut onlari atmis galiba..amun canım hic yoktan iyidirCanım bitane tutmuş dr şansınız varmış dedi bende yumurta çok az oluşuyor bu duyguyu yaşamak bile çok güzel Allah evlatlarımızı korusun canım
Kan degeron kacti canimCanım bitane tutmuş dr şansınız varmış dedi bende yumurta çok az oluşuyor bu duyguyu yaşamak bile çok güzel Allah evlatlarımızı korusun canım
Geçen hafta ikinci kese gözüküyordu minicik sanırım kanamayla vücut atmış buna bile inanamıyorum iki oglum var çok merak ediyorlar anne nezaman dogacak diye ben Allah'tan bir tane saglıklı evlat istedim eşim ikiz teki hasta 4 sene önce öldü hasta çocuk duygusunu kayınvalidemde yaşadım onu çok sevdim bende korkuyordum tabi ikiz olur diye her şeyin hayırlısını nasip etsin yaradanDiğer ikisi tutmamismi..ay üzüldüm onlara..Kanamayla vücut onlari atmis galiba..amun canım hic yoktan iyidir
İnan bilmiyorum canım kanda bakılmadı sadece degerlerin çok iyi dedi drKan degeron kacti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?