2015 kürlerle hamile kalmaya çalışanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sm34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba bu topikte ilk yazım inşallah uğur getirir :KK54:
şimdi sorum şöyle geçtiğimiz ay dr kontrolünde tedavi gördüm ancak havamı aldım ondan önce 3 ay boyunca düzenli soğan kürü uygulamıştım tedaviye hazır olmak için. tedavi ayında herhangi bir kür yapmadım ilaçlarla etkileşime girmesin diye. bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum sizce hangi kürü uygulamalıyım incir mi başlasam bal tarçın çörekotu mu yoksa soğan mı yapsam karar veremedim :KK17: sorum uzun oldu kusura bakmayın her tür tavsiyeye açığım :KK58:

Slm canım.... Sogan kürü başlangıç için tavsiye edilir ama zaten sen üç ay yapmışsın. istersen incir yada bal tarçın çörekotu kürüne başla... Incir kürü yaparsan yumurtlama zamanı Havuç eklemeyi unutma ( yumurtayı catlatıyormuş) kolay gelsin en kısa surede güzel haber alırsın inşallah....

Evet maya bir kürü en az üç ay denemek lazım diye düşünüyorum pes etsek nolucakki tatlım böle en azından bişeylerle uğraşmak caba sarfetmek bana iyi geliyo he bazen bende bunalıyorum ama dediğim gibi zahmetsiz rahmet te olmuyo gülüm Allah cabalarımızı boşa cıkarmasın inş. Sende bu kapsüllere en az üç ay devam et pes etsekte kendimize zarar kimse içimizdeki hüznü anlarmı tatlım hepimiz kendimizin doktoru olmalıyız Allahın izniyle olucaktır

kızlar merhaba bu topikte ilk yazım inşallah uğur getirir :KK54:
şimdi sorum şöyle geçtiğimiz ay dr kontrolünde tedavi gördüm ancak havamı aldım ondan önce 3 ay boyunca düzenli soğan kürü uygulamıştım tedaviye hazır olmak için. tedavi ayında herhangi bir kür yapmadım ilaçlarla etkileşime girmesin diye. bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum sizce hangi kürü uygulamalıyım incir mi başlasam bal tarçın çörekotu mu yoksa soğan mı yapsam karar veremedim :KK17: sorum uzun oldu kusura bakmayın her tür tavsiyeye açığım :KK58:

Aramıza hoşgeldin canım maya arkadaşımızında dediği gibi soğan kürünü daha yapmana gerek olmadığını düşünüyorum kürlere gelince bende incir yada bal tarcın çörekotu küründen birine başlayıp sabırla 2-3 ay dene eşinede keciboynuzu kürünü uygula ibrahim saracoğlu sitesinde yazdığı gibi ben bu ay btç kürünü yapıyorum bu ikinci ayım hayırlısı inş.

Slm belki haklısın çok uzun devam etmedim kürlere... Söyle anlatımım soğan kürünü 2ay yaptım (ikisinde de yumurtalık kistı oldu acılde buldum kendimi regl öncesi ) ama yaklaşık 3 yada 4 ay sonra tekrar Yaptım ama sedace 1 ay .... Sonra incir ve havuc kürü yaptım ,Sonra bal tarçın çörek otu.... Bu arada eşime keçiboynuzu kürü ve pekmezi....

Ama sen en güzelini yapıyorsun bırkaç ay devam etmek Lazım galiba... Ben başarısız olunca hevesim kırıldı devam etmedim ama bu aldığım kapsülleri en az üç ay kullanacağım hem eşim hem ben bakalım artık Allah tan ümit kesilmez....

Daha önce yaptığın incir ve btç otu kürlerini kac ay yaptın maya merak ettim her ikisinide 3 ay yaptınmı ???

Hayir canim uc ay pes peşe yapmadim.Yaptigim aylar hic aksatmadan yaptim yani gününü hic aksatmadim. Fakat 3 ay yapmadim bir ay yaptim olmayinca biraktim bir iki ay sonra tekrar yaptim falan...

Hayir canim uc ay pes peşe yapmadim.Yaptigim aylar hic aksatmadan yaptim yani gününü hic aksatmadim. Fakat 3 ay yapmadim bir ay yaptim olmayinca biraktim bir iki ay sonra tekrar yaptim falan...

