- 4 Aralık 2013
- 49
- 5
- 18
- Konu Sahibi November 22
-
Teşekkür ederim sizce ikinci isim olmali mi / ne olabilirMeyra gtüzel isimmiş hayırlı olsun :)
Ben iki isimden hoşlanmıyorum fakat siz söylediniz diye uzun uzun düşündüm Meyra isminin yanına ne gelebilir diye aklıma çok az geldi Meyra Naz gibiTeşekkür ederim sizce ikinci isim olmali mi / ne olabilir
Belki bazı kişiler söylemekte zorlanır meyra yi ek olarak kolay olan bi isim olsun diyorum esimde Kuran da geçen isim olsun istiyor önerebileceginiz isimler var mi kizlarBen iki isimden hoşlanmıyorum fakat siz söylediniz diye uzun uzun düşündüm Meyra isminin yanına ne gelebilir diye aklıma çok az geldi Meyra Naz gibi
arkadaşlar ben 5 aylık hamileyim bebişimiz kız olacak kısmetse isim olarak Ayşegül Duru istiyorum ama uzunda geliyor oyüzden karar veremedik eşimle sizlerde yardımcı olurmusunuz banaaaa .....
çok sağol düşünceni paylaştığın içinMrb hayırlı olsun ayşe duru daha sade geliyo bana :)
Üçünü tek tek söyleyince zeynep sıla daha hoş geldi sanki canım banaSelam kızlaaaar benimde kızım olacak inşallah... isim krizi yaşıyoruz bizde zeynebin yanına şura sıla hira bunlardan birini düşünüyorum sizce hangisi kulağa daha hoş geliyo
Evet bizimde ilk tercihimiz sıla teşekkür ederimm yorumun içinn insan isim konusunda destek alınca kafasında dahada netleşiyo :)Üçünü tek tek söyleyince zeynep sıla daha hoş geldi sanki canım bana
Mrb ben de Şura ismini çok beğeniyorum kuranda bisure adı aynı zamanda ama herkes güzel söylemez Şura bura falan diye dalga geçerler dedi başta öğretmen arkadaşlarım kararsızim o yüzden elif mina çok hoşuma gidiyor eşim zeynep istiyor o zaman zeynep erva olsun diyorum erva yi begenmiyorbenim kizimin adi ayşe şura bi kizim daha olsaydi elif afra koyacaktik ama oglum olacak :)
benim kizimin adi ayşe şura bi kizim daha olsaydi elif afra koyacaktik ama oglum olacak :)
Üçünü tek tek söyleyince zeynep sıla daha hoş geldi sanki canım bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?