• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz yeni taşındık sayılır
Az eşya aldığımdan bu evde küçük bi oda boş kalmıştı
Kısmet bebeğeymiş
Küçük diye şifonyer vs. doldurmak istemem

Büyüyen beşik ve dolap takım almak istiyorum imalat yerlerinden
İki kapılı ince bi kitaplığım vardı o oda da, onunda şu an içini değiştiriyorum bol pembeli hobi dolabı yaptım hem bana hem kızıma yarar inşallah :)

Benim boş odam yok işte olsa ben de senin gibi yapardım.
İyi fikir ya çok eşyayla doldurma zaten. pembiş pembiş süslersin artık :)

Benim boş odam yok işte olsa ben de senin gibi yapardım.
İyi fikir ya çok eşyayla doldurma zaten. pembiş pembiş süslersin artık :)

Çok eşya sevmiyorum
Az eşya ve ferah ev seviyorum
Tabi İstanbul'da pek ferah evde kalmadı ama :)
Amin hep beraber inşallah, nasipse paylaştığımız günleri de görürüz burda bebeklerimizin beşik ya da odasını :)

Çok eşya sevmiyorum
Az eşya ve ferah ev seviyorum
Tabi İstanbul'da pek ferah evde kalmadı ama :)
Amin hep beraber inşallah, nasipse paylaştığımız günleri de görürüz burda bebeklerimizin beşik ya da odasını :)
Aminn :)
Ayy çok heycanlı :)

Örgü bilmiyorum ki maalesef :/ Ama resmini at merak ettim.
Annem de ben lisedeyken yapmıştı bana dize kadar uzun panço.
Bende kış için panço gibi bir şey almayı düşünüyorum.Tesettur giyim satan yerlerde varmış burda, hem sicak tutsun hende gobusu kapatsin istiyorum.

Katlanır küvetler de pratikmiş yer kaplamaz ama 90 TL çok bi küvete

Bende kış için panço gibi bir şey almayı düşünüyorum.Tesettur giyim satan yerlerde varmış burda, hem sicak tutsun hende gobusu kapatsin istiyorum.
Aynen. Ama kısa olanlarla rahat edemem ben ya. Foto paylaştım öyle bi şey bulsam iyi olur.

bakıcam biraz arastırıcam ben de normal dısarda kullanmalık ana kucagı var ama derın evde kullanmak ıcın uygunmudur bılemedım.. sanki bunda daha rahat eder gibi geldi tabi tecrubelı annelere danısıcam bana kalsa hepsını alırım :)
Arkadaşımda vardı bu anakucağından ama titreşimimi hiç kullanamadı.hani otobüste giderken kafanı cama koyarsın kulakların falan titrer huylanırya aynen öyle titreşimi.sallıyarak uyutuyoduk tştreşimi açınca çocuk gözlerini patlatıyodu hemen.ya normalinden al ya da daha çok paraya tamamen kendi sallananlar var onlardan al canım.

Back
X