Doğuma Hazırlık 2015 Kız bebek anneleri, bebişlere hangi isimleri düşündünüz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bugün yeni bir isim daha öğrendim ama sanki söylenişi zor gibi Pırıl...
Listeme aldım Simay, Beren, Belis, Pırıl :)

Ben de Talya ismini duydum degişik

A lar yumusuyor sanırım söylerken

Sağlıklıca dopum yaparsınız insallah

Ben de istiyorum bır kızım olsun
Çok teşekkür ederim dilerim en yakın zamanda size de nasip olur bir kız evlat

Beenimde Allahın izniyle bir kızım olucak elen isminin anlamını çok beğeniyorum Çok değerli ender bulunan mücevher… Ada ve mira isimleride hoşuma gidiyor ama tam karar veremedik biz

Antik bir kent adıymış Mira sanırım. Söylenişi kulağa hoş geliyor ama biz düşünmedik. Biz Simay ismine ısınmaya başladık. Eşim akşam aradı günlük süt alıyor sağolsun marketten, Simay'a da alayım mı dedi :) Başta çok yabancılamıştı Beren ismini de o bulmuştu ama kendiliğinden Simay dedi bugün bakalım nolcak :)

Benim yiğenimin adı elifsimay olmasa bende simay ismini çok beğeniyorum kulağa hoş geliyor :) eşinizde simayı benimsemiş bile. Hayırlısı diyelim:)

mira ismini ben de çok beğeniyorum ama son günlerde hira ismine çok ısındım. hayırlısıyla sağ salim doğsunlar da isim buluruz :)

En zoru da İsim bulmak kızlar o kadar kararsızım ki martta doğum yapacam hala bir isim bulamadım kızıma öyküm ismi anlamından dolayı hoşuma gidiyo bu aralar benim hikayem demek sizce nasıl iki ismi olsun istiyorum

Bnm kizimin adida beren olcak nasipse aklimin bi köşesinde eylül ve yağmur var zmn zmn kararsz kaliyorum ama beren takinti oldu bnde 3ayimdan beri beren diyorum

Son düzenleme:
Bnm kizimin adida beren olcak nasipse aklimin bi köşesinde eylül var zmn zmn kararsz kaliyorum ama beren takinti oldu bnde 3ayimdan beri beren diyorum
aaa tesadüf olmuş demek :)bizim daha netleşmedi Allah uzun sağlıklı ömürler versin kızınıza

Valla biz de Nisan da görünüyoruz bebişinin ismini bulup onun gelmesini bekleyenlere gıpta ile bakıyorum keşke biz de bir an önce karar versek ben de ismiyle sevsem bebeğimi artık

selam hanımlar.. kız çocuklarda iki isim evlendiğinde kendi soyadını da kullanacaksa ileride sıkıntı olabilir...mesela ben baba soyadını da eşimin soyadını da kullanıyorum.. iyi ki tek ismim varmış..
erkeklerde ben de çift isim taraftarıyım.. eğer oğlum olsaydı Ali Erdem düşünmüştüm. ama kızım gelecek haftaya... ablası adının Asya olmasını istiyor... ben anlamı manen güçlü yüce ,ulu olduğu için Berin demiştim ama... ben de size sorayım:

Berin
Asya.....?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…