öncelikle Hic bisey bilmiyorum diye düsünup telaslanmana hic gerek yok canim.Bebisini kucagina aldigin zaman inan Kirk yillik anneler gibi herseyi kontrol altina aliyorsun.Iste Rabbimin kadinlara verdigi en büyük nimet bence bu yavrunu koruma duygusu herseyi ögretiyor insana. Ben 16. yasimi yeni doldurmustum ilk oglumu dünyaya getirdim. daha kendim cocukken ögrendim herseyi simdi 12 yasinda ablasi.
Neyse gelelim cicilere :) Benim suan 4 tane battaniyem var.bizim dogumlar kisin oldugu icin bence bir kac yedekli olursa daha iyi oluyor.benim Diger iki oglullariminda dogumlari kisa denk gelmisti.Büyük kasim,Kücük aralik ayi dogumlu Almanyanin iklimi de oldukca soguk oldugu icin battaniyeleri ben cok kullaniyorum.
yeni dogduklarinda bebekler sürekli kusduklari icin bazen battaniyelere de degebiliyor biri yikanip kururken digerlerini kullanabiliyorsun .
Kis bebeklerinde bence en önemli olmasi gereken uyku tulumlari fiyat olarak biraz pahali olsalarda sicacik tutuyor insanin ici rahat ediyor.
Hastane cikisi takimlarindan ne yazikki buralarda satilmiyor.Ben türkiyeden 3 takim getirttim o da imrendigim icin .
Ama bence cokta gerekli degil citcitli uzun kollu atletler üzerine de yandan citcitli kadife boydan tulumlar bence yeterli.
Iki cesit eldiven ve sapka,yumusak kilotlu coraplar sicacik tutuyor .
Zaten ilk zamanlar battaniyeden pek cikmadiklari icin kat kat giydirmeyede gerek yok .
insallah yardimci olabilmisimdir
Benim kullandigim uyku tulumlari bence mutlaka bebek alisverisinizde olmali
Eki Görüntüle 1269666 Eki Görüntüle 1269667 Eki Görüntüle 1269668 Eki Görüntüle 1269666 Eki Görüntüle 1269667 Eki Görüntüle 1269668
buda ilk aylarda kullandigim tekerlekli besik
Eki Görüntüle 1269685
canım ilk başta almanı tavsiye etmem benim kızım 10 günlüktü biberonu almak istemedi ne şekilde denediysemde 1.5 yaşında normal süte geçince aldı tekrar.baştan bu kadar para verme derim tek küçük cam biberon al 10-15 civarı fiyatı eğer biberon kullanırsan alırsın bundanhttp://www.e-bebek.com/philips-avent-natural-pp-yenidogan-hediye-seti_PAV-9430260
kızlar ben bebişe bundan alıcam işyerindeki arkadaşlarım önerdi çok kaliteliymiş . küçükten başlayayaım diyorum :)
tulum almayı çok düşünmüyordum ben aslında ya kafam karıştı birde erkek bebeklerde çok sevmez ya sıcağı bilemedim şimdi
uzun kollumu almalı yoksa askılı olanlardanmı uzun kollu daha iyi olur heralde
ben cogunlujla tulum aldım oğlumda da tulum cok kullandım sıcağı sevmiyorlar ama tulumla da rahat ediyorlar.tulumun elyaf olmaması önemli cok terletiyor çünkü.bizim uyku tulumumuz içi pamuklu bir dolgudan 2.5 tog kalınlığındaydı.hiç o astronot tipli uyku tulumlarından kullanmadım onlar aşırı kalın oluyor.tulum almayı çok düşünmüyordum ben aslında ya kafam karıştı birde erkek bebeklerde çok sevmez ya sıcağı bilemedim şimdi
uzun kollumu almalı yoksa askılı olanlardanmı uzun kollu daha iyi olur heralde
güle güle kullansın minik prenses.kız kıyafetleri daha cicili zaten erkeklerde belli şeyler .Bende bugun bir kizim olacagini ogrendim ve annemle alisverise ciktik birsuru cicilibicili seyler aldik. Hastane cikisi, orgu battaniye, kundak battaniyesi, havlu, tulum, kilotlu corap, atlet kilot takimlar ve corap. Biraz abarttik ilk sefer icin ama annem sehir disindan geldi ve gidecek birdaha dogumda gelecek o yuzden beraberken alalim dedik. suan yukleyemiyorum bir ara atrim hepsini
güle güle kullansın minik prenses.kız kıyafetleri daha cicili zaten erkeklerde belli şeyler .
