• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 kürlerle hamile kalmaya çalışanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sm34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayıt suyunu ne zaman nasıl kullanılıyor bende denemek isterim

Slm canım bende hayıt suyunu biraz araştırdım ama hayıt suyu adet düzensiz olanlarmı kullanıyo anlamadım benim adetlerim düzenli hayıt suyu kullanan arkadaşlar tecrübe ve bilgilerini paylaşırlarsa bende sevinirim
Ben adetimi bekkiyorum btç kürüne devam edicem bu ay takviye olarak incirde yiycem bu yaza kadar kürlerle topiğimizde inşallah herkez hamile kalır ümidinizi kaybetmeden devam edin Rabbimin yarattiği bitkilerde şifa vardır vakit saat geldiğinde olucaktır biz dualarımızı yapalım hepimiz için dua ediyorum ve dualarınızı bekliyorum

İyi akşamlar bende kürler deniyorum.. soğan kürü uyguladım ama olmadı şimdi incir kürüne başladım..
Her gün akşam eşime ve kendime incir,ceviz,bal karışımı yaptım 2 kaşık ondan alıyoruz.. birde bu ay adetimin 3.günü kadın doğum uzmanına görünecektim ama hafta sonuna denk geldi.. gelecek ay görüneceğim artık.. sonuçta 10 ay oldu evleneli herkes bebek bekliyor bizden..rüyalarımdan çıkmıyor bebekler..
Allah herkese hayırlısını versin..

Son düzenleme:
Hayırlı akşalar arkadaşlar ben hala adetimi beklemekteyim 3 gün sonra adet olmam lazım bazne 1-2 gün gecikm yapıyo ama bu ay dan sonraki kürleri haparken hiç bir belirti beni hamileliğe acaba bile dedirtmiyecek çok kötüüüü oluyo günler daha yavaş geciyo gecen yazmıştım adetimi bekliyodum ama yoğun jel gibi akıntı bana acaba dedirtti hamile kalmiş olmam bu ay pek mümkün değil çünkü ovülasyon günlerini değerlendirememiştik o yüzden beklentim yoktu takiii o akıntıya kadar ama bügünden itibaren yine adet belirtilerim başladı dediğim gibi adet günümü iple beklememeyi öğrenicem Allah verir inş. Stresimize stres ekleniyo şu belirtiler haksızmıym arkadaşlar kndimizi yoruyoruz yıpratıyoruz inanın artık hiç bi belirti bana acaba dedirtemiycek adet 1 hafta 10 gün gecene kadar hamile değilim okadar

Arkadaşlar merhaba;
Bende gecen ay BAL ÇÖREKOTU TARCIN kürünü uygulamaya başladım. bu arada ovulasyon testleriylede yumurtlama günümü takip etmekteyim.bu kürü uygulamadan önce adetimin 24. günü yumurtladım.1 aylık kullanım sonucunda.adetimin 18. günü yumurtladım.Mevcut yumurtayı erkenden olgunlaştırıp çatlattıgı kanısına kapıldım ister istemez.Bu ayda bu kürü kullandım ve yine yumurtlama zamanım adetimin 18-19. gününe denk geldi.Anatomik bir farklılık görülüyor bu kürden sonra fakat gebelik üzerindeki etkisini ıspatlar bir durumumum henüz oluşmadı. inançla uygulamaya devam etmekteyim.

İyi Akşamlar beklediğim adetim geldi yarın küre tekrar başlıyorum hakkımızda hayırlısı inş. Gün sayan arkadaşlar varsa inşallah güzel haberler verirler

slm kizlar bu kurler birtek banami yaramiyor anlamadim. sogan kuru, incir kuru derken bu ay bal tarcin corek otu yaptim tik yokkkk. gecen aylarda yumurtladigimi hissederdim kasiklarimda bi hareketlenme olurdu bu ay btc yaptim 15. gunumdeyim hala yumurtlamadim cok uzuluyorum yoksa bu ay yumurtlama olmuycakmi bu ararda ovulasyon testi ile takip ediyorum boyle durumla karsilasan var mi acaba :(