Cevabin için teşekkür ederim canım bende ayni öle bikere yapıp bırakmıştım o yüzden şimdi bir küre en az üc ay devam edicem inş. Bazen amaannn olursa olur deyip bırakasım gelmiyo değil ama yapıcam kararlıyım şu kışı kürlerle gecirecem :))))

Cevabin için teşekkür ederim canım bende ayni öle bikere yapıp bırakmıştım o yüzden şimdi bir küre en az üc ay devam edicem inş. Bazen amaannn olursa olur deyip bırakasım gelmiyo değil ama yapıcam kararlıyım şu kışı kürlerle gecirecem :))))

haklisin ben o kadar sabredemedim sadece sogan kurunu 2 ay ust uste yaptim :) burda okuyorum ilk ay hamile kalanlar oluyor demekki herkeste ayni etkiyi yapmiyor... sen devam et kurlere insallah guzel haberi en kisa surede alirsin... bende dedigim gibi ari sutu, polen ve propolis deniycem bakalim kismet esimde bende icmeye basladik.

yine haberleselim yaptigimiz kurlerle ilgili....

gunaydin herkese bende kure basladim bal-tarcin-corekotu ovulasyon zamanina yakin havuc suyu kullanmayi dusunuyorum. Ayrica pressed jel ve ovulasyon testlerininde siparisini verecegim. Dilerim biz isteyenler bir an once evlatlarimiza kavusalim

bende bu ay soğan kürü yaptım ama bakalım faydası olucak mı ;(

Ezracim inş. Hemen faydasını görürsün ilk ay sonuc almasanda moralini bozma kürlere en az üc ay devam etmeliyiz diye düşünüyorum, doktorlar bile klomen ve catlatma iğnesini 5-6 deniyolar hemen vaz gecmememiz lazım sabırla devam etmeliyiz keşke hepimiz ilk denemede hamile kalsaydık ama hemen olmuyo, keşke olsunda 2-3 ay sonra olsun inşallah hepimiz kürlerimize devam edersek sonucları alıcaz

Ezracim inş. Hemen faydasını görürsün ilk ay sonuc almasanda moralini bozma kürlere en az üc ay devam etmeliyiz diye düşünüyorum, doktorlar bile klomen ve catlatma iğnesini 5-6 deniyolar hemen vaz gecmememiz lazım sabırla devam etmeliyiz keşke hepimiz ilk denemede hamile kalsaydık ama hemen olmuyo, keşke olsunda 2-3 ay sonra olsun inşallah hepimiz kürlerimize devam edersek sonucları alıcaz
doğru diyorsun canım ama soğan kürünü 1 sefer uıygulayın diyorlar

Evet canım soğan kürü bir sefer yaptıktan sonra sende başka küre gec ya incir kürüne yada btç ben btç otu kürüne devam ediyorum ve günde 4-5 adet incir yiyorum bu ay kendimle beraber eşimede keciboynuzu kürünü ve çakşir kökü suyu içiriyorum ikinizdede sorun yok denildi ben ilk defa eşimide dahil ettim bakalım bu ay nasıl bir sonuc alıcam meraktayım Rabbim çok bekletmez inş.
Sende bir küre karar ver ve ona devam et canım ama dediğin gibi soğan kürü sadece bi kez yapılıyo

soğan kürü yaptım bu ay adetim gecikti ya ne alakası varsa ;(

Peki test yaptınmı canm inş. Hamilesindir normaldede gecikme yaşıyomuydun

Peki test yaptınmı canm inş. Hamilesindir normaldede gecikme yaşıyomuydun
yok cnm hiç gecikmezdi idrar yaptım negatif bgn olmam gerekiyordu adet ama idrar her zmn kesin sonuç değil diyorlar da hiç gebelik ve adet belirtim yok ondan hamile oldgumu sanmıyorum cnm

Evet idrar kesin sonuc olmuyo biraz daha bekle inş. Pozitifi görürsün ama şü beklemek yokmu acaba acaba diyerek zamanı uzatıyoruz bendede olmultu 3 gün bi gecikme merak ve stresten 4 gün gecmikmede gelmişti adetim hayırlısı inşallahhhh sende gecikme dokuz ay olur :)

Evet idrar kesin sonuc olmuyo biraz daha bekle inş. Pozitifi görürsün ama şü beklemek yokmu acaba acaba diyerek zamanı uzatıyoruz bendede olmultu 3 gün bi gecikme merak ve stresten 4 gün gecmikmede gelmişti adetim hayırlısı inşallahhhh sende gecikme dokuz ay olur :)
inşallah cnm rabbim hepimize versin ama ben bu ay ümitli değilim;)

Bende bıtas once yaptım ıncır kurunu adetıme 19 gun var ıse yarar mı bılmıorum yumurtlama donemınde ıcılse faydası olur mu acaba.ıkı dusugum oldu ıkısı de ılk denemese olmustu ıkı aydır olmadı ucuncu denemem ınsallah bu ay guzel haberler verırırz bırbırımıze.bu arada ınofolıc de kullanıyorum

kızlar selam bu incir kürünü yapamıyorum sizce kuru incirleri löplöp yesem faydası olur mu benim yumurtalara :rolleyes:

kızlar bir sorum daha olcak ben şu bal tarçın çörekotu kürü yaparken bi taraftan da kuru incir yesem çok mu fazla gelir bünyeye? zaten btç için sabah akşam birer yemek kaşığı diyolar ama ben sadece sabah 1 tatlı kaşığı yiyebiliyorum sadece gerisini midem kaldırmıyo :KK12:

Back
X