- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Canim ben de bal tarcincorekotunu kullandım bu ay bi de incir havuç kuru yaptım. Geçen ay hiçbişey yapmamıştim 17. Gün yumurta catladi bu ay ovulasyon testi aldım teste göre 13. günü catladi belli olmuyo yani garantiye almak için sen de test yap istersen çünkü yumurta sadece 6 ile 24 saat canlı kalıyoslm kızlar bu bal çörek otu tarcın kürünü adetin 2.gününden itibaren yapmaya başlıyoruz ya adetin 12.günü bırakıyoruz bu ay benim adetim 30 günde oldu geçen dönemki aylarda bazen 28-27-29 olarak oldum şimdi ben ilişkiye adetin 10.gününden itibaren gün aşırı yapcam değilmi.kaç gün yapmam lazım.kafama reset attım yeniden başlayacam sıfırdan herşeye Allah yardımcımız olsun hepimizin.
başın saağolsun canım üzüldüm..benim eşi,min sperm sonuçları da 10 milyondu sonra macun falan derken değerler yükseldi biraz 30 milyondaydı en son.bu arada ben 2 kez aşılama denedim tutmadı.doktor tüp bebeğe yönlendirdi ona da daha başlamadık.ben hsg çektirdim 2 tüpümde kapalıydı sonra laparoskopi oldum açıldı ikiside 9 ay oldu laparoskopi olalı hala bebeğim olmadı.meraba bundan 1 .5 yıl önce 5 aylık bi gebeliğim oldu.evlendikten 4 ay sonra kendiliginden.rahim agzı yetmezliği ile bebegimi kaybettim.annemkanser hastası oldugu icin sonrasında düsunemedim.7 ay önce vefat etti.yaklasık 7 5 aydır istıyoruz.dr yumurtlam atakibi yaptı normal hsg cekti normal.sperm analizi yaptırdık.biraz düsük.asılama yapcaz dedi.dün tanıdık bı dr arkadasımız var onu aradık biz sanıyoruz ki bi bebek olmus asılamaya gerek olmaz.dediki bu düsük hemen asılama yaptırın olmazsa tup bebege için.sok oldum ne olur fikir verın geceden beri uyuyamıyorum.esimin sperm sonucları 15.400.000 ml 49.300.000 toplam motil %59.7 ben ne yapmalıyım esim 2 aydır keci boynuzu içiyor vemax diye bi ilacda kullanıyor sizin sperm degerleriniz nasıldı kactı acaba
canım cok gecmiş olsun . pekı doktor düşügün sebebını soyedımı acaba hayt tohumundanmıydı bende kullanacam bu ay adetım cok gecıktı adet sorunum var pko ım . aynı zamanda hamılelık ıcın ugrasıyorm farkında olmadan hamılelık olursa düşük olmasından korkuyorm . haytı bıraksak bıle vucutta etkısı kalıp dusuge sebep olurmu kıtabiki .. yarım çay kaşığı kadar hayıt tohumunu dövüyorsun ( çekme olmuyor ) sonra 1 fincan kaynar suda 10 dk kadar demlendirip tohumlarını süz veya kaşıkla al ve açken iç. 3 ay kullanmayı tavsiye ediyorlar. Allah ın izniyle hamile kaldığını öğnrendiğin anda da kullanmayı bırakmalısın. ben yaptım ve 2. ay hamile kaldım ama bebeğim 1,5 - 2 aylıkken düştü. şimdi yine yapmak istiyorum ancak kokusu çok kötü geldiği için içemiyorum((
inşallah canım.Tsk canm inşallah iyi Haberlerimizi veririz birbirimize
darısı başıma . hamııle değilim her zamankı gıbı adetım gecıktı 20 gundur beklıyorm . kür yapacam lakın kırmızı gelmiyo bı turluKızlar ben bu sabahta kırmızıları gördüm
pınarcım nasılsın? sende varmı bir gelişme?Cnm varmi guzel bir gelisme ?
Canım incir kurunu nasıl yaptın bende sadese soğan kuru yaptım 3ay hiç bi işe yaramadıBende yumurtlama tedavisi görüyorum. Serophene ile yumurtalarım yeteri kadar büyümüyordu. 16 mm anca geliyorlardı. al-tarçın-çörek otu bende hiç işe yaramadı. Bu ay adetin 10 günü gittiğim kontrolde 3 tane yumurtam vardı ama en büyüğü 9 mm di ve doktorum bu ay tedaviyi yarıda kesmek zorunda kalacağız gibi görünüyor dedi. Hastaneden çıktım tabi moral sıfır o kadar ilaç kullan işe yaramasın. Eve geldim incir kürünü araştırdım ve hemen başladım. Aradan 4 gün geçti tekrar doktora gittiğimde yumurtalarımın 15-15-13.5 mm olmuştu doktor çok şaşırdı. Bi kaç gün daha bekleyelim dedi. 2 gün sonra bugün tekrar gittim veee 19-19-17.5 mm olmuş yumurtalarım. Bugün adetimin 16. günü. Ama yumurta sayısı fazla olduğu için çatlatma iğnesi vermedi doktor. Kendi çatlasın dedi. Haftaya tekrar kontrolüm var. Bugün incir kürüne çatlata için avuç da ekliycem. İncir ve havuç kürü ilaçtan bile daha etkili geldi kesinlikle
canım çok iyi ya benim 17. günde en büyüğü 15mm di incir kürü yapsam bu saatten sonra büyürmükiBende yumurtlama tedavisi görüyorum. Serophene ile yumurtalarım yeteri kadar büyümüyordu. 16 mm anca geliyorlardı. al-tarçın-çörek otu bende hiç işe yaramadı. Bu ay adetin 10 günü gittiğim kontrolde 3 tane yumurtam vardı ama en büyüğü 9 mm di ve doktorum bu ay tedaviyi yarıda kesmek zorunda kalacağız gibi görünüyor dedi. Hastaneden çıktım tabi moral sıfır o kadar ilaç kullan işe yaramasın. Eve geldim incir kürünü araştırdım ve hemen başladım. Aradan 4 gün geçti tekrar doktora gittiğimde yumurtalarımın 15-15-13.5 mm olmuştu doktor çok şaşırdı. Bi kaç gün daha bekleyelim dedi. 2 gün sonra bugün tekrar gittim veee 19-19-17.5 mm olmuş yumurtalarım. Bugün adetimin 16. günü. Ama yumurta sayısı fazla olduğu için çatlatma iğnesi vermedi doktor. Kendi çatlasın dedi. Haftaya tekrar kontrolüm var. Bugün incir kürüne çatlata için avuç da ekliycem. İncir ve havuç kürü ilaçtan bile daha etkili geldi kesinlikle
Canım sağlıklı yumurta gelişimi için en geç 17. günde çatlatma iğnesi vurulmuş olmalı bu yüzden bu ay fayda vermez sanırım. Ama adet olunca hemen adetin 1. günü başlarsan 10. gün bile 13-14 mm olduğunu göreceksin inşaAllahcanım çok iyi ya benim 17. günde en büyüğü 15mm di incir kürü yapsam bu saatten sonra büyürmüki
deniycem canım çok sağol :)Canım sağlıklı yumurta gelişimi için en geç 17. günde çatlatma iğnesi vurulmuş olmalı bu yüzden bu ay fayda vermez sanırım. Ama adet olunca hemen adetin 1. günü başlarsan 10. gün bile 13-14 mm olduğunu göreceksin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?