Canım moralini bozma bazıları hissedemediklerini söylüyor belki sende hissettmiyosundur moralini bozmadan devam et muhakkak faydasını görürsün bazıları ilk ayda sonuc alabiliyo bazıları bir kac aysonra benim bu ay ikinci ayım btç sabah alıyorum ve yanına 2 adet incirde yiyorum bakalım pes etmeden devam etmek gerekiyo Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Canım moralini bozma bazıları hissedemediklerini söylüyor belki sende hissettmiyosundur moralini bozmadan devam et muhakkak faydasını görürsün bazıları ilk ayda sonuc alabiliyo bazıları bir kac aysonra benim bu ay ikinci ayım btç sabah alıyorum ve yanına 2 adet incirde yiyorum bakalım pes etmeden devam etmek gerekiyo Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

aminnn canim insallahhhh ama ben pes ettim eger bu ayda olmazsa subat ayinda hicccc bisey yapmiycam artik kendi haline birakiyorum cunku 2 sene cok yordu beni:(

aminnn canim insallahhhh ama ben pes ettim eger bu ayda olmazsa subat ayinda hicccc bisey yapmiycam artik kendi haline birakiyorum cunku 2 sene cok yordu beni:KK43:
Canım benim 2 sene çok değil inan değil manen yoruluyoruz yıpranıyoruz her ay hüsran yaşıyoruz ama inan yıllarca bekleyenler var sakın Allah tan ümidini kesme Rabbimin vardır bir bildiği bak ben tüp bebekle hamile kaldım ama 6 aylıkken erken doğumla kaybettim çiğerim yandı içim yandı ama isyan etmedim zaman zaman yorgunluğumdan dolayı içten içe kendimi üzdüm ama asla gercek anlamda pes etmedim nefes aldığım müddetce Allahtan ümidimi kesmiycen sende ümidini kesme maya elbet vakit saatı vardır evlat hasreti ceken biri olarak seni okadar çok iyi anlıyorumki dua etmekten başka elimizden bişw gelmiyo hepimizAllahın iNiyle Anne olacağız canım vakit saat ve dua önemli

Canım benim 2 sene çok değil inan değil manen yoruluyoruz yıpranıyoruz her ay hüsran yaşıyoruz ama inan yıllarca bekleyenler var sakın Allah tan ümidini kesme Rabbimin vardır bir bildiği bak ben tüp bebekle hamile kaldım ama 6 aylıkken erken doğumla kaybettim çiğerim yandı içim yandı ama isyan etmedim zaman zaman yorgunluğumdan dolayı içten içe kendimi üzdüm ama asla gercek anlamda pes etmedim nefes aldığım müddetce Allahtan ümidimi kesmiycen sende ümidini kesme maya elbet vakit saatı vardır evlat hasreti ceken biri olarak seni okadar çok iyi anlıyorumki dua etmekten başka elimizden bişw gelmiyo hepimizAllahın iNiyle Anne olacağız canım vakit saat ve dua önemli

cok haklisin cokk benim yasimda ilerledi (33) artik iyice korkuyorum.
canim bu arada senin adina cok uzuldum seninkide daha baska bir aci Allah sabrini versin. INSALLAH tez zamanda yeni guzel haberler alirsin.
Allah sabrimizi versin ne diyim....

cok haklisin cokk benim yasimda ilerledi (33) artik iyice korkuyorum.
canim bu arada senin adina cok uzuldum seninkide daha baska bir aci Allah sabrini versin. INSALLAH tez zamanda yeni guzel haberler alirsin.
Allah sabrimizi versin ne diyim....
Canım, benım yaşım daha da ileride ben ümidimi kesmiyorum Allah ol ddikten sonra yaşımızın sorunumuzun hiç bir önemi yok Allah müsade etmedikten sonra tüm doktorlar bir araya gelse yine bir adım ilerleyemeyiz ama Allah ol derse doktorlar kısır desede yine olur Allaha teslim olup dua edeceğiz ben buraki herkese dua ediyorum

