2015 MART ANNELERİ nin bebişlerine aldığı ciciler...

Hepinize teşekkür ederiz teyzeleri daha güzelleri sizin bebislerinizin olsun

ismonun internet magazasıda var istersen ordan bak ama magazada daha çok çeşit var.3 ay sürerse şimdi alman mantıklı zaten en geç 8. ayda evde olmalı bide cinsiyeti tam öğrenirsen ona göre bakarsın

ismonun internet magazasıda var istersen ordan bak ama magazada daha çok çeşit var.3 ay sürerse şimdi alman mantıklı zaten en geç 8. ayda evde olmalı bide cinsiyeti tam öğrenirsen ona göre bakarsın
Evet canım cinsiyet belli olunca almak daha mantıklı :) teşekkür ederim buarada

Gule gul3 giysin tum kuzular uzerlerinde de gorelim insallah
Ben de dun oglusuma altim bir takim :) 7.ayda tamamlamayi dusunyyorum her seyi

kızlR aldığınız kıyafetleri neyle yıkıcaksınız bebek deterjanı varmş

bebegime aldigim yeni ciciler. Cinsiyet kiz denilsede henüz netlesmesedi, o yüzden Beyaz üzerinden alisveris devam ediyor:) Uyku tulumu,disari cikarken giydirmek icin tulum, iki battaniye ,iki tanede kadife tulum.
diger iki oglumda da hep tulum kullandim bana cok kullanisli geliyor hem sicak tutuyor Hemde kucaginiza alinca orasi burasi acilmiyor cocugun.

kızlR aldığınız kıyafetleri neyle yıkıcaksınız bebek deterjanı varmş
dalinin hem sıvı deterjanı hemde yumuşatıcısı var onu kullanmayı düşünüyorum ben .toz sabunla yıkayanda var ama bence dalinde iyidir

Bugün ogluşuma 3 lü body ve banyo süngeri aldım.burdan foto yüklemek işkence gibi telefondan yükleyemiyorum pc dende üşeniyorum biraz biriksinde hepsini bir atarım olmazda.bir tanede battaniye begendim azıcık pahalı geldi ama güzeldi bir kaç bebek magazasına bakmadan almayım dedim

ben oğlumda bebek deterjanı olarak omo baby kullanmıştım yumuşatıcı da vernel sensitive ve dalin kullandım.şimdi markette omobaby i göremedim en son gittiğimde.leke çıkarmada memnundum.

kızımın yeleği,şapkası,3 adet tulumu.sarılar 3-6 ay.
hastane çıkışı deniyor sanırım 20li takım.içinde battaniyesi,havlusu,3 adet alt üst takım,çıtçıtlı badiler,eldiven,çorap,önlük,iç atletleri vs hepsi var.
tülbentleri
2 tane alt üst pijama
yine banyo havlusu ve penye battaniyesi.

bjkli takım ve patikler babamızın isteği ile alındı :) cinsiyet daha belli bile değilken
polar battaniyesi,patikleri,alt değiştirme minderi,emziği
çorapları,önlükleri
turkuazlı alt üst takım ve çıtçıtlı badileri.ilk beyaz badileri almıştım

Allah sağ salim kucağımıza alıp,iyi günlerde giydirmek nasip etsin inşallah..

Hastane çıkışın ne marka canım bir de turkuazlı takım çok tatlı onu nerden aldın bilindik bir mağazaysa bende bakayım BitterKuzucuk

çok zevklisin cnm hepside çok güzel güle güle iyi günlerde kullansın minik prenses

Tşk ederim

Hastane çıkışı Mini Damla.
Turkuaz da LCW dan canım,ben alalı Bayağı oldu ama geçen haftasonu da hala vardı mağazada.
Teşekkür ederim canım mini damlaya bende bakmistim güzel ürünleri kaliteside acip bakinca iyiyse alayım bende lcwyada bakalım belki vardır hala kızımın şansına

Ikizlerimin cinsiyetlerini ogrenip alisveris yapmak icin heyacan icindeyim. 14 hafalik oldum 2 hafta donra ogrenicem.hepimiz mart sonunda bebeklerimi kucagimiza aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…