Eki Görüntüle 1272806 Eki Görüntüle 1272805 Eki Görüntüle 1272808 Eki Görüntüle 1272807 Eki Görüntüle 1272809
7. aydan önce hiçbir şey almak istemiyordum ancak bulunduğum şehirde bulma sıkıntısından dolayı memlekete gitmişken aldık teyzeleri.Birkaç tanesi hediye...Şimdilik aldığımız ama ekleyemediklerim de var;park yatak,ana kucağı,ana dizi,port bebe,doğum odası süsleri,lohusa bardakları,kapı süsü,bannerlar,kendim için üçlü lohusa pijama takımı,süt arttırıcı içecek,misafirlere dağıtılacak hediyelikler gibi...Bir de kendi yapacaklarım var örgü baykuş ve panda bereler,ilk gün hatıra çerçevesi,şeker hamurlu kurabiyeler,ponpon süslemeler,duvar kapı süsleri vs...Vakit olunca onları da eklerim.Burda olanlar:
Termoslu çanta
Nivea ve dalin bakım seti (şampuan,bebe yağı,nemlendirici,pişik kremi,sabun vs...)
Atlet-külot takımlar
Zıbın ve çıtçıtlı badiler
Ayaklı ve ayaksız altlar
Hastane çıkış seti
Kadife ve pamuklu dış giyim takımlar
Pijama takımı
Örgü takımlar+yelekler
Peluş pofuduk kışlık yelek
Örgü,penye ve nohut battaniyeler
Alt açma
Islak mendiller (pamuk+su)
Sırt havluları,ağız mendilleri
Çoraplar,önlükler,şapka ve ayakkabılar
Kulak çöpü,tırnak makası,burun aspiratörü
Biberonlar
Banyo takımı (başlıklı havlu+kese)
Göğüs pedi
Kalanlar:
Yatak (visko oluyor sanırım)
Uyku seti ya da yorgan+nevresim takımı
Küvet seti
1 tane bana gecelik
Gözünüze çarpan eksik varsa ve söylerseniz sevinirim kızlar.
Hepimiz yavrularımızı sağlıkla,hayırlısıyla kucaklarımıza alırız ve büyütürüz inşallah...
Teşekkür ederim canım amin inşallah.Tutulmuyor kigüle güle kullansın oğluşun almakla iyi yapmışsın cnm .
bende yarın çıkacağım çarşıya kendimi tutabilecekmiyim acaba
Eki Görüntüle 1272806 Eki Görüntüle 1272805 Eki Görüntüle 1272808 Eki Görüntüle 1272807 Eki Görüntüle 1272809
7. aydan önce hiçbir şey almak istemiyordum ancak bulunduğum şehirde bulma sıkıntısından dolayı memlekete gitmişken aldık teyzeleri.Birkaç tanesi hediye...Şimdilik aldığımız ama ekleyemediklerim de var;park yatak,ana kucağı,ana dizi,port bebe,doğum odası süsleri,lohusa bardakları,kapı süsü,bannerlar,kendim için üçlü lohusa pijama takımı,süt arttırıcı içecek,misafirlere dağıtılacak hediyelikler gibi...Bir de kendi yapacaklarım var örgü baykuş ve panda bereler,ilk gün hatıra çerçevesi,şeker hamurlu kurabiyeler,ponpon süslemeler,duvar kapı süsleri vs...Vakit olunca onları da eklerim.Burda olanlar:
Termoslu çanta
Nivea ve dalin bakım seti (şampuan,bebe yağı,nemlendirici,pişik kremi,sabun vs...)
Atlet-külot takımlar
Zıbın ve çıtçıtlı badiler
Ayaklı ve ayaksız altlar
Hastane çıkış seti
Kadife ve pamuklu dış giyim takımlar
Pijama takımı
Örgü takımlar+yelekler
Peluş pofuduk kışlık yelek
Örgü,penye ve nohut battaniyeler
Alt açma
Islak mendiller (pamuk+su)
Sırt havluları,ağız mendilleri
Çoraplar,önlükler,şapka ve ayakkabılar
Kulak çöpü,tırnak makası,burun aspiratörü
Biberonlar
Banyo takımı (başlıklı havlu+kese)
Göğüs pedi
Kalanlar:
Yatak (visko oluyor sanırım)
Uyku seti ya da yorgan+nevresim takımı
Küvet seti
1 tane bana gecelik
Gözünüze çarpan eksik varsa ve söylerseniz sevinirim kızlar.
Hepimiz yavrularımızı sağlıkla,hayırlısıyla kucaklarımıza alırız ve büyütürüz inşallah...
bugünkü alışverişimizden
alt açma,penye battaniye,10 lu hastane çıkışı ,5 li set,3 lü set,4 tane patikli pantolon, 3lü çorap,yelek,2 yedek eldiven ,6 lı agız mendili,uyku seti ,müzikli windy oyuncağı
Eki Görüntüle 1273732 Eki Görüntüle 1273734
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?