Canım, benım yaşım daha da ileride ben ümidimi kesmiyorum Allah ol ddikten sonra yaşımızın sorunumuzun hiç bir önemi yok Allah müsade etmedikten sonra tüm doktorlar bir araya gelse yine bir adım ilerleyemeyiz ama Allah ol derse doktorlar kısır desede yine olur Allaha teslim olup dua edeceğiz ben buraki herkese dua ediyorum

canim benim yaa pes etmeden bana bile moral veriyorsun :KK68: ,cok iyisin Allah gonlune gore versin :110: Allahim bizimde kucaklarimizi bos birakmasin. dualarimiz kabul olur insallahhhhh.....

:D bencede ümidinizi hiç bir zaman kesmeyin bende ilk evlendiğimde ççok çocuk istedik..tabi etrafında ısrarıyla 6 aylıkken başladık dr.lara..tabi stresi hiç sorma hergün hamilemisin diye soran insanlar inanın ruhen çokuyor insan..binlerce test yaptırdık..neyse bir tane dr denk geldik silivride..kadın..çoçuğun olmaz dedi bana beni ameliyat edecekti.neyse dedim ramazan geçsin ardından annemi çağırır olurrum..dedim..hop..ramazan bitti ben hala adet olmadım..baktım evliilğim 15.ayında hamileyim..ssnra..dr.gittik dedi bu sağlıksız gebelik alacağız ben ağlar ağlar..dedim..aldırmayacam Rabbim neyler neylerse güzel eyler..nurtopu gbi bir oğlum oldu..profilimdeki benim oğlum..canlar anlayacağınız Rabbim doğru zamanı biliyor..artık dr.. pek inanmıyorum..tabi alternatif tedaviler kürler yapıyorum ama..Allahım hiç birinizin evini kucağını boş bırakmasın...şimdi ikinci mucizemi n geleceği zamanı bekliyorum..sadece... :KK16:

:D bencede ümidinizi hiç bir zaman kesmeyin bende ilk evlendiğimde ççok çocuk istedik..tabi etrafında ısrarıyla 6 aylıkken başladık dr.lara..tabi stresi hiç sorma hergün hamilemisin diye soran insanlar inanın ruhen çokuyor insan..binlerce test yaptırdık..neyse bir tane dr denk geldik silivride..kadın..çoçuğun olmaz dedi bana beni ameliyat edecekti.neyse dedim ramazan geçsin ardından annemi çağırır olurrum..dedim..hop..ramazan bitti ben hala adet olmadım..baktım evliilğim 15.ayında hamileyim..ssnra..dr.gittik dedi bu sağlıksız gebelik alacağız ben ağlar ağlar..dedim..aldırmayacam Rabbim neyler neylerse güzel eyler..nurtopu gbi bir oğlum oldu..profilimdeki benim oğlum..canlar anlayacağınız Rabbim doğru zamanı biliyor..artık dr.. pek inanmıyorum..tabi alternatif tedaviler kürler yapıyorum ama..Allahım hiç birinizin evini kucağını boş bırakmasın...şimdi ikinci mucizemi n geleceği zamanı bekliyorum..sadece... :KK16:

Allah evladınıa hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin, inşallah ikinci evladınada kavuşursun, bende içten içe pes etmiyorum lakin ruhen inasan bu sürecte cidden çok yoruluyo eşimden Allah razı olsun ben üzülüyorum diye bu ay hem keciboynuzu kürünü hem çakşir kökğ suyunu içiyor ikimizdede sorun yok tüp bebekle hamile kaldım bebeğimi kaybettim bir tıl araverdim şimdi Ücüncü ayımdayım küre başladığım ikinci ay tüp bebekle hamile kaldıysam Rabbim ozaman ol dediyse oldu ama imtahandi erken doğumla kaybettim şimdi doğal yolla Rabbimin ol demesini bekliyorum, beklerkende bol durmak istemiyorum fiili duamı gercekleştirmek adına kürlere satıldım dermansız dert yok tur biz dermanımızı aramalıyız elbet vesile olur tüp bebek hem maddi hem manevi çom yorucu bir sürec Allahım doğal yollada nasip edecektir dua ediyorum ve bekliyorum elden başja bile gelmiyo pes etmek ümit kesmek olurmu Allahtan ümit kesilirmi Ondan başka bize yardım edecek kimse yok ki dualarımız müşterek olsun

