Doğuma Hazırlık 2015 Kız bebek anneleri, bebişlere hangi isimleri düşündünüz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Asya daha hoş gibi geldi Berin bana Beril ismini anımsattı sanki yanlışlıkla Beril yerine Berin diyormuşum hissi uyandırdı. Beril de değerli maden zümrüt anlamına geliyor

Bende nisanda dogum yapicam. Bebegim kiz ; isim ariyoruz. Kuranda gecsin istiyoruz oneriniz var mi ?
Kuranda geçen çok isim var canım
Elif, Arnisa,Hira,Mina,Ayşıl,Beren,Berre,Büşra,Ebrar,Erva,Eslem,Kübra,Nisa,Ravza,Sena,Şeyma,Zümra şimdilik aklıma gelenler bunlar. Daha çok isim var tabi Kuran da geçen ama ben son zamanlarda en çok verilenleri yazmaya çalıştım senin için

Bugün yeni bir isim daha öğrendim ama sanki söylenişi zor gibi Pırıl...
Listeme aldım Simay, Beren, Belis, Pırıl :)
Benim favorilerim Piril ve Simay.
Belis biraz Beliz'i cagristiriyor ama meldisi cok guzel. Beren de bir tek beren saat'i hatirlattigi icin bana onu eledim. İsim zevklerimiz aslinda cok yakinmis ama benim esim fransiz burada yasiyoruz soylenisi kolay olsun istiyorum o yuzdn kafamiz cok karisik. Kolay gelsin hayrli dogumlar :)
Beenimde Allahın izniyle bir kızım olucak elen isminin anlamını çok beğeniyorum Çok değerli ender bulunan mücevher… Ada ve mira isimleride hoşuma gidiyor ama tam karar veremedik biz
Elen cok begendim ben de esimle konusup kizim icin listeye ekleyebilirim belkii :)

Oykum cok guzel gercekten. Edbiyat ogretmeni bir arkadasim kizinin adini Siir koymustu basta garip geliyor ama alisinca cok guzel.

Pırıl için eşim ileride piril diye lakap takabilirler dedi sanırım bizimki Simay olacak

Tesekkurler ama bu isimleri daha oncede okumustum daha farkli isim olsun istiyoruz

Alya su bebeğimin ismi bir ismin sonuna muhakkak su koymak gerekirmiş hayatı boyunca herşeyi su gibi aksın diye sonuçta enerji önemli

Ben de tek isimden yanayım erkek çocukta iki isim daha hoşuma gidiyor ama kızda tek. Biz kararımızı verdik Artık Simay'cığımızı bekliyoruz :)

Evet herkese söyleyince garip geliyor benim hikayem demek diyince anlamı güzel diyorlar acaba kızım da ilerde neden bana bu ismi koydun der mi yada dalga geçerler mi o yüzden çok kararsızım

Evet herkese söyleyince garip geliyor benim hikayem demek diyince anlamı güzel diyorlar acaba kızım da ilerde neden bana bu ismi koydun der mi yada dalga geçerler mi o yüzden çok kararsızım
Bence dalga gecilecek bir isim degil. Ne isimler var. Oykum gayet guzel oturakli bi isim gibi geliyor bana. :)

Asya çok güzel..

Bende nisanda dogum yapicam. Bebegim kiz ; isim ariyoruz. Kuranda gecsin istiyoruz oneriniz var mi ?

Kur'an'da geçmesinden ziyade anlamının güzel olması, tavsiye edilen isimlerden olması önemli..
Sahabe isimleri genelde tavsiye edilen isimler..
Ayşe, Sare, Azra, Erva, Zeyneb, Sümeyye, Elif, Yüsra...

Sizce ona uygun ilk isim ne olabilir peki kızlar yardim edin banaaa lütfenn
Öyküm zaten güzel bir isim bence canım önüne isim koymak onun anlamını yok etmez mi? öykünün sonuna ada koyan çok arkadaşım oldu ama iki isim olarak, bence öyküm ismi geri planda kalabilir

Öyküm zaten güzel bir isim bence canım önüne isim koymak onun anlamını yok etmez mi? öykünün sonuna ada koyan çok arkadaşım oldu ama iki isim olarak, bence öyküm ismi geri planda kalabilir
O kadar kararsızım ki eşimlede anlaşamıyoruz o sadece öykü olsun diyo bi de kuran da geçen bi ikinci isim olsun istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…