2015 MART ANNELERİ nin bebişlerine aldığı ciciler...

çok teşekkür ederimmmm, fazlasıyla yardımcı oldun:)

bu elbise şeklindeki tulumlardan TR'de var mı acaba giydirmesi de çok kolaydır, süpermiş onlar.. en küçüğü 3-6 ay alınır herhalde onların 0-3 ayı almaya değmez...

http://www.e-bebek.com/philips-avent-natural-pp-yenidogan-hediye-seti_PAV-9430260
kızlar ben bebişe bundan alıcam işyerindeki arkadaşlarım önerdi çok kaliteliymiş . küçükten başlayayaım diyorum :)
canım ilk başta almanı tavsiye etmem benim kızım 10 günlüktü biberonu almak istemedi ne şekilde denediysemde 1.5 yaşında normal süte geçince aldı tekrar.baştan bu kadar para verme derim tek küçük cam biberon al 10-15 civarı fiyatı eğer biberon kullanırsan alırsın bundan

Türkiyede nasil cesitler var bilmiyorum ama bu benim kullandigimin iki icligi var iclikleri uzun kollu fotograftada ayrinrili anlatmislar. sadece bezini baglayip icligini giydiriyorsunuz ve askili kalin tulumun icine koyup kenarlarini kapatiyorsunuz.Ben cok kullanisli buluyorum.Her gece banyosunu yaptirdiktan sonra sadece bezle icligi giydiriyordum
iki oglumda da kullandim cok memnun kaldim hem kiyafetlerin lastikleride rahatsiz etmeden deliksiz uyuyorlar.
tabi tercih sizin yinede

neler almam gerektiği konusunda bakınıyorum. henüz hiçbir şey almadım. hangisinden başlasam bilemedim :)

ben oğlumda avent biberon kullandım yine bir tane avent aldım.
o tulumlardan kullandım bende cok rahatlar iki tip almıştım evde resimlerim gidince.birini yeni bebekken dışarıda mont yerine kullandık torba seklindeydi.diğerini de oğlum 9 aylıkken almıştım torba uyku tulumu alt torba kısmı fermuarlı acık bırakılabiliyor kolsuz.onu yatarken giydirdim üstünü cok acar benim oğlum.şimdi uc yasında hala büyük boyunu kullanıyorus.resmini çekerim size.mothercare den indirimde almıştım.f&f de slumbersac de vs de var.kolay bulunuyorlar evdeki minik olanında markasına bakar yazarım

ben cogunlujla tulum aldım oğlumda da tulum cok kullandım sıcağı sevmiyorlar ama tulumla da rahat ediyorlar.tulumun elyaf olmaması önemli cok terletiyor çünkü.bizim uyku tulumumuz içi pamuklu bir dolgudan 2.5 tog kalınlığındaydı.hiç o astronot tipli uyku tulumlarından kullanmadım onlar aşırı kalın oluyor.

Bende bugun bir kizim olacagini ogrendim ve annemle alisverise ciktik birsuru cicilibicili seyler aldik. Hastane cikisi, orgu battaniye, kundak battaniyesi, havlu, tulum, kilotlu corap, atlet kilot takimlar ve corap. Biraz abarttik ilk sefer icin ama annem sehir disindan geldi ve gidecek birdaha dogumda gelecek o yuzden beraberken alalim dedik. suan yukleyemiyorum bir ara atrim hepsini

güle güle kullansın minik prenses.kız kıyafetleri daha cicili zaten erkeklerde belli şeyler .

7. aydan önce hiçbir şey almak istemiyordum ancak bulunduğum şehirde bulma sıkıntısından dolayı memlekete gitmişken aldık teyzeleri.Birkaç tanesi hediye...Şimdilik aldığımız ama ekleyemediklerim de var;park yatak,ana kucağı,ana dizi,port bebe,doğum odası süsleri,lohusa bardakları,kapı süsü,bannerlar,kendim için üçlü lohusa pijama takımı,süt arttırıcı içecek,misafirlere dağıtılacak hediyelikler gibi...Bir de kendi yapacaklarım var örgü baykuş ve panda bereler,ilk gün hatıra çerçevesi,şeker hamurlu kurabiyeler,ponpon süslemeler,duvar kapı süsleri vs...Vakit olunca onları da eklerim.Burda olanlar:
Termoslu çanta
Nivea ve dalin bakım seti (şampuan,bebe yağı,nemlendirici,pişik kremi,sabun vs...)
Atlet-külot takımlar
Zıbın ve çıtçıtlı badiler
Ayaklı ve ayaksız altlar
Hastane çıkış seti
Kadife ve pamuklu dış giyim takımlar
Pijama takımı
Örgü takımlar+yelekler
Peluş pofuduk kışlık yelek
Örgü,penye ve nohut battaniyeler
Alt açma
Islak mendiller (pamuk+su)
Sırt havluları,ağız mendilleri
Çoraplar,önlükler,şapka ve ayakkabılar
Kulak çöpü,tırnak makası,burun aspiratörü
Biberonlar
Banyo takımı (başlıklı havlu+kese)
Göğüs pedi

Kalanlar:
Yatak (visko oluyor sanırım)
Uyku seti ya da yorgan+nevresim takımı
Küvet seti
1 tane bana gecelik

Gözünüze çarpan eksik varsa ve söylerseniz sevinirim kızlar.
Hepimiz yavrularımızı sağlıkla,hayırlısıyla kucaklarımıza alırız ve büyütürüz inşallah...

güle güle kullansın oğluşun almakla iyi yapmışsın cnm .
bende yarın çıkacağım çarşıya kendimi tutabilecekmiyim acaba

Hayirli olsun canim cok guzel seyler almissin, oglusun saglikla kullansin hepsini. Hangimiz tutabiliyoruz ki kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…