- 26 Eylül 2013
- 3.194
- 3.907
- 248
Gözün aydın ahlas
Bi de kozmetik ürünü hangi marka almak lazım bebek için ?
Şampuan, pudra vs
sağol canım:)
Maşallah Allah esirgesin
amin canım hepimizinkini:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın ahlas
Bi de kozmetik ürünü hangi marka almak lazım bebek için ?
Şampuan, pudra vs
Maşallah Allah esirgesin
canım ben hafta sonu kontrole gittiğimde doktorum karnımı görünce alerji olabilir cildiyeye bi göster mutlaka dedi ve cilldiyeciye gittim karın bölgem ve göğüslerim aşırı kurumuş krem verdi çok şükür o kaşıntılar gitti bide banyoda kese lif yapma kesinlikle dediinsallah canim:) evet göbegimin gerilmesi cok rahatsiz ediyor beni bol bol yaglamaya bakiyorum ama düzenli degil malesef
unutuyorum cok.. ama yinede kisin hamile olduguma sükrediyorum.. yazin o sicaginda son haftalarda olsaydik ne olurdu acaba
![]()
gözün aydın cnm darısı başıma sabah 8.30 da randevum varkızlar ben geldimçok şükür bir sıkıntı yok bunu da atlattık hayırlısıyla, darısı gideceklere artık... içimde rahatladı cinsiyet değişirmi diyodum ama değişmedi dr kız bebek dedi, kuzum büyümüşte 350 gr olmuş
![]()
Arkadaşlar yüz ve el için hangi kremi kullanabilirim ha bide dudak için koruyucu evdekilere bakıyorum hep içinde paraben var.Cildim çok kuruyor.
gözün aydın cnm darısı başıma sabah 8.30 da randevum var
ahlas gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallah
inşallah canım hem korku hem heyecan varsağol canım, bişeyde kalmamış hayırlı haberlerle gel inşallah:)
Kızlar benim ablam da yeğenim için yıllarca böyle bir şey kullandı. Özellikler salon soğuk olurdu evin cephesinden kaynaklı. Orayı gayet güzel ısıtıyordu. Ben de kararsızım nasıl bir şey almak gerek
gözün aydin canim darisi diger arkadaslara insallah.. :)kızlar ben geldimçok şükür bir sıkıntı yok bunu da atlattık hayırlısıyla, darısı gideceklere artık... içimde rahatladı cinsiyet değişirmi diyodum ama değişmedi dr kız bebek dedi, kuzum büyümüşte 350 gr olmuş
![]()
benim karnimda görünürde bisey yok canim ara ara hafif kasiniyor sadece ama gerildigini hissediyorum ya büyüyo dogal olarak ama bazen cok rahatsiz edici oluyo o his.. sanki her an patlayacakmisim gibicanım ben hafta sonu kontrole gittiğimde doktorum karnımı görünce alerji olabilir cildiyeye bi göster mutlaka dedi ve cilldiyeciye gittim karın bölgem ve göğüslerim aşırı kurumuş krem verdi çok şükür o kaşıntılar gitti bide banyoda kese lif yapma kesinlikle dedi
Hayirli haberlerle don ins canimkızlar iyi akşamlar yarın yokum detaylı ultrasonum var belki telefondan girebilirim benim için dua edin.. görüşmek dileğiylee
Ben zıbın bile almadım :)
7.ayda toplu alırım diyorum kısmetse
Allah rast getirsinkızlar iyi akşamlar yarın yokum detaylı ultrasonum var belki telefondan girebilirim benim için dua edin.. görüşmek dileğiylee