- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
ismonun internet magazasıda var istersen ordan bak ama magazada daha çok çeşit var.3 ay sürerse şimdi alman mantıklı zaten en geç 8. ayda evde olmalı bide cinsiyeti tam öğrenirsen ona göre bakarsınCanım meltemde beğendim bide Ayşen bebede beğendim ikisi Arasında kararsızım ismoya bakmadık henüz bu haftasonu bayram bakamayız bidahaki hafta sonu inşallah ama o zamanda eşimin Yurtdışına Çıkma işi çıktı yaa ben aceleci davranmıyorum dimi canım bilmiyorum ki çok yoğunlarmış ÇOĞU mağazada aynı şeyi söylüyo hemen hemen
Evet canım cinsiyet belli olunca almak daha mantıklı :) teşekkür ederim buaradaismonun internet magazasıda var istersen ordan bak ama magazada daha çok çeşit var.3 ay sürerse şimdi alman mantıklı zaten en geç 8. ayda evde olmalı bide cinsiyeti tam öğrenirsen ona göre bakarsın
ayy bayıldım gule gule gıysın:)
dalinin hem sıvı deterjanı hemde yumuşatıcısı var onu kullanmayı düşünüyorum ben .toz sabunla yıkayanda var ama bence dalinde iyidirkızlR aldığınız kıyafetleri neyle yıkıcaksınız bebek deterjanı varmş
Tşk ederimÇok güzeller hepsi.bi sürü şey almışsin gule gule giysin bebişin
Hastane çıkışı Mini Damla.Hastane çıkışın ne marka canım bir de turkuazlı takım çok tatlı onu nerden aldın bilindik bir mağazaysa bende bakayımBitterKuzucuk
çok zevklisin cnm hepside çok güzel güle güle iyi günlerde kullansın minik prenses
kızımın yeleği,şapkası,3 adet tulumu.sarılar 3-6 ay.
hastane çıkışı deniyor sanırım 20li takım.içinde battaniyesi,havlusu,3 adet alt üst takım,çıtçıtlı badiler,eldiven,çorap,önlük,iç atletleri vs hepsi var.
tülbentleri
2 tane alt üst pijama
yine banyo havlusu ve penye battaniyesi.
bjkli takım ve patikler babamızın isteği ile alındı :) cinsiyet daha belli bile değilken
polar battaniyesi,patikleri,alt değiştirme minderi,emziği
çorapları,önlükleri
turkuazlı alt üst takım ve çıtçıtlı badileri.ilk beyaz badileri almıştım
Allah sağ salim kucağımıza alıp,iyi günlerde giydirmek nasip etsin inşallah..
Tşk ederim hocam :) âmin hepimiz iyi Günlerde giydirelim aldıklarımızıçok zevklisin cnm hepside çok güzel güle güle iyi günlerde kullansın minik prenses
Teşekkür ederim canım mini damlaya bende bakmistim güzel ürünleri kaliteside acip bakinca iyiyse alayım bende lcwyada bakalım belki vardır hala kızımın şansınaTşk ederim
Hastane çıkışı Mini Damla.
Turkuaz da LCW dan canım,ben alalı Bayağı oldu ama geçen haftasonu da hala vardı mağazada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?