• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

insallah canim :nazar: :) evet göbegimin gerilmesi cok rahatsiz ediyor beni bol bol yaglamaya bakiyorum ama düzenli degil malesef :KK43: unutuyorum cok.. ama yinede kisin hamile olduguma sükrediyorum.. yazin o sicaginda son haftalarda olsaydik ne olurdu acaba :KK43:
canım ben hafta sonu kontrole gittiğimde doktorum karnımı görünce alerji olabilir cildiyeye bi göster mutlaka dedi ve cilldiyeciye gittim karın bölgem ve göğüslerim aşırı kurumuş krem verdi çok şükür o kaşıntılar gitti bide banyoda kese lif yapma kesinlikle dedi

Kızlar benim ablam da yeğenim için yıllarca böyle bir şey kullandı. Özellikler salon soğuk olurdu evin cephesinden kaynaklı. Orayı gayet güzel ısıtıyordu. Ben de kararsızım nasıl bir şey almak gerek

Eklentiler

• ..webp
    ..webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar benim ablam da yeğenim için yıllarca böyle bir şey kullandı. Özellikler salon soğuk olurdu evin cephesinden kaynaklı. Orayı gayet güzel ısıtıyordu. Ben de kararsızım nasıl bir şey almak gerek

Nerede ne kadara bu bilgin var mı

kızlar ben geldim:KK45:çok şükür bir sıkıntı yok bunu da atlattık hayırlısıyla, darısı gideceklere artık... içimde rahatladı cinsiyet değişirmi diyodum ama değişmedi dr kız bebek dedi, kuzum büyümüşte 350 gr olmuş:KK68:
gözün aydin canim darisi diger arkadaslara insallah.. :)
canım ben hafta sonu kontrole gittiğimde doktorum karnımı görünce alerji olabilir cildiyeye bi göster mutlaka dedi ve cilldiyeciye gittim karın bölgem ve göğüslerim aşırı kurumuş krem verdi çok şükür o kaşıntılar gitti bide banyoda kese lif yapma kesinlikle dedi
benim karnimda görünürde bisey yok canim ara ara hafif kasiniyor sadece ama gerildigini hissediyorum ya büyüyo dogal olarak ama bazen cok rahatsiz edici oluyo o his.. sanki her an patlayacakmisim gibi :( ama lifsiz nasil olcak o is ben banyodan bisey anlamamki lifsiz :)

İlk defa bugün karnımda hafif kaşıntı oldu çatlama mıdır acaba o_O

Benim bebis legen kemiklerimi yerinden sokecek galiba bi sag bi sol kemiklere dokundugunu hissediyorum ne zmn yukari cikicak ki bu cocuk :KK53::KK53:
Sola yattigim zaman inanilmaz hareketlenio saga yatsam ben nefes alamiyorum surekli sirt ustu yatmskta baydi :mad:

Kızlar selamm ben de katıldım
En başından beri takip ediyorum hepinizin bebekleri sağlıcakla doğar inşallah
İçinizde grip olanlar vardı nasıl geçirdiniz ?hangi ilaçları kullandınız? kullanmadıysanız ne kadar sürdü gribiniz? Çalışıyorum Ne yapmalıyım kızlar :(

Back
X