Arkadaşlar btç kürü bu ay ikinci ayım ama bu ay hiç birşekilte yumurtalıklarımda ağrı sızı falan anlamadım gecen ay yumurtalarımın ağrısı dan anlamıştım geliştiğini ama bu ay hiç bir belirti yok acaba bu ay yumurtalarıma fayda etmedimi, çok garip hiç sızm ağeım yok normalde hissederdim bu ay danda ümüt kesmiş gibiyim hayırlısı artk, hiç yumurtlama belirtisi olmadan hamile kalan varmı acaba ?

Slm kızlar ben bütünnnn kürleri yapıp sonuç alamayanlardanım birde bunları deniycem. ARI sütü, polen ve Propolis bugün aldım bu kapsülleri bugün adetımın ilk günü ve bunlara başladım hadi Bismillah.....

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    55 KB · Görüntüleme: 69
Selam maya kürlere kac ay devam ettinki bende daha önce kür yapmıştım ama bi ay ve olmayınca bırakmıştım, bu sefer 4-5 ay denemek istiyorum bu sefer eşimede uygulamaya başladım nasip kısmet ama bizde sabır kalmıyo istikrarlı devam etmiyoruz diye düşündüğüm için bu sefer kürlerele biraz daha uzun dönem kullanıcam gercekten yorucu oluyor aa boş durmaktan iyidir diye devam edice ikinci ayım yolun başındayım diye düşünüyorum sabırsızlandığım oluyo ama kendimi sakinleştiriyorum elden başka bişe gelmiyorkı inşallah bu ay sonuc alırız

kızlar merhaba bu topikte ilk yazım inşallah uğur getirir :KK54:
şimdi sorum şöyle geçtiğimiz ay dr kontrolünde tedavi gördüm ancak havamı aldım ondan önce 3 ay boyunca düzenli soğan kürü uygulamıştım tedaviye hazır olmak için. tedavi ayında herhangi bir kür yapmadım ilaçlarla etkileşime girmesin diye. bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum sizce hangi kürü uygulamalıyım incir mi başlasam bal tarçın çörekotu mu yoksa soğan mı yapsam karar veremedim :KK17: sorum uzun oldu kusura bakmayın her tür tavsiyeye açığım :KK58:

Selam maya kürlere kac ay devam ettinki bende daha önce kür yapmıştım ama bi ay ve olmayınca bırakmıştım, bu sefer 4-5 ay denemek istiyorum bu sefer eşimede uygulamaya başladım nasip kısmet ama bizde sabır kalmıyo istikrarlı devam etmiyoruz diye düşündüğüm için bu sefer kürlerele biraz daha uzun dönem kullanıcam gercekten yorucu oluyor aa boş durmaktan iyidir diye devam edice ikinci ayım yolun başındayım diye düşünüyorum sabırsızlandığım oluyo ama kendimi sakinleştiriyorum elden başka bişe gelmiyorkı inşallah bu ay sonuc alırız

Slm belki haklısın çok uzun devam etmedim kürlere... Söyle anlatımım soğan kürünü 2ay yaptım (ikisinde de yumurtalık kistı oldu acılde buldum kendimi regl öncesi ) ama yaklaşık 3 yada 4 ay sonra tekrar Yaptım ama sedace 1 ay .... Sonra incir ve havuc kürü yaptım ,Sonra bal tarçın çörek otu.... Bu arada eşime keçiboynuzu kürü ve pekmezi....

Ama sen en güzelini yapıyorsun bırkaç ay devam etmek Lazım galiba... Ben başarısız olunca hevesim kırıldı devam etmedim ama bu aldığım kapsülleri en az üç ay kullanacağım hem eşim hem ben bakalım artık Allah tan ümit kesilmez....

Back
X