cnm biz keçiboynuzun meyvesını kaynatıp ıcıtıgede oldu o bıtınce hazı özunden aktarlarda satılıo ondan aldık gecen aylardada karadut pekmezı aldık bademle yedı ayrıca caksır koku kaynatıta ıcırdım lendmde once sogan kuru yaptım sonra ıncır kuru adacayıyagı yaptım sut maydanoz buharı yaptım baltarcın corekotu yaptım ama sadece bır ay yaptım gecen ayda hayıta basladım bu ay yıne baltarcıncorekotuna baslıycam rabbım vesılemız kılsın ınsaallaahPeki eşine hangi kurleri yaptin
İnşallah canım bu topigi dün gezinirken gördüm bi baktım siz acmissiniz hamile olduğunuzu bildiğim için uygulamaları detaylı görmek icin sayfayi sonuna kadar okudum Umudunuza hayran kaldım. Maşallah ilk ay ümidinizi hiç kesmeden devam edisiniz ve sonuca ulasmaniz Azminiz bana güç verdi. Allah razi olsun canım ben de yapıyorum şimdi inşallah ise yarar. Bu arada gebelik nasıl gidiyor kaç haftalik oldu merak ettim. Bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallahSSGG Canım benim ben burdadad yazdım :))) bana sorulanları cevap vermeye calıştım inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz HİÇ BİRİNİZİ UNUTMADIM her zaman duamdasınız pes etmeden kürlere devam edin Allahın izniyle olucaktır bol bol dua etmeyide unutmayın
İnşallah hasta olmazsın canım kaşık ağrısını bilmem ama akıntınin artması kucuk bi gebelik belirtisi. Ben daha önce hamile kalıp düşük yaptım. O zaman ilk belirtim islanir gibi çok fazla akıntı ve göğüs dolgunluguydu. Ama tabi bunlar yanıltıcı da olabiliyorYarin adet gunum bana da dua edin lutfen...Iki gundur tuhaf bir kasik agrisi ve bacak agrisi yasiyorum,daha once boyle kasik agrisi yasamamistim.Normalde sari olan akintim bugun su gibi gelmeye basladi.Belirti arayip sonrasinda mutsuz olmak da istemiyorum.Insallah bende hayirli haberler veririm..
İnşallah canım bu topigi dün gezinirken gördüm bi baktım siz acmissiniz hamile olduğunuzu bildiğim için uygulamaları detaylı görmek icin sayfayi sonuna kadar okudum Umudunuza hayran kaldım. Maşallah ilk ay ümidinizi hiç kesmeden devam edisiniz ve sonuca ulasmaniz Azminiz bana güç verdi. Allah razi olsun canım ben de yapıyorum şimdi inşallah ise yarar. Bu arada gebelik nasıl gidiyor kaç haftalik oldu merak ettim. Bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallah
Yarin adet gunum bana da dua edin lutfen...Iki gundur tuhaf bir kasik agrisi ve bacak agrisi yasiyorum,daha once boyle kasik agrisi yasamamistim.Normalde sari olan akintim bugun su gibi gelmeye basladi.Belirti arayip sonrasinda mutsuz olmak da istemiyorum.Insallah bende hayirli haberler veririm..
Insallah cok sagol hala adet olmadim ama dunku kasik agrilarimdan eser yok atesim de yuksek..İnşallah bügün güzel haberle gelirsin
Günaydın arkadaşlar kimse yok mu burda ya nerdesiniz canım sen hasta oldun mu bekliyodun merak ettim inşallah gebesundirInsallah cok sagol hala adet olmadim ama dunku kasik agrilarimdan eser yok atesim de yuksek..
Soğan kurunu uc ay kullandım canım işe yaramadı olmayınca olmuyo denemediğim kalmadıinşallah işe yarar ben soğan ve incir kürünü beraber yaptım ama bi faydası olmadı
inşallah canım hayırlı haberler alırsınBu ay corekotu bal tarçin ve 10gun papatya cayi ictim son 8gun bekliyoruz hayirli haberleri
Rabbim bizlerede hayitlisiyla nasip eylesin tez vakitde inşAllah bebişBen bu tarz şeyleri yapamıyorum maalesef allerjik bir bünyeye sahibim . Benim çok yakın arkadaşım ilk çocuğundan sonra ikinciye hamile kalamadı 4 yıl uğraştı olmadı malesef . Doktor tüp bebek için tarih verdi oda bu süre içinde sarımsak ve limondan yapılan ve Gölgede 20 25 gün bekletilen kürü yaptı ve karı koca beraber her sabah içtiler. O ay hamile kaldı. O kesinlikle o kürden kaldığını söylüyor çünkü kuzeni onunla kalıp ona önermişti . Oda bana öneriyor ama hala denemedim .
Cnm varmi guzel bir gelisme ?Bu ay corekotu bal tarçin ve 10gun papatya cayi ictim son 8gun bekliyoruz hayirli haberleri
Bat 16mart son 4gün rabbim inşAllah bu ay yuzumuzu guldururCnm varmi guzel bir gelisme ?
Canım bu kur nasıl yapılıyor detaylı anlatırmısınRabbim bizlerede hayitlisiyla nasip eylesin tez vakitde inşAllah bebiş
Canım detaylı nasıl yapılır yazabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?